Alhamdulillah hasil join GA dan contest =)

Salam semua blogger2 tersayang. Entri ni cik tom dah 2 hari lepas taip tapi simpan dalam draft dan lupa nak buat autopublish. Cik tom nak ucapkan terima kasih pada penganjur giveaways dan contest yang best2 tue. InsyaAllah kalau berkesempatan nati cik tom sendiri pun nak anjurkan giveaways dan contest. Tungguuuโ€ฆ

Terima kasih kat kak zahidah sebab cik tom dah dapat sarung pencil ni minggu lepas dan cik tom bagi hadiah kat adik bongsu cik tom. Dia suka sangat dan dia cakap terima kasih kat akak. Cantik special dari Sarawak!! Ada giveaway or contest jangan lupa jemput lagi. Heheโ€ฆ

Ni pulak cik tom nak ucap terima kasih kat Ellen tersayang invite cik tom join giveaways Ellen. Cik tom menang hadiah dari Ellen as 1st contestant yang join GA Ellen. Pada siapa2 yang tak join lagi tue jom join ramai2. Nak join klik SINI. Thanks ye Ellen. Cik tom tunggu hadiah dari sabah bah..hehe

Yang ketiga cik tom menang tempat ke-3 dari Sheila tuan punya craft merah jambu. Thanks shelila!!Jomlah singgah blog Sheila ni tengok hasil craft Sheila yang terbaru.cantik2!! dan kepada siapa2 yang suka join contest tue rajin2 lah singgah blog ni sebab Sheila akan mengadakan giveaways yang kedua. Cik tom akan tunggu hadiah cantik dari Sheila tue.lalala..

Yang keempat pulak, cik tom dapat hadiah duit raya RM20 dari padin sebab dapat no 2 join contest Raya Dulu dan Sekarang. Seronok2. Thanks ye pck padin! Jom cik tom ajak korang semua join minum kopi kat kopitiam padin ni. Best!! Dapat beramah mesra dan ilmu pasal dunia blog kat sini. Nak join just klik banner kat side bar โ€œKopitiam โ€œ tue ek. Jom!!

Alhamdulillah ke hadrat Ilahi atas semua rezeki ni. Harap2 lain kali boleh menang lagi. Huhu

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

18 thoughts on “Alhamdulillah hasil join GA dan contest =)

  • August 28, 2010 at 3:36 pm
    Permalink

    wah…banyak nya menang…tunggu contest akan datang on 1 september…ajak kawan-kawan join sekali k…hehehehe

    Reply
  • August 28, 2010 at 3:46 pm
    Permalink

    @kak zahidah: xdelah banyak pun..ade yang lagi banyak..huhu..ok..insyaAllah…

    Reply
  • August 28, 2010 at 3:58 pm
    Permalink

    wah2…dhtu bile lak cik tom yg buat contest..heehe.boleh echah menang kan?kui9

    Reply
  • August 28, 2010 at 4:08 pm
    Permalink

    @echah: tunggu dear..insyaAllah lepas dapat duit raya..hehe

    Reply
  • August 28, 2010 at 4:22 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom..caya lah..^__^

    Reply
  • August 28, 2010 at 5:03 pm
    Permalink

    bestnya cik tom. rezeki bulan puasa ni kan.. cograts2..

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:27 pm
    Permalink

    @yaty: tenkiu2..yaty lg hebat dah tukar domain dot com…best!!

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:29 pm
    Permalink

    @pinky: alhamdulillah mmg rezeki bulan ramadhan ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 28, 2010 at 8:43 pm
    Permalink

    congrats cik tom! ๐Ÿ˜‰
    i'll post ur gifts on monday yea..
    hope u like it! ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • August 28, 2010 at 8:53 pm
    Permalink

    @sheila: thanks dear..of course i like it ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 29, 2010 at 2:58 am
    Permalink

    wahhhhhh!! kagumm ngn cik tom..banyaknya dapat adiah…huhu….nak jugak adiah..ekeke..;p

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:51 am
    Permalink

    @lylo: nak hadiah jom la join contest n giveaways tue..jom2 banyak yang due date 31.8 ni..sempat lg nak join ni..jom3!!!

    Reply
  • August 29, 2010 at 9:17 am
    Permalink

    tahniah cik tom.. ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 29, 2010 at 2:42 pm
    Permalink

    @anne:tengs dear ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:09 pm
    Permalink

    alhamdulillah rezeki bergnda2..

    Reply
  • August 29, 2010 at 6:37 pm
    Permalink

    @suzie: alhamdulillah ๐Ÿ™‚

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:25 pm
    Permalink

    bestnya cik tom dapat hadiah

    Reply
  • September 3, 2010 at 11:18 pm
    Permalink

    @papadam:alhamdulillah rezeki bulan ramadhan..nak hadiah??jom rajin2 join contest or give away =)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE