Aku nak muntah tengok blog ko!!

Salam semua kawan2 yang cik tom sayangi…. 
Kalau korang perasan la malam ni cik tom tukar layout yang baru… Ni semua penangan seorang blogger yang cakap “Wei, nak muntah aku tengok blog ko!uweekk..(eh2..uweekk tu cik tom tambah ye..haha)..maybe dia nak muntah tengok background tomato tue kot…huhu..
So, cik tom pun habiskan masa satu hari cari blogger template baru yang cun…yang penting orang tak muntah nak tengok..huhu…kepada yang cakap camtu thanks ye…cik tom hargai komen awak walaupun agak kasar…siapa2 ada nak tambah komen lagi untuk improvement blog ni..Silakanlah ye… 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

46 thoughts on “Aku nak muntah tengok blog ko!!

  • August 20, 2010 at 2:21 pm
    Permalink

    hohoho tak pe cik tom..cik tom anggap jer seme tu sbg pembakar semangat cik tom kepada belog cik tom…aper2 pon layout yg warne pink kaler ni sweetttt…ash suke..sweet lyke u dear ;>

    Reply
  • August 20, 2010 at 2:26 pm
    Permalink

    giler kejam
    komen blogger2 ni ye?
    takut akak..
    dah le akak ni sensetip!

    Reply
  • August 20, 2010 at 2:48 pm
    Permalink

    haha…ade lak ckp cmtu..tomato la sodap!kekeke

    Reply
  • August 20, 2010 at 3:08 pm
    Permalink

    ash: thanks dear…cik tom try pikir +ve πŸ™‚

    Reply
  • August 20, 2010 at 3:08 pm
    Permalink

    diana: yup, komen blogger..xpe blog akak ok je cik tom tgk..cantikk!!

    Reply
  • August 20, 2010 at 3:11 pm
    Permalink

    echah: tomato mmg sedapp..tapi dia xsuka kot..hehe..

    Reply
  • August 20, 2010 at 3:12 pm
    Permalink

    salam c tom..sabar ya..k ros ttp support c tom..go2 c tom..u can prove it..

    Reply
  • August 20, 2010 at 3:30 pm
    Permalink

    thanks a lot..luv u..huhu

    Reply
  • August 20, 2010 at 4:46 pm
    Permalink

    2lah..dah baca dah..em..xpelah cik tom..think +ve..

    Reply
  • August 20, 2010 at 4:47 pm
    Permalink

    eleh de org dengki la tuckp cm tu kt cik tom

    Reply
  • August 20, 2010 at 5:52 pm
    Permalink

    X nampak la tulisan..sbb kaler pink dekat2 sama dgn bakcground.. =.=

    Reply
  • August 20, 2010 at 6:03 pm
    Permalink

    zuhanis: insyaAllah..thanks πŸ™‚

    Reply
  • August 20, 2010 at 6:04 pm
    Permalink

    anon: ntah la..tapi bagus jgk ade yang komen..maknanya dia prihatin tentang blog ni..

    Reply
  • August 20, 2010 at 6:06 pm
    Permalink

    zinedine: tue la cik tom perasan jugak..tapi try ubah kat advanced tak jadi…sebab ni setting dari layout…cam mana ek??

    Reply
  • August 20, 2010 at 6:58 pm
    Permalink

    lawa la cik tom yg baru ni..suka kat head sidebar tu..yg ada bunga2 tu..lawa.nak tukar kaler font g tmpt biasa je cik tom..(template designer, amik advance)..boleh ejas..^_^

    Reply
  • August 20, 2010 at 8:16 pm
    Permalink

    thanks dear..dah dapat buat..hehe…

    Reply
  • August 20, 2010 at 9:55 pm
    Permalink

    owh ye ke,hurm..its ok as long dia jujur ye tak…mmg suka tmplate ni,dulu nyaris nak guna tapi jumpa yang lain..hehehe

    Reply
  • August 20, 2010 at 10:06 pm
    Permalink

    hohohoho… ada jugak org yang begitu ye…. abis, kalo dia tgk bg cek molot ni, apa agaknya komen dia… hahaha…

    cantik bg cik tom ni. i loooiiikeeee πŸ™‚

    Reply
  • August 20, 2010 at 10:32 pm
    Permalink

    cantik je~!!
    org tuh tak de keje
    tak pon die jeles

    Reply
  • August 20, 2010 at 10:45 pm
    Permalink

    huhu x kisah layout mana yg pntng x terang sgt kaler takut sakit mata ja..nie ok pa..simple but nice..;)

    Reply
  • August 20, 2010 at 10:52 pm
    Permalink

    ini personal preference..
    u tak suka,u boleh keluar..

    Reply
  • August 20, 2010 at 11:41 pm
    Permalink

    Salam Cik Tom..
    kalau setakat tngok template @ bkground blog smpai termuntah…bahaya gak tu, maafkan dia deh..
    Pakwi nk muntah tngok template Pakwi yg baru….uweekkk….
    meh pakat muntah kat blog Pakwi…
    meh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:36 am
    Permalink

    yaty: yup..cik tom pasrah sebagai blogger baru..huk3..oh suka template ni jgk ker??huhu..amik template ni sb adik yg suka.tak pernah lagi tengok ada orang guna…hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:36 am
    Permalink

    cik tom, yang lama okay la.
    yang baru ni, nampak sweet sweet gitue. hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:37 am
    Permalink

    mulut: ok je template mulut…cun je cik tom tengok..yang penting takde tomato kot…hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:38 am
    Permalink

    anis: cik tom baru tukar template la dear..hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:43 am
    Permalink

    fyza: thanks fyza..harap dapat bagi komen membina untuk improvement blog ni jugak..huhu

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:45 am
    Permalink

    serigala: betul..tapi baik amik langkah berjaga2 sikit kot.takut orang lain pun tak suka..just pura2 je cakap suka..bagus jgk jadi jujur ni..direct..hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:51 am
    Permalink

    pakwi: cik tom dah maafkan dia..hehe…ok nati cik tom check it out ya…

    Reply
  • August 21, 2010 at 2:52 am
    Permalink

    nisa: mana bagus okay or sweet??hehe..thank ye πŸ™‚

    Reply
  • August 21, 2010 at 3:12 am
    Permalink

    nisa:thanks dear…muuah 1..hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 3:51 am
    Permalink

    hohooho..ingat nk muntah tgk belog saye dh neh…hahha

    Reply
  • August 21, 2010 at 3:57 am
    Permalink

    lawalah layout baru cik tom. sape yg kutuk dulu x baik ckp camtu. ckp je la soh tuka layout. xyah la sampai nk muntah kan

    hehe

    Reply
  • August 21, 2010 at 4:12 am
    Permalink

    ada eyh org ckp cm tu..
    sabar2 yea cik tom..
    btw, layout baru ni nmpak sweet je..

    Reply
  • August 21, 2010 at 4:37 am
    Permalink

    ishiko: hehe..bukan blog u la dear…blog cik tom..blog ishiko cantik menarik πŸ™‚

    Reply
  • August 21, 2010 at 4:39 am
    Permalink

    yaty: thanks..maybe dia dah biasa camtu kot..tak reti cakap elok2..huhu

    "budi bahasa budaya kita"

    Reply
  • August 21, 2010 at 4:43 am
    Permalink

    amirrah: macam2 ragam ade orang kat dunia ni dear…takpe sabar separuh dari iman…thanks mira πŸ™‚

    Reply
  • August 22, 2010 at 9:52 am
    Permalink

    inilah yang dikatakan anjakan paradigma. kata-kata kejam bertukar menjadi kata-kata semangat.
    kalau orang tu kata nak muntah lagi, tukar layout lagi?

    Reply
  • August 22, 2010 at 11:44 am
    Permalink

    masa: kalau pasni kata muntah lagi..malas la nak tukar layout..letih tau..hehe…

    Reply
  • August 22, 2010 at 12:33 pm
    Permalink

    salam cik tom.. hehe.. saya tengok bahagian komen masih berserabut.. sekadar pandangan.. hehe

    Reply
  • August 22, 2010 at 12:56 pm
    Permalink

    la ni cerita di sebalik tukar layout. takpe cik tom, think +ve tau. btw, templete ni pun sweet. sesuai gitu dengan nama cik tom. biarlah org yg nak dengki2 bagai tu. hihi.. hepi blogging dear… πŸ™‚

    Reply
  • August 23, 2010 at 2:00 am
    Permalink

    @mrnamie: salam mrnamie…thanks sangat2 untuk pandangan tue..cik tom appreciate it..dah ejas sikit ni..ok x lagi??

    Reply
  • August 23, 2010 at 2:01 am
    Permalink

    @anna: iye tu la ceritanye..hehe…ok happy blogging tu u dear!

    Reply
  • December 30, 2011 at 3:50 pm
    Permalink

    nak komen jugak. Cik tom!!! ambe suke sgt blog muuuu!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE