Adakah Korang Blogger Tegar??

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Sebenarnya cik tom kekeringan idea nak menulis entry. Otak dah blur ni. Tue yang banyak entry contest. hehe.. Sorry ye. Sebelum ini, cik tom pernah cakap yang Cik Tom Bukan Blogger Tegar kan. Pastu, ada yang tanya apa ciri-ciri blogger tegar? So, cik tom nak share kat sini ciri-ciri blogger tegar pada pandangan cik tom la.

  • Menghadap laptop/pc almost 24 hours πŸ˜‰
  • Bangun tidur je terus menghadap laptop buka blog. Last sebelum tidur pun sama perkara last buat ialah menghadap blog. Lagi hebat tidur depan laptop.
  • Sepanjang masa cari idea nak buat entry hatta makan atau tengah mandi.
  • Kalau tak online or update entry sehari tak sah atau gelisah.
  • Handphone berkamera atau kamera sentiasa disisi sebab senang nak snap gambar buat masuk dalam blog.
  • Semua perkara yang berlaku seharian nak di snap gambar dan di cerita dalam blog. Sampai orang sekeliling pelik pesal la budak ni asyik snap2 gambar. hehe..
  • Bila ada perkara berlaku/baca, yang 1st terlintas di fikiran “Eh menarik aku boleh cerita dalam blog ni.
  • Mesti publish sekurang-kurangnya 1 entry sehari.
  • Ada target berapa entry yang perlu dipublish dalam blog untuk sebulan. Selagi tak cukup, pulun cari idea buat entry.
  • Ada target tersendiri untuk trafik. Contohnya 1 hari target 100 UV. Selagi tak tercapai target UV tue akan di pulun blogwalking.

Camane korang setuju ke?? Pada pandangan korang blogger tegar tue macam mana?? Adakah korang mengalami simptom-simptom di atas?? miahaha~~

p/s: Eh antara simptom ni ada jugak cik tom alami. hihi…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

151 thoughts on “Adakah Korang Blogger Tegar??

  • November 3, 2010 at 9:15 am
    Permalink

    nak jugak jadi blogger tegar.Masak nasi hangit pun boleh jadi entri kan?? haha..

    entri terbaru:
    pilihanraya semakin panas

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:12 am
    Permalink

    betui4.. saya saya ..tapi bukan tegar… blogger normal je.. hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:12 am
    Permalink

    akak punye entry satu hari ada 3,4..
    tegar ke??
    tak kot..
    sebab rajin update entry je..
    blogwalking malas..
    heheh..
    traffic pun suam2 kuku je..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:12 am
    Permalink

    Ada gak…tapi ellen bukan blogger tegar…blogger sejati ja..hahhaaa…masing2 punya pendapat kan…hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:13 am
    Permalink

    saye nak jadi blogger tegar tp xleh. byk keje len.huu

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:14 am
    Permalink

    Tgh2,,tegar sgt pun tak…tak tegar pun tak….eheeh tp yg pasti ari2 mesti nk buat entry samapi 4-5 br puas hati…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:16 am
    Permalink

    cik tom…

    kenelah seme ngan akak simptom tu..adess lah…tegar dohhhh!!!!

    tapi xkisahkan ciktom..janji hati mau gumbira..

    bila hati gumbira…rajin hdk buat keje

    idea pom mari dgn mudah…

    miahahhaha..gelah ikut ciktom…hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:17 am
    Permalink

    hahaha!!!
    betul lah tu.. tp saya xda la post tiap2 hari.. selang sehari je.. hehe!!

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:17 am
    Permalink

    err… blogger tegar ke saya nih? mcm ade terkena jugak simptom penyakit ni. hehee

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:19 am
    Permalink

    yay!!
    dah nuff!!
    anis tegar kalo tak d exam
    blog besemut kalo ade exam
    hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:20 am
    Permalink

    salam cik tom..

    setuju2,amy ada juga alami simptom2 macam tue tapi x kritikal la hehehe..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:23 am
    Permalink

    berblog hanya suka-suka sebab keje. masa amat terhad.. tapi kalau dah mengadap 1 jam adalah juga…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:25 am
    Permalink

    simptom tu dah ada cuma nak kata rongak ni blogger tegar tak ada la..wakaka..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:28 am
    Permalink

    @BEN ASHAARI: hahaha..ben pun mai datang komen.. ben jatuh pada tahap blogger teramat tegar la..update sehari berpuluh entry..tak terdaya cik tom…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:30 am
    Permalink

    ada simptom ni je…

    * Bila ada perkara berlaku/baca, yang 1st terlintas di fikiran "Eh menarik aku boleh cerita dalam blog ni.

    * Mesti publish sekurang-kurangnya 1 entry sehari.

    hehe…. kira nya tak cukup tegar la kan?=P

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:31 am
    Permalink

    @diana: akak memang rajin updtae entry..kadang2 cik tom xsempat nak catch up..boleh join ben la akak..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:32 am
    Permalink

    @Ellen: ellen..ellen..lain kali ellen share ciri-ciri blogger sejati pulak ye..huhu

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:33 am
    Permalink

    @kobEj0rdan~: naz tak perlu jd blogger tegar..just be yourself..tue yg terbaik..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:34 am
    Permalink

    @Ogy: wow akak ogy post entry 4-5 sehari??cik tom plg banyak 3 kot setakat ni..hihi..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:37 am
    Permalink

    @sarah-najwan: wah ramai upenye blogger tegar eh..akak pun ye..hehe..yup betul xkisah hati mau happy..happy blogging πŸ˜‰

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:37 am
    Permalink

    salam cik tom,
    betul apa yg cik tom tulis tu…kdg2 rasa cam tegar, kdg2 rasa suam2 kuku jer…tx taulah mana satu…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:39 am
    Permalink

    ader la 2-4 simptom kene ngan omu…tp omu ttp payah nak wat entri byk2 dalam sehari…payah nak konsisten…omu ni byk pikir dan tanggungjwb kat lain….hehehehe…konon la…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:41 am
    Permalink

    hehehe….kalo qiqi ni…mn yg danje cik tom..tp slalu msti pstikn 1 ari tu de entry baru.hehehhee..tp ayt2 qiqi xla sedasyat cik tom..hehehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:41 am
    Permalink

    wa.. 1st komen en ben tuh.. hehe..
    aibaks tak la tegar.. hehe… belambak gak keje nak kene ngadap… balik umah nak kene kemas umah.. nak kumpul laporan klu de.. huhu…

    best jadi blogger tegar… trafik mesti tinggi..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:42 am
    Permalink

    @Amirrah Zawani: selang sehari..ade target jugak tue mira..target tue bagus…bawak kita maju ke depan..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:42 am
    Permalink

    @Siti: siti..dah sama2 terjangkit ni..cam mana??ade ubat x??haha..

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:44 am
    Permalink

    ee…Cik Tom,akak ada gak ciri-ciri yang Cik Tom sebut tu,tapi..tak la tegar kutt…kene limitkan waktu setakat 2-3 jam saja sehari,sebab terikat dengan komitment lain…kena fair and square gitu…

    akak dah buat tag Cik Tom tu…tq yea dik…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:44 am
    Permalink

    ee…Cik Tom,akak ada gak ciri-ciri yang Cik Tom sebut tu,tapi..tak la tegar kutt…kene limitkan waktu setakat 2-3 jam saja sehari,sebab terikat dengan komitment lain…kena fair and square gitu…

    akak dah buat tag Cik Tom tu…tq yea dik…

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:45 am
    Permalink

    sangat saya.. tapi bukan untuk blogging je… internet dah jadi kewajipan macam mandi. haha

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:46 am
    Permalink

    @Anis izyan Abd Rahman: anis tengah exam kan skang…fokus exam dulu ye yunk..after that baru la fokus blogging..hihi..good luck exam!

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:47 am
    Permalink

    tak rajin update entry tapi rajin bw,
    tu pun kalau ada mood
    blogger tegar ke tu?

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:49 am
    Permalink

    aku tidur dengan laptop~ hehe..
    bukan sebab blog tapi sebab tengok movie…hohoo

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:01 am
    Permalink

    saye sume diatas.tapi target tuh,x brpe heran sangat.cam ne tuh ek?ha3

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:04 am
    Permalink

    Belalang x mcm tu.. biasa2 jer… πŸ˜›

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:17 am
    Permalink

    emiey pun hampir memenuhi simptom di ats kot, cume klu xde idea nk buat entri..just bw je la, sebab xleh mnulis tnpa jiwa..huhu
    emiey menulis skadar memenuhi kepuasan πŸ˜€

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:19 am
    Permalink

    fyza rasanya bkn kategori blogger tegar..tp klu banding fyza ngan cik tom kan..cik tom lg tegar dr fyza sbb update hari2..hehe..;)

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:21 am
    Permalink

    hahahaa… sgt terasa. sejak jinak2 nak aktif blogging ni. mmg jadi sebiji cm cik tom listkan tu.

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:22 am
    Permalink

    setuju! tp buat mse ni ta bley tegar2 cgt. exam exam! hoho πŸ˜›

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:26 am
    Permalink

    ada sikit2 je ciri kat atas..tp bkn blogger tegar lagi….sb xde masa nak update blog tiap masa…
    idea kadang2 dtg, tp timing x btl…tp bila dh dpn pc, xde idea lak…huhu..

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:33 am
    Permalink

    adalah sikit2! tapi.. tapi.. erm.. ertinya belom cukup tegar lah ni ek? LOL

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:33 am
    Permalink

    adalah sikit2! tapi.. tapi.. erm.. ertinya belom cukup tegar lah ni ek? LOL

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:33 am
    Permalink

    sy bukan xtegar, tp belom tegar..ekekeke

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    hmmm…betol tu…saye ni dah jd blogger tegar ler gamaknyer…kdg2 ambik gmbr mesti terpikir nak update blog..tp xsemua gmbr yg di entrykan…bila nak buat entry tentang gmbar rs cam eh…menarik ke? so…xjd la letak…tp saya tegar depan pc…xde laptop..hehehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:40 am
    Permalink

    hehe..klakar plak bace entry chumel nie..heehe…

    bahaya klu ade simptom2 nie..cik tom ade..?

    simptom..cik tom..eh..?rhyme laa..tomtombak! πŸ˜€

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:42 am
    Permalink

    @Bayu Kenangan: berblog hanya sampingan kalau banyak keje lain kan..sejam dah ok dr xde lgsg πŸ˜‰

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:43 am
    Permalink

    eiela pun blogger tegar sebab update kadang-kadang 2 hari sekali je,, hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:43 am
    Permalink

    @gigi rongak: simptom2 dah ade ek?maknanya dah xlama la tue..ahaks~

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:44 am
    Permalink

    @Amni: belum cukup tegar..tp akan tegar kot..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:44 am
    Permalink

    errrk..

    ermm…

    hmmm..

    ada la sikit-sikit ciri-ciri tu.
    tapi lom extreme lagi rasanya.

    hehehe

    πŸ˜€

    Post Terbaru Hobi Aku Bundle.Korang?

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:45 am
    Permalink

    @Yati Ali: belum tegar lagi kot..sederhana..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:48 am
    Permalink

    @CiK QiQi: perasan gak qiqi rajin update..huh ayat cik tom dahsyat ke??haha..patut la ada yang terasa..hik3 ;p

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:52 am
    Permalink

    Salam cik tom..LM pun alaminya..rasa lebih teruk zaman2 dr zaman gila fb dulu.Tp x leh panggil blogger tegar lagi lah LM ni,sbb br nak merangkak,blog pun org x kenal lagi.

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:57 am
    Permalink

    @aibaks: ben terlebih rajin mai komen entry..hehe..tgk aibaks rajin je update+blogwalking..hehe..kira tegar tue..tahap 3..hahaha

    Reply
  • November 3, 2010 at 8:57 am
    Permalink

    OOOO MCM ITU KER
    SUSAH GAK NAK JADI BLOGGER TEGAR NI
    TQ TIPS NYER

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:03 am
    Permalink

    @Cikgu Nurin: yup sebab akak kan ade komitmen lain…hehe..ok ciktom dah jenguk entry akak tue πŸ˜‰

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:04 am
    Permalink

    @hairul: wow lagi hebat ni…internet macam mandi??perkara wajib tue..hahaha

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:05 am
    Permalink

    @She's retarded: bukan blogger tegar lagi..hehe…next time who know??lalala~

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:06 am
    Permalink

    @Azuan: tue bukan blogger tegar..tp lappy tegar..hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:11 am
    Permalink

    @faizah: tak payah ade target pun xpe..hehe..jom la buat group blogger tegar..wakakaka~

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:14 am
    Permalink

    @beLalanG: ye ke belalang?? cam tipu je bunyinya…hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:18 am
    Permalink

    saya rase sy tergolong dalam kumpalan itu !
    hahahahak !

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:21 am
    Permalink

    cik tom, drp 10 simptom, hanya 4 je yg kena kt akak..maknanya akak bkn blogger tegar..akak jarang2 update blog, tak macam cik tom setiap hari ada je citer kan..hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:27 am
    Permalink

    @FyZa: hehe..tue cik tom ckp..ciktom ade simptom kat atas tue..hik3 ;D

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:28 am
    Permalink

    @farhah adeli: jangan terasa..ni just saje2 la yunk..ciktom pun sama je..huhu

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:29 am
    Permalink

    @aanie: akak belum lg kategori blogger tegar tp tegar join contest/giveaways..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:31 am
    Permalink

    la…yong pon sama la..hahhaha

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:34 am
    Permalink

    copp..saya terlepas…hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 9:38 am
    Permalink

    @ztie: belum lagi?cam ade ciri2 nak jadi blogger tegar je..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:01 am
    Permalink

    Bila plk Cik Tom nk jd blogger tegar gk?? hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 11:02 am
    Permalink

    saya pon bukan blog tegar… hihi..
    n3 Gayah sume hal2 peribadi.. akak berehat dr berblog utk sementara waktu.. miss u tom..

    Reply
  • November 3, 2010 at 11:02 am
    Permalink

    saya pon bukan blog tegar… hihi..
    n3 Gayah sume hal2 peribadi.. akak berehat dr berblog utk sementara waktu.. miss u tom..

    Reply
  • November 3, 2010 at 12:01 pm
    Permalink

    hah…aku blogger tegar…mmg xleh nak idop senang kalo xbukak blog everidei…hehehehe…
    tapi buat mase skunk bz sket….nak tumpukan exam…(tumpu la sangatt..:P)

    Reply
  • November 3, 2010 at 12:01 pm
    Permalink

    hah…aku blogger tegar…mmg xleh nak idop senang kalo xbukak blog everidei…hehehehe…
    tapi buat mase skunk bz sket….nak tumpukan exam…(tumpu la sangatt..:P)

    Reply
  • November 3, 2010 at 12:40 pm
    Permalink

    tak berapa nak tegar kot… sebab tak ngadap komputer 24hrs… hihihi..

    Reply
  • November 3, 2010 at 12:43 pm
    Permalink

    yang pasti adah bukan blogger tegar…ekeke

    Reply
  • November 3, 2010 at 12:56 pm
    Permalink

    yang pasti bukan rara..hehe…byk bende nk pk nie..xkn nk pk blog 24 jam..jem kepala nieyh

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:19 pm
    Permalink

    semua benda nak d ambik gambar. cam berkaitan je. tapi blog tak jugak update2.. jadi saya bukan blogger tegar. cuma pembaca blog tegar. hahaha..

    *tapi asyik terfikir, citer apa nk story kat blog pasni ea? ngeee~

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:43 pm
    Permalink

    aku hampir ke arah itu

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:44 pm
    Permalink

    @maisara majid: kelakar ke??hehe…simptom ni mmg bahaya..sbb nama cik tom tom..maka ade la simptom..wakaka~

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:44 pm
    Permalink

    @eiela: blogger tegar ke tidak??hehe..xupdate tp rajin bw kan??hehe..

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:45 pm
    Permalink

    wah…sy amat terasa yg semua ciri itu adalah saya…wahahahah

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:49 pm
    Permalink

    @mffzone: yelah awak..itu la..nak join?jom2..

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:51 pm
    Permalink

    @miya: hehe..ada gambar sekali ke??kalau ye miya memang layak..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:53 pm
    Permalink

    @sweetsal: erkkk ciktom mmg terkena simptom..haha…akak xlama lg..nak jugak tue..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:54 pm
    Permalink

    @najihah sahami: mish tipuuu..mish hari2 update..raja bw lg..anda mmg blogger tegar k!hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:56 pm
    Permalink

    @Affieza: ciktom mmg dah kena tempias..xlama lg..hehe..fieza plk?

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:57 pm
    Permalink

    @Gayahspears: tapi entry gayah enjoy..gayah jgn rehat lama2 ye..ciktom akan rindukan gayah..waaaaaaa…..

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:58 pm
    Permalink

    @nas: exam pun buka tiap hari kan nas??haha..caya la..nas mmg blogger tegar!

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:59 pm
    Permalink

    @Yasminhamid: memang xmenghadap 24 jam..tp update hari2 kan akak?hihi..

    Reply
  • November 3, 2010 at 2:00 pm
    Permalink

    @Farah Sygs; betul2..otak boleh jem kalau 24 jam online..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 2:03 pm
    Permalink

    @ASaDa RyutaRo: blog asada banyak gambar menarik tertarik..hehe..wow pembaca tegar?boleh buat next entry..wakakaka

    Reply
  • November 3, 2010 at 2:20 pm
    Permalink

    @Eryati: wow semua ciri ke? blogger tegar tahap paling atas ni..tahap 5..hihi

    Reply
  • November 3, 2010 at 2:21 pm
    Permalink

    Fikk blogger hangatΒ² taik ayam pasai just update entry 3~4 bijik sebulan hahahaaa…

    Malas nak update secara kerap. Tak rajin macam incik Ben~

    Reply
  • November 3, 2010 at 2:37 pm
    Permalink

    Saya blogger tegar tahap gaban. Hahahahaha…. kalau boleh memang taknak blog terlepas posting walau sehari, tapi apakan daya.., Celcom selalu buat hal….
    Arkkkkkkkkkk…… jangan marah aaah saya jerit sini.

    PS: Terima kasih kerana join contest dan good luck.

    Reply
  • November 3, 2010 at 3:01 pm
    Permalink

    oh…
    nmpknyer sy bukan blogger tegar…
    mybe 1day jd blogger tegar..
    ngee~

    Reply
  • November 3, 2010 at 4:01 pm
    Permalink

    sy msih sangsi dgn ciktom..
    pada pndangan sy…ciktom ni blogger TEGAR…hehe.

    pandangan je ni…jgn marah ye.

    Reply
  • November 3, 2010 at 4:10 pm
    Permalink

    heheh ada kotkebanyakan ciri2 di atas. πŸ™‚

    Reply
  • November 3, 2010 at 4:58 pm
    Permalink

    sop pun bukan blogger tegar..
    biasa ngadap PC 12 jam sehari jer kot.. huhuhu

    Reply
  • November 4, 2010 at 12:47 am
    Permalink

    wahh..dasatnye komen smpai satus lebih..cayalahh..konpom tegar..haha..

    Reply
  • November 4, 2010 at 1:14 am
    Permalink

    ade cikit.. tp bukn bloger tegar. bloger cilik jer. eh.. ^^

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:29 am
    Permalink

    saya pun tak tegar semangat sikit je kot..hehe..tp selalu terbantut sebab faktor sekeliling yang membantutkan semangat tu..isk isk

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:45 am
    Permalink

    mata dni stress. adakah dni blogger tegar? miahaha

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:35 am
    Permalink

    @F.I.C.K.R.Y: haha..blogger hangat taik ayam??tue kategori baru..hihi..

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    @Zezebel: haha..fuyoo blogger tegar tahap gaban!hebat tue..hihi..xmarah pun..jerit la banyak2..hihi

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    @ben: wah ada cita2 tue nak jadi blogger tegar..keep it up!

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:49 am
    Permalink

    @maCy:ben rajin semalam..hihi

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:50 am
    Permalink

    @d_LA: 100 lebih sekali dengan reply sayang…hehe

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:23 am
    Permalink

    masih lagi bukan seorang blogger tegar mahupun segar~~

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    hahaha dulu rajin ler..sejak tanam anggur ni,idea kering..mungkin kena ubah tanam benda lain pulak..

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:06 pm
    Permalink

    Saya blogger betagar.. leh ka? hehe..
    tp memg tul seyh.. simptom2 tersebut memg slalu terkena bg insan tersebut kataku sambil mengeleng2 kepala.. ahakz..

    Reply
  • November 6, 2010 at 4:16 pm
    Permalink

    @Cikbelog: cik belog blogger tegar sebab cakap nak off blog time exam..tup on balik sebab xleh tahan+tukar layout lagi..hihi

    Reply
  • November 6, 2010 at 4:18 pm
    Permalink

    @Aretikz: betagar??hehe..u to u mana mau mu..hehe…siapakah insan tersebut..rs cam kenal..hihi ;P

    Reply
  • November 6, 2010 at 4:19 pm
    Permalink

    @Siti: hehe..pandai la siti..memang itu la ubat yang terbaik πŸ˜‰

    Reply
  • January 3, 2011 at 2:52 pm
    Permalink

    sy blogger separa tegar.

    buleh mcmtu?

    :p

    Reply
  • April 14, 2011 at 10:56 am
    Permalink

    belum jadi blogger tegar lagi…huhuhu…..tapi simptom2 kt atas tu dah nampak sikit2…..asal bgn pagi sebelum g keje ngadap laptop…asal gi mkn jer amik gambar,….sblm tdo ngadap laptop dulu…huhuh..sibbaik husband pun sama…kalau tak sure di soh kawin jer ngan blog tu..hehehehehe
    Jom baca entri terkini jay lepak …Tutorial – Timbang berat blogMy Profile

    Reply
    • April 23, 2011 at 11:32 am
      Permalink

      hahahah..jay ni blogger perempuan rupanya..ingatkan lelaki..hik3….ok la tue boleh sama2 mengadap laptop..ehe

      Reply
    • April 29, 2011 at 4:05 pm
      Permalink

      sebelum ni agak lama menyepi..pas berhosting baru kembali rajin update..hee..terima kasih…

      Reply
    • April 29, 2011 at 3:56 pm
      Permalink

      sekarang tak tegar..akan datang??heee…

      Reply
    • May 11, 2011 at 3:20 pm
      Permalink

      kalau blog sekadar suka2 xperlu target trafik..tapi kalau untuk perkongsian mesti ada target kan…target untuk siapa perkongsian tue dan berapa target trafik sehari.heeciktom rasa KK blogger tegar sebab rajin update n bw..huhu

      Reply
  • August 18, 2011 at 9:24 am
    Permalink

    wahhh nampak sgt gambaran sy ni sparuh tegar. sbb x sume. mmg kaw2 hidup jd blogger tegar ni eik. Hari2 di lalui sentiasa kena peka, memandang menyimpan dan akhirnya publish kat blog πŸ˜€
    Jom baca entri terkini shah URL …Kekurangan AdsenseMy Profile

    Reply
    • August 18, 2011 at 11:16 am
      Permalink

      ye ke blogger separa tegar?tengok dari entry di blog macam blogger tegar je..hihihi

      Reply
  • September 19, 2011 at 6:53 pm
    Permalink

    betul la cik tom….huhuhu….blm seminggu lagi saya jd blogger….tp simptom2 tu ada la pulak kt dlm diri ni….

    Reply
    • September 20, 2011 at 10:42 am
      Permalink

      eh baru lagi jadi blogger eh…ingatkan dah lama…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE