Komik Lawak Kampus Kompilasi 2 Mantap!

Assalamualaikum w.b.t… Hai semua. Apa khabar semua pengunjung blog Cik Tom? Di harap semuanya berada dalam keadaan sihat. Lebih-lebih lagi dengan keadaan cuaca yang tak menentu sekarang dan banyak penyakit yang mudah merebak.. Orait, kali ni Eda nak review pasal buku. Pensyarah Eda pernah kata, dalam sebulan, sepatutnya kita kena baca 3 jenis buku. PertamaContinue reading

Penginapan di Korea @ 2nd Hostel KW Pencil Seoul

Assalamualaikum dan Salam Sayang…  Seperti yang dijanjikan, cik tom nak share penginapan cik tom sepanjang di korea pada 20 Mei sehingga 27 Mei 2014. Cik tom dan kawan-kawan menginap kat Hostel KW Pencil (2nd) di Hongdae, Seoul, Korea Selatan selama 7H 6M. Malam last tue stay kat airport je sebab flight balik awal pagi. Kitaorang … Continue reading

Pokok Bunga Bawang Pink dan Putih

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Korang pernah tengok tak pokok bunga cam dalam gambar bawah ni? SubhanaAllah cantik kan? Alangkah indahnya ciptaan Allah. Rasa sejuk mata memandang. Korang tau tak nama pokok bunga ni?? Ok.. Orang kampung biasa panggil pokok bunga bawang. Tapi hasil carian google; bunga ni diberi nama FAIRY LILY atau nama saintifik ZEPYRANTHES. … Continue reading

Jom Sihat Bersama Herbalife

Assalamualaikum.. Hello… masih ingat lagikah dengan Eda? Penulis part time di blog Cik Tom ni?hehe.. da lama menyepikan diri sebab da masuk sambung belajar semula. Okay, so kehadiran kali ni sebab nak kasi promote sikit pasal 1 produk ni. Produk yang di beri nama herbalife. Hehe.. okay..  mesti di kalangan korang ramai yang dah tau … Continue reading