1st Giveaway by JZ Business World (Review Bioherbs)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada semua….



Cik tom nak join giveaway yang dianjurkan oleh jzbusinessworld yang telah di tag oleh belalang dan dijemput oleh jz sendiri. Thanks ye korang berdua. Cik tom join bagi support memeriahkan lagi JZ punye giveaway.

**********************

Syaratnya kena buat entry tentang kambing. Serius bila dengar je perkataan kambing. 1st impression yang muncul dalam fikiran cik tom kambing tue busuk! Adik-adik cik tom yang malas mandi digelar kambing sebab kambingkan takut hujan. hik3.. Then, 2nd teringat kawan sekolah time form 1 dulu, dia anak tauke kambing. Kaya woo tapi badan agak gempal sebabnya pagi sarapan minum susu kambing segar. Badan pun jadi sihat dan 1 lagi dia kuat makan jugak. Entah kat mana dia dah lama lost contact. Kawan cakap sekarang dia dah slim+hensem. hehe… Kira tue pemikiran cetek cik tom tentang kambing la.

Cik tom pun pergi jenguk apa kebaikan susu kambing keluaran Bio Herbs ni? Serius first time dengar. Wow rupanya banyak giler kelebihan minum susu kambing keluaran Bio Herbs ni. Contohnya macam sesuai untuk awet muda, rawat buah pinggang, insomnia, cegah barah, kitaran haid tak teratur, dll. Nak tengok banyak lagi kelebihan produk berasaskan susu kambing ni sila klik SINI.

Trademark product Bioherbs ni ialah “Sayangilah diri anda melalui Bioherbs”. Yup seeloknya mencegah lebih baik dari mengubati. So sebaiknya kita mengamalkan produk yang berasakan natural/herb product seperti Bioherbs. Bioherbs ni menggunakan susu kambing sebagai asas produk. Product camni tiada/kurang kesan sampingan berbanding menggunakan produk luar yang banyak bahan kimia. Kalau sesiapa tak yakin tue, iklan product ni pernah keluar di Harian Metro, 9/10/2010. Nak tahu lebih lanjut pasal produk ni?? Sila berhubung dengan JZ. Jangan bimbang dijamin seorang yang peramah πŸ˜‰

*********************

Cik tom tag tiefazatie, qistinanur dan kak qistina. Nak tengok syarat+join sila klik banner or SINI. Jom kawan2 join sekali giveaway ni dan berkenalan dengan JZ. Tarikh tutup 20/11/2010.

p/s: Maaf ye JZ tue je idea entry yang kuar pasal kambing+review product dalam masa yang singkat ni πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “1st Giveaway by JZ Business World (Review Bioherbs)

  • November 7, 2010 at 5:01 am
    Permalink

    smoga berjaya

    Reply
  • November 7, 2010 at 5:17 am
    Permalink

    cik tom, mintak maaf… ada amni copy tag yang cik tom bagi.. kalau tak silap, ada dua.. ada amni buat.. mungkin cik tom tak perasan… sebab kadang2 amni buat dua tiga entri skali kan.. yang mencari identiti blogger yang hilang tu, ada lagi.. betul2.. tak tipu.. huhu… rasa bersalah plak buat cik tom fikir amni tak suka cik tom tag amni… huhu….

    Reply
  • November 7, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    harap ko akan menang cik tom…janji mencoba.

    Reply
  • November 7, 2010 at 5:52 am
    Permalink

    perh…
    pantasnyer ciktom…

    hehehe

    Reply
  • November 7, 2010 at 6:46 am
    Permalink

    kalau baby baru lahir kena demam kuning, kasi minum sikit susu kambing mesti cepat baik. petua orang tua…

    Reply
  • November 7, 2010 at 8:45 am
    Permalink

    macy xpna btuah lg.. err, xpna join pn ye gak. hihihi

    Reply
  • November 7, 2010 at 9:06 am
    Permalink

    huhu rajinnya cik tom join giveaway mcm nie ye..gud luck eh..;)

    Reply
  • November 7, 2010 at 9:45 am
    Permalink

    tq cik tom sudi join g.a jz.. wah semangat cik tom ceta bab kambing ni. bagus gak ye sbb kambing ni buatkan cik tom tingat kawan lama.. πŸ™‚ pa2 pun nantikan keputusan jz 21/11 ni k. tq skali lg cik tom..

    Reply
  • November 7, 2010 at 11:32 am
    Permalink

    good luck cik tom! πŸ™‚

    Reply
  • November 7, 2010 at 12:37 pm
    Permalink

    susu kambing memang bagus.. :)..
    lady suka kambing :D..
    dulu ayah lady bela kambing.. semua putih2.. dari tokki kambing sampai cicit kambing .. semua putih2.. comel2.. dan x busuk pun.. sebab kambing import.. comel πŸ™‚ manja macam kucing.. nak jual pun syg..tp skrg dah mati πŸ™ sebba kambing susah nak jaga. dia xleh sejuk, mudah sakit.. perut die mudah kembung kalau salah makan.. hanya org yg sabar sahaja yg leh bela kambing.. :)..

    Reply
  • November 8, 2010 at 2:57 am
    Permalink

    susu kambing memang bagus untuk kshtn!:)

    Reply
  • November 8, 2010 at 4:57 pm
    Permalink

    @Amni: hehe..xpe amni..ciktom terlepas pandang kot sbb skang amni rajin update blog..hehe..tenkiu ye πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 4:59 pm
    Permalink

    @belalang hijau: idea terpaantas ni…sbb nak ajak ramai lg kawan2 join πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:01 pm
    Permalink

    @FyZa: fyza..jom la join..smbl2 tue boleh gak update n3 πŸ˜‰

    Reply
  • November 8, 2010 at 5:03 pm
    Permalink

    @LadyBird: erkk ke lady ni adik kawan cik tom??hehehehe…kambing kaler putih mmg comel..cuba bg kaler hitam..hihi ;))

    Reply
  • November 20, 2010 at 10:45 pm
    Permalink

    goodluck on the contest! πŸ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE