Penginapan di Korea @ 2nd Hostel KW Pencil Seoul

Assalamualaikum dan Salam Sayang…  Seperti yang dijanjikan, cik tom nak share penginapan cik tom sepanjang di korea pada 20 Mei sehingga 27 Mei 2014. Cik tom dan kawan-kawan menginap kat Hostel KW Pencil (2nd) di Hongdae, Seoul, Korea Selatan selama 7H 6M. Malam last tue stay kat airport je sebab flight balik awal pagi. Kitaorang … Continue reading

Pokok Bunga Bawang Pink dan Putih

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Korang pernah tengok tak pokok bunga cam dalam gambar bawah ni? SubhanaAllah cantik kan? Alangkah indahnya ciptaan Allah. Rasa sejuk mata memandang. Korang tau tak nama pokok bunga ni?? Ok.. Orang kampung biasa panggil pokok bunga bawang. Tapi hasil carian google; bunga ni diberi nama FAIRY LILY atau nama saintifik ZEPYRANTHES. … Continue reading

Jom Sihat Bersama Herbalife

Assalamualaikum.. Hello… masih ingat lagikah dengan Eda? Penulis part time di blog Cik Tom ni?hehe.. da lama menyepikan diri sebab da masuk sambung belajar semula. Okay, so kehadiran kali ni sebab nak kasi promote sikit pasal 1 produk ni. Produk yang di beri nama herbalife. Hehe.. okay..  mesti di kalangan korang ramai yang dah tau … Continue reading

Wide Shawl Cantik dan Murah @aieynna

Hi dear!! Cik tom nak share dengan korang satu insta shop yang jual wide shawl cantik-cantik design pastu murah harganya. Nak tahu kat mana?? Jom meh pi cuci mata tengok wide shawl lawa-lawa kat instagram @aieynna Wide Shawl yang Aieynna jual harga RM12 sehelai exclude postage. Postage RM6 (SM) and RM9 (SS) and free postage if beli shawl 5 … Continue reading