1st Giveaway: Contest iPhone 5 Gadget Impian Mummy Akmar

Salam Sayang.. Cik tom nak join support giveaways rakan blogger Mummy Akmar. Cuma part syarat twitter tue cik tom takdelah akaun twitter yunk. Malas nak buat sebab cik tom dah tau bukan sempat pun nak aktif semua social networking yang ada. Facebook pun selalu je bersawang. hehe ;p

iPhone 5 Gadget Impian
iPhone 5 Gadget Impian

Good Luck cik tom ucapkan kepada Mummy Akmar dan semoga impian mummy tercapai. amin…. Cik tom xsempat nak join aritu sebab blog ada masalah dengan server. Ingat pantang menyerah sebelum mencuba ye.

Artikel ini penyertaan untuk 1st Giveaway Blog Qashmere Untuk Contest iPhone 5 Gadget Impian ditaja oleh Style Me Gorgeous By Qashmere dan Blog Qashmere.

p/s: jom ramai2 join sambil support Mummy Akmar>> Contest iPhone 5 Gadget Impian.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

32 thoughts on “1st Giveaway: Contest iPhone 5 Gadget Impian Mummy Akmar

    • November 25, 2012 at 2:27 am
      Permalink

      bagus join..mana tau rezeki boleh menang..hee

      Reply
  • November 24, 2012 at 5:55 am
    Permalink

    Kesuntukkan masa yang menghalang Ctom,lain kali boleh join.

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:35 am
      Permalink

      xpe akak..lain kali boleh join kalau kelapangan..hee

      Reply
  • November 24, 2012 at 6:59 am
    Permalink

    erkk..apa yang kena buat? just buat post aje?

    Reply
    • November 24, 2012 at 8:13 am
      Permalink

      Buat post je Titan..jom ler join!

      Reply
      • November 24, 2012 at 8:28 am
        Permalink

        dan jgn lupe G+ dan letakkan link penyertaan dalam entry contest Titan.

        Reply
        • November 25, 2012 at 1:31 am
          Permalink

          joinlah titan..kan selalu je menang..hehe

  • November 24, 2012 at 8:12 am
    Permalink

    Salam Cik Tom,

    Thanks sebab sudi join GA Mummy.

    Mak oi..baru posting terus naik tangga 1…Mummy punye link penyertaan dah drop! Terus macam takde harapan! Hahah Takpe2 GA tetap berlangsung….

    Yer jom join beramai2.

    p/s: rasa dah macam nak percaya cakap abang pakistan tu! haahahaha

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:32 am
      Permalink

      jangan mudah terpedaya..hehee…posting br publish kot mmg naik 1st page..tgklh sehari 2 lg xtaulah cne..hee..lgpun ciktom join giveaways bukannya contest seo..huhuu

      Reply
    • November 25, 2012 at 1:31 am
      Permalink

      aah pemenang contest denaihati dpt iphone 5..masyukkk…hee

      Reply
  • November 24, 2012 at 11:07 am
    Permalink

    hehe..semoga mummy berjaya gapai impian yang diharapkan..buat cik rom yang baik hati, semoga mendapat rezeki yang makin belambak-lambak.,.hehe

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:28 am
      Permalink

      goodluck jugak buat hafizul..smoga makin murah rezeki..amin..thanks ye…

      Reply
      • November 25, 2012 at 2:06 pm
        Permalink

        Aminnn semoga masin mulut cik tom tu..ke baru lepas makan garam ni..adoii makin berkat tuh..haha

        Reply
        • November 26, 2012 at 1:43 pm
          Permalink

          hahah…telan garam satu mangkuk tadi..

  • November 25, 2012 at 2:58 am
    Permalink

    lalala~ hehe..
    meriah sini eh..hihi

    Reply
  • November 25, 2012 at 9:47 am
    Permalink

    selamat berjaya untuk cik tom

    Reply
    • November 25, 2012 at 9:51 am
      Permalink

      tq wazy..masih terbuka lagi GA ni..meh la join

      Reply
  • November 25, 2012 at 5:22 pm
    Permalink

    good luck ciktom, rajin sertai contest rezeki pun senang nak dapat 🙂

    Reply
    • November 26, 2012 at 1:29 pm
      Permalink

      saje isi masa lapang+idea jugak kan untuk update blog..jomlah join donnyien.

      Reply
    • November 26, 2012 at 1:23 pm
      Permalink

      thanks..jomlah join jgk..byk hadiah best..hee

      Reply
  • November 26, 2012 at 5:22 pm
    Permalink

    Ada GA sempena contest Iphone 5 Gadget Impian. Selamat berjaya kepada Cik Tom. 🙂

    Reply
  • Pingback:Perginya 2013 dan Datangnya 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE