Alhamdulillah Menang Contest Ephyra Idaman Saya

Assalamualaikum dan Salam Sayang…

Alhamdulillah semalam cik tom dapat komen dari bro Eyriqazz inform cik tom antara 10 pemenang Contest Ephyra Idaman Saya;

Eyriqazz- pemenang contest ephyra
Eyriqazz- pemenang contest ephyra

Curi masa jap online gi tengok senarai pemenang contest ephyra idaman saya tue kat facebook.

Alhamdulillah ada rezeki cik tom menang 1 kotak Ephyra Premium Pack (30 sachet) yang berharga RM197. Tahniah pada semua pemenang dan juga pihak penganjur (Eyriqazz.com) serta sponsor (OceanLife2u.com).

10 Pemenang Contest Ephyra Idaman Saya
10 Pemenang Contest Ephyra Idaman Saya

10 orang pemenang ni layak untuk ke Phase 2 Contest Ephyra iaitu;

  1. Review pengalaman sebulan guna Ephyra lepas terima 1 kotak Premium Pack
  2. Permalink artikel submit kat SINI
  3. Jumlah entry submit terpulang namun minimum adalah 1 entri.
  4. Submit permalink dalam masa 25 December 2013 sehingga 31 December 2013 atau lebih awal diterima.

Hadiah untuk Phase 2 Contest Ephyra :

  1. Tempat Pertama Reviewer Terbaik – Cash RM200 + 2 kotak Ephyra bernilai RM380
  2. Tempat Kedua Reviewer Terbaik – Cash RM100 + 2 kotak Ephyra bernilai RM380
  3. Tempat ketiga – Cash RM50 + 2 kotak Ephyra bernilai RM380
  4. Tempat ke 4-5 – RM30 cash
  5. Tempat ke 6-10 – RM10 Cash

Ok nanti kita tunggu jelah review pengalaman cik tom samaada sesuaaii ke tak Ephyra ni dengan diri cik tom. Tunggu posmen datang pos Ephyra laju-laju. hehe… ^_^

New update: Nak dapat ephyra boleh beli terus di website EPHYRA. Lebih terjamin takdelah korang ragu-ragu ori ke tak kan?? Boleh layari website ephyra dengan klik>> EPHYRA

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “Alhamdulillah Menang Contest Ephyra Idaman Saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE