Akhirnya Kau Berjaya Ku Miliki

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Alhamdulillah hari ini genaplah sebulan akhirnya kau berjaya ku miliki wahai Samsung Galaxy Note (11/8/2012). Masa mula tue cik tom duk confuse nak beli Samsung Galaxy Note or SIII tapi last2 buat pilihan Note sebab banyak specification yang lagi dekat dengan diri cik tom walaupun ramai cakap saiz note ni besar tak berapa sesuai dengan perempuan. Tapi setakat cik tom guna takde masalah dengan saiz note ni. Best skrin besar! Overall memang berpuas hati =)

Note yang cik tom miliki ini adalah hasil dari blogging. Rezeki dari sewa ruang iklan blog, sponsor post dan komisyen affiliate. Thanks pada semua yang sudi singgah di blog cik tom dan rajin klik2 iklan says cik tom tue. heee… Thanks kepada yang terlibat secara langsung or xlangsung dalam pembabitan cik tom menjadikan blog salah satu platform untuk berkongsi ilmu, mencari sahabat dan menjana side income.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Kononnya beli gadget canggih untuk update blog thru smartphone je tapi setakat sebulan guna note belum pernah lagi cik tom update blog guna note. Rajin cek email je. huhu… Walaupun Samsung Galaxy Note 2 dah keluar pada akhir bulan lepas dan akan masuk ke pasaran Malaysia pada bulan 10. Tapi cik tomΒ tetap berpuas hati dan tak menyesal. Masa plan nak beli ramai suruh hold dulu tunggu release note 2 tapi handphone Sony Ericsson W705 cik tom dah problem so tak dapat nak tunggu lagi dan akhirnya cik tom beli seminggu before raya. Kalau nak kira menyesal setiap masa sentiasa update gadget terbaru dan terkini.

Haa pada yang berminat dengan Samsung Galaxy Note atau Samsung Galaxy SIII boleh tengok ada promosi harga baru yang menarik>>>Β Samsung Galaxy SIII & Galaxy Note dengan harga promo Merdeka!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

93 thoughts on “Akhirnya Kau Berjaya Ku Miliki

  • September 11, 2012 at 10:14 pm
    Permalink

    Wah!!! Tahniah cik tom…dah pki note skrg nih..mak jgk la msh setia ngan SII je. Hihihi

    Moga2 dgn adanya note nih,ciktom akan lbh rajin berblogging okey..

    Reply
      • September 20, 2012 at 3:11 pm
        Permalink

        hehe..mana tahu kan lepas ni dapat beli kereta pulak..semoga cik tom terus suksess..haha

        Reply
        • October 1, 2012 at 10:46 pm
          Permalink

          xbeli dah kot kereta..cukup setakat kereta kelisa yg ada tue..hehe…thanks hafizul..smoga hafizul n djchef terus sukses..amin πŸ™‚

    • September 20, 2012 at 9:33 pm
      Permalink

      bestnyer cik tom….dapat income besar ker…?

      Reply
  • September 11, 2012 at 10:22 pm
    Permalink

    tahniah cik tom…tengah berangan nak guna samsung galaxy note 2.hehehe

    Reply
  • September 11, 2012 at 10:45 pm
    Permalink

    tak perlu ikut perkembangan gadget sangat. Beli apa yang mahu dipakai jer.Tahniah kerana dah guna android.

    Reply
  • September 11, 2012 at 10:51 pm
    Permalink

    waah, hebat nye, guna duit dari blogging je boleh beli note.. mmg masyuk la blog ni.

    Reply
  • September 11, 2012 at 11:11 pm
    Permalink

    wahh..mesti laku banyak tomato yang berjaya dijual kan? kan?

    Reply
  • September 11, 2012 at 11:28 pm
    Permalink

    memang best lah ciktom, tom tom bak, hehehe

    Reply
  • September 11, 2012 at 11:45 pm
    Permalink

    dasyat lah cik tom beli note dgn hasil blogging
    tahniah πŸ™‚

    Reply
  • September 11, 2012 at 11:53 pm
    Permalink

    terbaik guna blog boleh dapat tu… bagus2

    Reply
  • September 12, 2012 at 12:29 am
    Permalink

    wah.. finally dapat juga ciktom memiliki galaxy note tu.. mesti skrg galaxy note digenggaman ciktom 24jam.. hehe

    Reply
      • October 1, 2012 at 10:41 pm
        Permalink

        mmg xsempat nak explore abis..br tau guna sikit2 wlpn dh nak 2bulan guna..hehe

        Reply
  • September 12, 2012 at 12:43 am
    Permalink

    titan.. kan tomato laku habis, blogger2 beli tomato 100 bakul utk pertaruhan gara2 xpuas hati pmenang entri trbaik giveway ciktom tu.. ingat x? haha:-D

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:18 am
    Permalink

    wow! mahal tu..
    RM2K tu.. huhuhu

    tahniah.. maza tumpang jeles jerk. .uhuk!.. hahahaa

    psst: maza masih kayuh pelan2.. mana tau ada rezeki terpijak mau sponsor Samsung galaxy note edisi terkini gitew.. ahaks..

    tapi ada ke?

    hmmm?!

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:49 am
    Permalink

    tahniah ciktom
    berjy makan hasil titik peluh berblog ni πŸ™‚

    Reply
  • September 12, 2012 at 10:12 am
    Permalink

    tahniah … wahh dpt beli hp dgn duit blogging. nk jgkkkk hehehh

    Reply
  • September 12, 2012 at 10:30 am
    Permalink

    Tahniah ye Cik Tom, nampak juga hasil dari berblog kan πŸ™‚

    Bestnyer dapat Note, takpe jangan nyesal k, keluaran terbaru ni besaq – 10.1 πŸ™‚

    Reply
  • September 12, 2012 at 2:31 pm
    Permalink

    wow cik tom! pakai note… hebat nye..untung nye cik tom…hihi hp sony tu dh rosak erk. lame tak lawat blog cik tom.. dah .com! hari tu blogspot kan..hebat2.. mizazy sentiasa sokong cik tom yg cute ni ^_^

    Reply
  • September 12, 2012 at 3:01 pm
    Permalink

    Bila nak rasmi update blog pakai Note ni.. Hehe.. Sekali Sekala kena buat jugak live blogging.. Baru best.

    Reply
  • September 12, 2012 at 4:39 pm
    Permalink

    Ciktom memang hebat, banyak masyuk.

    Reply
  • September 13, 2012 at 5:37 am
    Permalink

    Takpe ciktom.. mana tahu, rezeki kemudian leh dapat Note 2 pula….. tunggu saja lah yer… heee

    Reply
  • September 13, 2012 at 2:50 pm
    Permalink

    tuuu dia income blog boleh beli gadjet mcm ni..sungguh seronok kan cik tom…hehe..semoag sukses dan dimurahkan rezeki selalu..hehe

    Reply
  • September 13, 2012 at 7:29 pm
    Permalink

    Sama lah , konon nak update blog lebih kerap tp sedap guna laptop juga kan .. tahniah ciktom ..

    Reply
    • September 20, 2012 at 9:38 pm
      Permalink

      saya juga lebih suka guna laptop online berbanding mgunakan hp…

      Reply
      • September 22, 2012 at 1:34 pm
        Permalink

        betul2..mungkin sbb skrin lg besar kot.kecil2 kurang nampak.hehehe(mt dh kabur)

        Reply
  • September 13, 2012 at 11:19 pm
    Permalink

    heh kalau nak ikutkan keluaran yang terbaru takkan terkejar. mesti ada je yang terbaru…

    Reply
    • September 22, 2012 at 1:35 pm
      Permalink

      betul2…masing2 berlumba2 nk keluar fon yng lg cnggih..

      Reply
  • September 14, 2012 at 12:26 pm
    Permalink

    Hmmm, saya bila laa boleh nak pakai ni..kekeke..

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:27 pm
    Permalink

    Tablet china jaa mampu pakai.. hohoho..

    Reply
  • September 15, 2012 at 10:20 am
    Permalink

    Memang puashati lah kalau pakai note nih,mmg tak nyesal pun.

    Reply
    • September 20, 2012 at 9:40 pm
      Permalink

      tentu cik tom berasa puas hati apabila apa yang dibuat selama ini mendatangkan hasil…

      Reply
  • September 20, 2012 at 6:12 pm
    Permalink

    tengok ciktom pakai note ni. tringin la plak nk beli. tp blum cukup bajet lg..

    Reply
    • September 24, 2012 at 10:26 pm
      Permalink

      relek @halim…ada rezeki Insyaallah dapat tue=)

      Reply
      • October 1, 2012 at 10:03 pm
        Permalink

        nothing is imposibble..ciktom pn mula dr zero jgk..kena rajin praktis n bt eksperimen..

        Reply
    • October 1, 2012 at 10:33 pm
      Permalink

      nanti sambar note 2 yg baru tue…dgr kuar dlm akhir bln 10 kt malaysia..hee

      Reply
    • September 23, 2012 at 12:03 pm
      Permalink

      rasa2nya raya haji orang buat nasi tomato x??nak kena tempah dengan tauke tomato nie…

      Reply
  • September 24, 2012 at 1:20 am
    Permalink

    bestnya..chii pn tgh dok kumpul duit nak dptkan note..
    tahniah cik tom..berjaya memiliki gadjet hasil dr blogging

    Reply
    • October 1, 2012 at 10:15 pm
      Permalink

      tq chii..chii pun blh jgk kumpul duit trus beli note 2..hehe..dh jd businesswoman dah kan..

      Reply
  • Pingback:2012 Tahunku Yang Cantik

  • Pingback:Menabung lagi Tabung Misi Iphone dan Kahwin - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE