Alhamdulillah Dah Setel Marking Paper Final Exam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Selepas 2 hari menyepi sibuk marking paper final exam, cik tom kembali dengan semangat baru untuk berblogging. hee… Alhamdulillah..dah setel bagi 2 kod subjek yang cik tom ajar. Siap bersengkang mata jugak marking paper sampai kul 2 pagi. Just tunggu upload marks and validation esok. Lepas tue segala kerja cik tom kira setel dan tinggal je lagi meeting discuss overall student result. Ok or nop..huhu…

Student Final ExamAda jugak student yang datang tanya semalam, “Miss kitaorang lulus tak exam?? Dapat A berapa orang??”. Oh..no..no…selagi tak diluluskan oleh mana-mana perlembagaan dalam UiTM segala keputusan terpaksa dirahsiakan. Even hint lulus or gagal pun. Just wait for your final result je dear.”

Secara overall, cik tom puas hati dengan perfomance student cik tom. Kesemua 109 orang student cik tom ni baik2 dan cik tom sayang semua first student cik tom. hehe…Kalau ada rezeki lagi mengajar, insyaAllah cik tom maybe akan sambung kerja pensyarah sambilan (sepenuh masa) ni. Tapi still searching for other jobs especially position chemist.

Pssttt… tak sabar nak cuti balik kampung 20hb ni. Rindunyeer.. Nak releasekan tension puas2. hehe…Selama ni asyik terperuk kat rumah sewa je. Pada yang tak habis lagi exam dan yang baru start sem baru, Good Luck!!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

36 thoughts on “Alhamdulillah Dah Setel Marking Paper Final Exam

  • October 6, 2011 at 7:21 pm
    Permalink

    kalau serasi apa salahnya teruskan je cik tom kerja tu..
    balik kampung boleh buat lemak bebanyak cik tom..
    ekekekek…
    ***
    cik tom pun mesti kenal blogger yang akak cerita pasal segmen tu.kalau dia tak sempat buat dia bagitau je la tak sempat.macam cik tom,bagitau tak sempat tak de sapa marah..kan??yang akak geram tu,lepas segmen tu ditutup penyertaan tu,terus dia senyap tak sebut langsung pasal segmen tu..siap padam komen lagi.mau tak hangin..
    heheheh
    Jom baca entri terkini diana …Die hare Ry AmyraMy Profile

    Reply
    • October 7, 2011 at 3:48 pm
      Permalink

      rasa serasi jugak la…tapi rasa xsesuai sangat je mengajar budak u sebab orang selalu tertukar antara lecturer dengan student..huhu….tue la memang plan buat lemak kat umah…hehee….

      em ciktom xpasti la sape umpenya diri yang kak diana mention dlm entry tue..tp memang terkena dgn cik tom…pasni ciktom nak habiskan segmen review tue..heee….orang buat salah n tak nak mengaku memang camtu akak…

      Reply
  • October 6, 2011 at 7:30 pm
    Permalink

    waa bestnya cik tom.. C: saya belum habis exam lagi. lagi tinggal esok dan ahad C:
    Jom baca entri terkini kira kekuri …Count On MeMy Profile

    Reply
    • October 7, 2011 at 3:49 pm
      Permalink

      lega dah setel kerja..hee….good luck for final exam!

      Reply
    • October 7, 2011 at 4:10 pm
      Permalink

      aah sis..skang tgh relax sblm tunggu kawan setel keje nak balik..hee.
      yup ciktom still kat kuala pilah smpi 20hb ni 😉

      Reply
  • October 6, 2011 at 8:16 pm
    Permalink

    student merdeka, lecturer pun merdeka yek..
    lambat lagi tu nak balik kg 20hb…=P
    Jom baca entri terkini zahidah seran …potluck seadanyaMy Profile

    Reply
    • October 7, 2011 at 3:56 pm
      Permalink

      xlama dah akak..pejam pelik tup2 dah 20hb..heee

      Reply
    • October 7, 2011 at 4:13 pm
      Permalink

      ada je…cuma jarang sikit online..biasa online on weekend..

      Reply
  • October 6, 2011 at 10:08 pm
    Permalink

    Wah, pensyarah.. Bagusnya.

    Lepas ni boleh balik kampung ya Miss Tom.. Mesti best, kan? =)

    Reply
    • October 7, 2011 at 4:23 pm
      Permalink

      hee….ye lepas ni balik kampung..memang seronok cuti…cuti plg best 🙂

      Reply
  • October 6, 2011 at 11:58 pm
    Permalink

    alahai besarnya tanggung jawab anak watan ni 🙂

    Hopefully perjalanan kerjaya tu “sejuk” ye . anyway Uitm mana cik tom?
    Jom baca entri terkini shah blogger …Tips Seo Untuk Blogger — On PageMy Profile

    Reply
    • October 7, 2011 at 6:07 pm
      Permalink

      xdelah besar sangat..biasa2 je…heee…thanks…ciktom pun harap macam tue..insyaAllah..amin…ciktom kerja kat uitm negeri 9..

      Reply
    • October 7, 2011 at 7:31 pm
      Permalink

      insyaAllah akak..nanti boleh kita discuss lanjut..hee

      Reply
      • October 8, 2011 at 2:56 pm
        Permalink

        yer.. x sabar nk jumpa ciktom kat luar..msti cute mute ni..he he..

        Sabtu ni akak akan turun g nogori 9..so kalau free ciktom boleh la msg akak kt hp k..kita book appointment.
        Jom baca entri terkini ayu jamal …Stop dari sembunyikan diri kitaMy Profile

        Reply
        • October 12, 2011 at 3:03 pm
          Permalink

          ala akak…ciktom baru baca komen ni..xon9 baru ni…nanti lain kali ye akak..kita exchange no hp lagi senang kan akak..senang nak kontek..

  • October 7, 2011 at 11:39 am
    Permalink

    Salam ziarah Cik Tom, first time nak komen walau pun dah pernah sampai ke sini, marking paper nie kalau tak salah saya ada dateline….kalau semua pensyarah atau guru tekun macam CikTom, analisis markah dan pencapaian pelajar tentu lebih cepat kut…
    Jom baca entri terkini LoveHijau …Alasan Mengapa Masih belum Tunaikan Ibadat hajiMy Profile

    Reply
    • October 7, 2011 at 6:28 pm
      Permalink

      salam LH…rasanya LH dah pernah komen di blog cik tom sebelum ni…yup betul dateline selama 5 hari dari paper tue exam..tapi ciktom tak suka buat kerja last minute tue suka siapkan awal..hee…tapi tak semua lecturer boleh buat camtu lebih2 lagi kalau kes yang dah berumahtangga..kalau ciktom yang solo lagi ni boleh la kot..huhu..

      Reply
    • October 7, 2011 at 6:40 pm
      Permalink

      aah..ciktom nak balik 20 hb ni…hee..boleh jugak..lady kat tganu kan 😉

      Reply
  • October 7, 2011 at 9:05 pm
    Permalink

    Ciktom ajar subjek apa di Uitm?
    Baru sy tahu ciktom adalah lecturer 😉
    Jom baca entri terkini nizamghazi …Mimpi Yang Insaf 071011My Profile

    Reply
    • October 8, 2011 at 8:05 pm
      Permalink

      cik tom ajar subjek chemistry…ramai yang tak tahu sebab ni baru entry ke 2 cik tom pernah cerita pasal kerja cik tom as lecturer..hee

      Reply
  • October 8, 2011 at 6:56 pm
    Permalink

    heh .. ingatkan ciktom ni suri rumah sepenuh masa . rupanya pendidik 🙂
    Jom baca entri terkini tia @ Ini kisah Tia …Jangan Bohongi SayaMy Profile

    Reply
    • October 12, 2011 at 3:07 pm
      Permalink

      hehe..owh first time yang salah anggap ciktom ni surirumah sepenuh masa..kui3..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE