Abadikan Kenangan Terindah bersama Printcious

Abadikan Kenangan Terindah bersama Printcious |Assalamualaikum dan salam sayang… Alhamdulillah sekarang baby cik tom, adira dah berusia 2 bulan lebih. Jadi suami cik tom pun bagi suggestion untuk buat satu hadiah kenangan gunakan gambar adira sebagai satu kenangan terindah dia. Yelah gambar dia melambak-lambak dalam handphone cik tom ni. Hehe…

Jadi cik tom tercari-cari customized gift ideas untuk abadikan kenangan adira waktu dia baby ni. Cik tom terbaca banyak feedback positif dari rakan-rakan blogger lain mengenai barang hadiah custom di Printcious.

Abadikan Kenangan Terindah bersama Printcious

Cik tom pun buka la website Printcious ni dan tengok ada pelbagai jenis hadiah yang boleh kita reka design sendiri mengikut kreativiti. Tak kisah la korang la nak letak gambar apa kan. Cik tom of course la nak letak gambar family cik tom especially adira. Bila dah selongkar website Printcious ni, aduh cik tom jadi rambang mata dan macam-macam idea design datang nak tempah sebagai hadiah kenangan untuk adira.

Customized Gift Idea at Printcious

Printcious ialah sebuah laman web ecommerce yang menjual barangan bercetak yang sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang seperti T-shirt, mug, puzzles, bantal dan banyak lagi. Untuk gift customade ini korang boleh pilih design ready made yang tersedia atau korang create design baru mengikut idea korang sendiri. Menarik kan??

Hadiah custom macam ni memang nampak lebih effort dan rasa kasih sayang tercurah gitu bila reka sendiri design hadiah. Confirm orang yang tersayang terharu bila dapat hadiah customade. Bila tengok je hadiah tu teringat kat korang yang hadiah kan. Mestilah best!

Cuba tengok dalam gambar dibawah, ada pelbagai jenis hadiah bercetak yang boleh direka design. Rambang mata tak tengok… Mana satu hadiah customade yang berkenan di hati?

Dalam banyak jenis hadiah tu, cik tom berkenan nak create Baby Rompers dengan Puzzles. Yeayy mesti comel kalau adira pakai rompers yang design cik tom reka khas untuk dia. Dalam otak ni dah macam-macam idea design. Ishh tak sabarnya nak tempah dan tunggu abang posto sampai. Hihi..

Untuk puzzle pula ada 2 bentuk iaitu rectangle ataupun love. Yang bentuk love tu comel jugak tapi cik tom lebih berkenan puzzle rectangle boleh letak gambar kami bertiga satu keluarga. Untuk puzzle rectangle ada 4 saiz mengikut jumlah bilangan puzzles;

  • A5: 80 pcs (15cm x 21cm)
  • A4: 120 pcs (20cm x 28cm)
  • A3: 300 pcs (28cm x 39cm)
  • A2: 500 pcs (38cm x 50cm)

Cik tom berminat nak tempah yang saiz A2 untuk 500 pcs. Lepas ni kena fikir nak pilih gambar mana ni?? Huhu..

Cik tom pilih untuk shopping online gift customade di Printcious sebab kedai online ini memang dapat banyak feedback customer sebagai trusted gift shop. Setiap order dibuat dengan kualiti printing terbaik dan memang berbaloi kerana harga yang ditawarkan sangat berpatutan.

Lagi best sekarang ada offer diskaun sehingga 20% dan penghantaran percuma dengan pembelian minimun RM90 ke atas. Wow best kan??

Website : https://www.printcious.com/my

Facebook : https://www.facebook.com/printcious

Instagram : https://www.instagram.com/printcious

Jika korang mencari button badges for university , jangan lupa untuk menghubungi mereka atau jika korang menyambut birthday party akan datang dan pasti photo booth rental  adalah hiburan terbaik yang dapat mengagumkan tetamu korang. Enjoy!

 #printciousgifts

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Abadikan Kenangan Terindah bersama Printcious

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE