Alhamdulillah Menang Berganda II

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Bulan lepas, cik tom ada join 4 pertandingan kat blog ciktom.com iaitu pertandingan pengomen tegar blog ronaldmohoni, pertandingan review blog ronaldmohoni, giveaway papan kekunci dan contest SEO lelaki kacak. Contest yang lain semua dah diumumkan pemenangnya kecuali contest seo lelaki kacak je yang akan tamat pada 15 Jun 2012. Pada yang join contest seo lelaki kacak. Good luck semuanya!

It's Contest Time

Alhamdulillah dalam ketiga-tiga contest yang dah diumumkan tue cik tom berpeluang merasa hadiahnya. Untuk Pemenang Giveaway Papan Kekunci Dot Com 2012, cik tom menang cabutan pertama wang tunai RM50 dari azura. Pemenang pertandingan pengomen tegar, cik tom menang tempat ketiga hadiah wang tunai RM20 serta iklan banner sebulan. Pemenang pertandingan review ronaldmohoni, cik tom menang tempat keempat iaitu wang tunai RM10.

Tahniah kepada pemenang lain seperti suri, akhiyy, akubiomed, chii, padin, tehr, syira, puan bee, iza, kak long mawar merah dan ramai lagi yang memenangi pertandingan yang sama. Terima kasih pada pihak penganjur pertandingan iaitu azura dan nal atas pertandingan yang best ni.

Blog ciktom.com pun ada plan nak buat pertandingan untuk masa akan datang dan masih fikirkan apa konsep pertandingan yang menarik. Ada sesiapa ada idea best?

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Alhamdulillah Menang Berganda II

    • June 14, 2012 at 1:58 am
      Permalink

      memang mudah je..boleh join contest macam ni lain kali..hadiah best juga

      Reply
  • June 10, 2012 at 7:41 pm
    Permalink

    tahniah ciktom..bertuahnya..!
    banyak betul hadiah yang ciktom dapat…kaya2!

    Reply
  • June 10, 2012 at 8:56 pm
    Permalink

    hmmm idea? ‘Buat satu cerita mengisahkan tomato’… kekekekek..ala buat je apa2 pun contest…nanti kita join..kekekek…

    Reply
    • June 14, 2012 at 1:53 am
      Permalink

      tq dear..akan dipertimbangkan idea tue..menarik jgk…nanti join ye kl ciktom buat

      Reply
  • June 10, 2012 at 11:12 pm
    Permalink

    wahhh bestt..tahniahh c.tom 🙂

    Reply
  • June 10, 2012 at 11:22 pm
    Permalink

    tahniah
    boleh wat duit yek dgn menyertai kontest ni yek 🙂

    Reply
    • June 14, 2012 at 1:50 am
      Permalink

      memang boleh sgt2 esp. hadiah contest yg lumayan macam contest seo lelaki kacak.

      Reply
  • June 10, 2012 at 11:27 pm
    Permalink

    Tahniah..memang rezki cik tom..kalau cik tom buat contest sy nak join lah..tp yg senang2 la..:)

    Reply
    • June 14, 2012 at 1:49 am
      Permalink

      insyaAllah..nanti kl cik tom buat join ye..

      Reply
  • June 10, 2012 at 11:37 pm
    Permalink

    tahniah ciktom 🙂

    Reply
  • June 10, 2012 at 11:43 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.. kumpul2 byk juga tuh.. hehehe

    Reply
  • June 10, 2012 at 11:56 pm
    Permalink

    Cik Tom buat apa2 kontest yg boleh mendatangkan kebaikan pada blog Cik Tom.

    Reply
    • June 14, 2012 at 1:39 am
      Permalink

      ok..nanti akan difikirkan apa yang menarik..hee

      Reply
  • June 11, 2012 at 1:07 am
    Permalink

    hoho..tahniah. boleh belanja aku cendol lepas ni..kan? kan?

    Reply
  • June 11, 2012 at 9:02 am
    Permalink

    wahh tak sabar nak join contest cik tom..

    Reply
  • June 11, 2012 at 10:59 am
    Permalink

    Murah rezeki ciktom..

    Reply
    • June 13, 2012 at 10:40 pm
      Permalink

      berganda tue saja ayat bagi penyedap entry..sekali harung je buat entry semua…hehe

      Reply
  • June 13, 2012 at 9:50 am
    Permalink

    salam cik tom..GK lepak kat blog cik tom nie dah dekat 2 jam..satu persatu entry cik tom GK baca bermula dari blog zhazmi.net.dia ada buat satu entry pasal domain dan dia selit nama cik tom sebab cik tom penah buat review pasal kelebihan domain…dari situ satu persatu entry cik tom GK baca…terus terang GK kata kan GK nak sangat jadi macam blog cik tom…GK dah berblogging lebih 2tahun tapi uv GK perday tak penah langsung mencecah 3000 visitors/perday..bila tengok kejayaan cik tom GK rasa jeles pun ada…GK akan bloglist blog nie untuk rujukan GK…

    Reply
    • June 13, 2012 at 9:25 pm
      Permalink

      wslm gadis kmpg..thanks sudi singgah blog cik tom..erk bc entry cik tom yg mana? jgn yg jiwang2 sudah..kl informasi baguslah… ala ciktom punya uv sikit je… ada ramai lagi blogger yg trafik hebat.. yang penting kita kena usaha.. thanks singgah blog cik tom n salam kenal ye 🙂

      Reply
  • June 13, 2012 at 1:08 pm
    Permalink

    rezeki cik tom..ehehe…

    nak wat contest? sape leh hasilkan resepi yg menarik guna buah tomato..ehehe..mesti menarik kan.. 😀

    Reply
    • June 13, 2012 at 8:46 pm
      Permalink

      thanks chii..menarik juga idea tue.. tq bakal dipertimbangkan 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE