Alhamdulillah menang berganda =)

Alhamdulillah rezeki cik tom join giveaways..sebenarnya entry ni dah tersimpan di draft sehari sebelum raya.. tak sempat nak publish..cik tom menang tempat kedua GA rumahku syurgaku yang dianjurkan oleh ummi dania..slogan yang cik tom guna~

“Rumahku syurgaku kerana bertiangkan seribu kenangan terindah, berdindingkan
kedamaian dan kasih sayang yang harmonis bak beratapkan rahmat Ilahi laksana
syurga duniawi”

Kedua, cik tom menang 1st giveaways dari cik rin..terima kasih pada cicakgirl & nadiah kerana maklumkan yang cik tom menang ga ni. appreciate it dear πŸ™‚ tak sabar nak tunggu hadiah plushie patrick dan sarung pendrive kaler purple.

p/s: tenkiu pada penganjur giveaways ni iaitu ummi dania dan cik rin..luv both of u πŸ™‚

next entry hadiah dari ellen sayang..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Alhamdulillah menang berganda =)

  • September 22, 2010 at 5:45 am
    Permalink

    wah,.bestnya..tgu lagi tmpt ellen manatau ada rezeki..belum pilih lagi myb malam ni atau esok..kuikuikui

    Reply
  • September 22, 2010 at 5:47 am
    Permalink

    wah..bestnya cik tom menang banyak ni..hehe

    Reply
  • September 22, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    Besnya..murah rezki cik Tom πŸ˜‰

    Reply
  • September 22, 2010 at 6:22 am
    Permalink

    eii jeles betul cik tom asek menang je.. nad skali pun tak penah menang πŸ™

    Reply
  • September 22, 2010 at 6:40 am
    Permalink

    wah..2 skali mng..congrats dear! sory lama x dtg..sbuk la..;(

    Reply
  • September 22, 2010 at 7:08 am
    Permalink

    arggggghhhh!! papel!!! nak jugak! ^^

    Reply
  • September 22, 2010 at 7:14 am
    Permalink

    wah..taniah….. rezki makin manyak neh heheheheh

    Reply
  • September 22, 2010 at 8:37 am
    Permalink

    wahhh.. tahniah cik tom. anna tak penah dapat tau.. hadiah dari ellen ni la 1st time dapat dr blogger.. huhu.. cam dah malas pun ade nak join GA. takde ONG la..

    Reply
  • September 22, 2010 at 9:58 am
    Permalink

    @ellen:harap2 ade rezeki sekali lagi..nak bg hadiah kat mak pulak..hehe

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:02 am
    Permalink

    @hanis: alhamdulillah rezeki cik tom kali ni..mana tahu lepas ni hanis pulak..amin…

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:03 am
    Permalink

    @asmidar:alhamdulillah rezeki bulan ramadhan sebelum ni πŸ™‚

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:04 am
    Permalink

    @nad: ala..maybe after this nad pulak menang..jangan patah semangat..teruskan join ga n contest..insyaAllah ade rezeki 1 hari nati..amin..

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:06 am
    Permalink

    @fyza:takpe yunk..cik tom selalu jenguk tp tgk dah lama xupdate blog…habiskan masa ngan husband ek..hihi

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:06 am
    Permalink

    @jayne:request la ngan cik rin juga..hihi

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:08 am
    Permalink

    @quaniza:rezeki belah ni..rezeki kerja belum ade ;(

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:08 am
    Permalink

    @quaniza:rezeki belah ni..rezeki kerja belum ade ;(

    Reply
  • September 22, 2010 at 10:11 am
    Permalink

    @anna:maybe takde rezeki lagi..tapi terus mencuba..insyaAllah ade rezeki pasni..hadiah anna dpt dr ellen cantik la..

    Reply
    • September 1, 2016 at 4:57 am
      Permalink

      Tq. Alhamdulillah adalah sikit2 rezeki dariNYA.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE