Post navigation

Alhamdulillah my first BE

Posted on by

Salam 1 Malaysia semua blogger2 tersayang…

Dah hampir 2 hari cik tom tak blogwalking kerana masalah2 yang tidak dapat dielakkan. Kepada yang tinggal kat chatbox merindui cik tom dan singgah kat sini klik2 tue thanks ye. InsyaAllah pasni cik tom balas kunjungan korang dan klik mana yang patut ye. Cik tom baru sempat online malam ni dan saja2 je tengok trafik cik tom menurun ker macam mana sebab cik tom dah 2 hari tak balas kunjungan. Trafik cik tom biasa je takdelah hebat macam blogger lain. Thanks kat korang yang sudi singgah tue ye. Dan cik tom pun klik tengok earnings tue Alhamdulillah cik tom dapat first buffered earning dari “Celcom Facebook Sms LB”. Thanks to nuffnang and celcom!!!

Masa awal2 cik tom buat blog ni excited sangat nak dapat BE bila tengok semua blogger happy dan bangga dapat BE. Tapi lepas dah sebulan lebih berblog ni cik tom rasa malas nak fikir pasal BE ni sebab seronok dapat kawan baru yang best2 dan sporting. Thanks kepada yang sudi berkawan dengan cik tom tue ye. sayang korang. Muuaah 1. Hehe…

Alhamdulillah mencurah2 rezeki cik tom time puasa ni memang betul2 bulan keberkatan. Siang tadi cik tom keluar shopping dengan family dan ayah belanje cik tom cincin habib jewels. Cantik tengok gambar bawah tue. huhu..Emak pulak belanja jubah raya. Cik tom happy sangat hari nie. Luv both of it. Thanks kat ayah dan emak. Cayang sangat2.

Tak lupa jugak terima kasih berjuta2 tomato kat Ustaz Love kerana sudi menjawab pertanyaan cik tom.

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi atas nikmat yang diberikan nie. Amin..

********************************************************
klik sini

37 thoughts on “Alhamdulillah my first BE

  1. @miss: nak mintak dengan ayah cik tom..hik3..thanks tau miss..selalu bg semangat kat cik tom :)

  2. wahhh.. bling2 la raya ni pakai cincin pak habib.. hehe..
    tahniah dapat BE.. rezeki Ramadhan.. :)

  3. @anna: hehe..xde bling2…simple je tue..alhamdulillah..thanks anna cayunk:)

  4. @diana:bukan cincin raya..ayah bagi sebab cik tom tak mo upah tlg mak buat karipap untuk tempahan raya..jadi ayah belikan cincin tue.hehe

  5. tahniah dear dapt BE,cincin tu cam cincin tunang je..hehe nak juga lah,sapa nak tunang ngan yaty..adeh..sory merepek disini plak..hehe

  6. betul3. dulu excited jugak na BE pastu lame3 blogging n dpt kawan baru lagi best. so, dh ta kesah dah. hihi.

    bestnye dapat cincin~ oh, sy juge sgt teringin mao pakai jubah sbnrnye. hihi.

    take care cik tom :)

  7. woah! cincin habib gitue! bes! bes! jage elok elok ea cincin tu, dah la ayah yang kasi hadiah kan? hehe ~

  8. samela..eda pon excited mula2 dapat BE..
    skg pon masih excted..
    tapi dapat kawan2 baru lagi besh22…

  9. wahhh patut r cam kenal cincin habib uper yer…besh yer….huuuuu sonok cik tom dpt cincin….jeles2 hihihi..congrat sis..;>

  10. @nana: tengs dear!

    @masa:takpe dapat BE tak best mana pun. lagi best dapat ramai kawan :)

  11. @yaty:erk..macam cincin tunang ker??mula2 nak amik yang permata 1 je tapi takut orang salah anggap tue cincin tunang..rupanye ni sama gak ker??hik3…inyaAllah ade dear..yaty kan cantik dan baik hati :)

  12. @teha:betul2 lagi best dapat kawan kan!jom la beli jubah untuk raya ni..ni pun baru jubah ke 3 cik tom..hehe..jarang gak pakai..take care 2 u too dear :)

  13. @nisa: tenkiu dear..insyaAllah hadiah dari ayah tercinta :)

    @echah: BE tue cam company cnth celcom sewa letak iklan kat blog kita. hasi dia lagi lumayan dari campaign biasa. tak lama lg dapat la tue :)

    @adah:jom pergi beli cincin tue kat habib jewel, mydin mall..hehe..tenkiu dear :)

  14. @asmidar: yeay..dapat kawan baru lg best!!

    @sweetsal:alhamdulillah..harap2 cam2 la kak :)

  15. @ash:ala dear ash cumey..cincin tunang ash lagi cantik…nati mintak dengam mr.bobo ek…hehe

  16. @paradoks: alhamdulillah..hehe

    @tieah: aa tue la agak malas jugak nak blogwalking…hehe

    @anne: alhamdulillah..ala anne pun selalu boleh tiket free..hehe..

  17. @nur fannun: thanks dear :) insyaAllah tapi skang mood bw pun takde sangat..hehe

  18. Pingback: Cincin Bertunang dari Insan Tersayang - Ciktom