10 Pakar Politik Tentang Ilmu Politik

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Wow tajuk cam gempak je kan. Eh..eh siapa 10 orang pakar politik tue ek?? Cik tom pun tak tahu siapa. haha.. Pesal tajuk camni ek? Bukan tajuk tipu tau tapi cik tom dapat keyword untuk “10 pakar politik tentang ilmu politik”. Gelak sakan cik tom dapat keyword ni. Ni mesti kes keputusan pilihanraya di Dun Galas, Gua Musang. Maaf ye siapa yang cari tue, cik tom bukan pakar politik dan juga takde pakar politik dalam blog ni. Kesian pulak pada si dia yang tersesat ke blog ni πŸ˜‰


Cik tom rasa keyword ni melekat pasal entry “Oh Politik Wang Oh Politik Agama“. So, meh bakal pakar politik nak cakap pasal politik sikit.

Kepada yang menang…
tahniah BN…
Kepada yang kalah…
takziah PAS…

kepada yang menang…
jangan terleka..
kepada yang kalah…
jangan berputus asa..

kepada yang menang…
janganlah riak dan takbur…
kepada yang kalah…
janganlah segan dan malu…

kepada yang menang…
jangan lupakan janji anda…
kepada yang kalah…
teruskan perjuangan anda…

kepada yang menang dan yang kalah….
teruskanlah berbakti pada agama, nusa dan bangsa…
tanpa salah satu dari kamu berdua….
tak meriahlah negara Malaysia…

p/s: Undian anda mencorakkan negara πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “10 Pakar Politik Tentang Ilmu Politik

  • November 4, 2010 at 2:00 pm
    Permalink

    wah2…bila cik tom berbicara pasal politik..ngeh3

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:10 pm
    Permalink

    ngeh3…
    tbe2 cik tom jd pakar politik ;D

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:11 pm
    Permalink

    politik kedai kopi saya tak minat!

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:24 pm
    Permalink

    bila orang muda berpolitik..
    heheh

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:31 pm
    Permalink

    yeay…arap lepas ni makin maju

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:36 pm
    Permalink

    huhu keyword yg menarik 2..pasal politik..sapa la eh yg search 2 kan..hehe

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:42 pm
    Permalink

    tak kira siapa yg memimpin.. pastikan jaga amanah dgn sebaiknya…

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:43 pm
    Permalink

    perh…
    ayat pesanan yang bwh tue mmg best arr…
    sebijik mcm ahli politik…

    ngee

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:46 pm
    Permalink

    wahhhh, akak suke la puisi [btol ker] tu πŸ˜›

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:59 pm
    Permalink

    Saya masih setia menanti parti Tomato.. ahakz.. Apapapun.. Benar.. Yang menang atau yang kalah.. Terdapat misi yang harus diselesaikan.. bukannya menghentam antara satu sama lain.. hehe..

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:23 pm
    Permalink

    kesian kat nik aziz. slow klate kene tarik ngn bn. huhu..

    uish bincang politik pulok. lalal~

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:25 pm
    Permalink

    jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:32 pm
    Permalink

    wahh cik tom..
    berbakat juga anda ni yea..
    hehe!! πŸ˜€

    Reply
  • November 5, 2010 at 4:03 am
    Permalink

    hehehe sian orang tu sesat kat blog cik tom pasal politik.

    tahniah pada BN and takziah pada PAS. pasal politik ni tak berapa reti sangat nak komen. huhu

    p/s : ini ada tips sikit-

    What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:21 pm
    Permalink

    huhu..Tom ada keywod politik..ok apa..keyword bagus tu Tom..mksdnya google Tom dah mula operasi…hehe

    Reply
  • November 5, 2010 at 12:44 am
    Permalink

    oh! BN menang ke? tak tau pon… huhu… almaklum kat sini tak dapat nak tengok tv… t amni carik news online.. hehe

    Reply
  • November 5, 2010 at 4:28 am
    Permalink

    terbaikla ayat..maw insaf suma ahli politaik ltk jwtan..heehe

    Reply
  • November 5, 2010 at 1:59 pm
    Permalink

    cik tom ni dah pernah g mengundi blom? gua baru sekali..deep beb dia punya feel, rasa bertanggungjawab terhadap negara dan kampung :p

    Reply
  • November 5, 2010 at 3:07 pm
    Permalink

    jadikan kekalahan sbg batu loncatan! πŸ˜€

    Reply
  • February 6, 2011 at 8:05 am
    Permalink

    politik??haha..mamat tak thu langsung…he3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE