Alhamdulillah Menang Wang Tunai

Alhamdulillah cik tom memenangi tempat kedua pertandingan review dan menang dari blog zyan hasil penyertaan entry Buat Duit dengan Clickbank di InternetMudah.com. Cik tom join aritu pun dah last minute iaitu 2 minit sebelum berakhir waktu penyertaan. Tue pun ternampak masa blogwalking dari blog Habib. Thanks ye habib.

Wang Kertas RM50
Wang Kertas RM50

2 hari lepas zyan dah umumkan pemenang pertandingan review dan menang blog zyan. Tahniah diucapkan kepada pemenang pertama dan juga saguhati. Sepatutnya cik tom hanya menang cash RM20 bagi tempat kedua tapi disebabkan jumlah traffik atau pelawat dari blog cik tom yang tinggi, zyan telah bermurah hati untuk berikan extra lagi RM30. So jumlahnya ialah RM50. Wah baik hati kan zyan ni. Jarang or rasa tak pernah pulak cik tom dengar orang yang anjurkan apa-apa contest siap bagi hadiah lebih dari dijanjikan. Kes tak dapat hadiah lagi banyaklah. huhu… Semoga zyan dimurahkan lagi rezeki dari clickbank.

Alang-alang dah buat entry ni cik tom nak tambah juga ucapan terima kasih @ penghargaan kepada blogger lain yang pernah cik tom menang time join giveaways, contest, kuiz diorang anjurkan sebelum ini. Terlupa.. Baru teringat nak follow up masukkan dalam entry blog ni.

  1. Terima kasih kepada padin Duit Raya Padinno.
  2. Terima kasih kepada blogger nal  Pemenang Pengomen Tegar Julai 2012.
  3. Terima kasih kepada Anasaira FeltCraft atas hadiah Pemenang GA 
  4. Terima kasih kepada Sisyira
  5. Terima kasih kepada Akmarwati
  6. Terima kasih kepada Miza Yusof
  7. Terima kasih kepada Cik Misi

Hadiah 4-7 tue cik tom dapat join dari blog ciktom yang lain. Sayang dah 4 bulan tak aktif blog tue. Banyak kelebihan join contest dan giveaways ni. Salah satunya dapat promosikan blog kita secara percuma kalau kena gaya contest dan giveaways yang kita join. Ianya pun termasuk antara salah satu dari Tips Mudah Buat Duit dengan Blog. Kelebihan lain nanti akan cerita dalam entry akan datang. Nak tahu cara mudah menang contest? Boleh terjah Tips Cara Menang Contest Online.

Sumber gambar: Zakwan-Nayli

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

47 thoughts on “Alhamdulillah Menang Wang Tunai

  • November 23, 2012 at 2:55 pm
    Permalink

    murah rezeki cik tom..
    Tahniah….

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:23 am
      Permalink

      tq akak…kak diana murah dgn rezeki anak2…ciktom xkawin2 lg..hehe

      Reply
  • November 23, 2012 at 2:59 pm
    Permalink

    wahhh…menang lagi..murah rezeki cik tom..

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:21 am
      Permalink

      alhamdulillah…bee jomlah join contest..byk blogger duk buat skang

      Reply
  • November 23, 2012 at 3:21 pm
    Permalink

    jarang ada tambahan hadiah ni,, pepon murah tol rezeki blog ni..

    Reply
  • November 23, 2012 at 3:55 pm
    Permalink

    Tahniah diucapkan kepada ciktom, banyak sungguh hadiah yang telah dimenangi ya… 😀 semoga akan menang lebih banyak contest selepas ni…

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:20 am
      Permalink

      tq eizil..hadiah join contest & giveaways semua tue..sayang tak dapat join contest eizil aritu..kl lain kali ada insyaAllah cik tom akan join..

      Reply
  • November 23, 2012 at 3:57 pm
    Permalink

    baik betul penganjur pertandingan ni

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:18 am
      Permalink

      aah memang penganjur yang baik hati..

      Reply
  • November 23, 2012 at 4:44 pm
    Permalink

    Murah Rezeki Cik Tom kan.

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:09 am
      Permalink

      kena rajin join contest jugak yunk…perah idea taip entry review..huhu

      Reply
  • November 23, 2012 at 4:53 pm
    Permalink

    tahniah ci tom…
    murah rezeki cik tom ekk…

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:08 am
      Permalink

      alhamdulillah contest..kl rajin join insyaAllah semua pun berpeluang menang

      Reply
    • November 25, 2012 at 3:08 am
      Permalink

      kalau nana menang iphone 5 lg best..hee

      Reply
  • November 23, 2012 at 5:57 pm
    Permalink

    tahniah, murah rezeki 🙂

    Reply
    • November 25, 2012 at 3:05 am
      Permalink

      tq..beckhrooy murah rezeki dgn innity n komli 🙂

      Reply
  • November 23, 2012 at 6:02 pm
    Permalink

    murah rezeki ciktom 😀

    Reply
  • November 23, 2012 at 7:59 pm
    Permalink

    Tahniah cT,wah…penganjur yg baik hati..semoga terus kekal sikap itu…

    Reply
    • November 25, 2012 at 2:30 am
      Permalink

      thanks akak..aah semoga zyan terus kekalkan sikap baik hati dan dimurahkan rezeki..

      Reply
  • November 23, 2012 at 8:03 pm
    Permalink

    Tahniah!

    Saya suka hadiah duit2 ni..^__^

    Reply
    • November 25, 2012 at 2:30 am
      Permalink

      cik tom pun suka duit..rasanya semua orang suka duit..hehe

      Reply
  • November 23, 2012 at 8:32 pm
    Permalink

    adeh..kenapalah saya ni jenis malas betul nak join contest2 ni… apa salah saya sebenarnya??

    Reply
    • November 25, 2012 at 2:28 am
      Permalink

      ye ke malas?? tue join contest bro denaihati..kira dah tahap rajin dah tue..hihi

      Reply
  • November 23, 2012 at 9:19 pm
    Permalink

    tahniah ciktom! memang hebat betul.. 2 minit yang sangat bermakna. kerja 2 minit menghasilkan RM50.Yang penting berusaha. Rezeki dari Allah

    Reply
    • November 25, 2012 at 2:27 am
      Permalink

      alhamdulillah rezeki dari Allah masa blogwalking…

      Reply
  • November 24, 2012 at 10:25 am
    Permalink

    wah..tahniah ciktom..moga terus murah rezeki ya..hehe..
    p/s : lama tak join contest..ekekeke

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:30 am
      Permalink

      sekarang banyak contest ada..mai la join..mana tau rezeki menang kan..

      Reply
  • November 24, 2012 at 11:05 am
    Permalink

    Hehe..masyuk lagi rezeki cik tim..tahniah2..ooo cik tom ada blog lain lagi yer..hehe..

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:28 am
      Permalink

      alhamdulillah hasil menang contest review…aah ada tapi dah 4 bulan xupdate..

      Reply
      • November 25, 2012 at 2:07 pm
        Permalink

        ooo cu batau apa link dia..rasa jugak nak terjah ni..nak lepak2 kot ada yang terkenan dihati..hehe

        Reply
        • November 26, 2012 at 1:42 pm
          Permalink

          tue ada link mmg ciktom dah masukkan dalam entry…yg link entry zyan umumkan pemenang tue..

  • November 24, 2012 at 2:17 pm
    Permalink

    tahniah ye cik tom..

    Reply
  • November 24, 2012 at 5:07 pm
    Permalink

    Saya masih baharu dalam dunia blog. masih mencari peluang untuk buat duit sampingan. Harap ciktom boleh bantu saya yang mentah ini. Thanks

    Reply
    • November 25, 2012 at 12:59 am
      Permalink

      ye ke masih baru? nmpk blog cam pro je..hee….xpe kalau ada apa2 nak tanya blh je tnye ciktom..tp ciktom xpakar pun..blh tlg yg cik tom pernah experience 🙂

      Reply
  • November 25, 2012 at 6:04 pm
    Permalink

    Boleh la belanja Mifz makan kat restoran upin dan ipin yer 😉

    Reply
    • November 26, 2012 at 1:25 pm
      Permalink

      boleh je belanje mifz yang comel..hee…eh kat mana restoran upin n ipin?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE