Alhamdulillah my first BE

Salam 1 Malaysia semua blogger2 tersayang…

Dah hampir 2 hari cik tom tak blogwalking kerana masalah2 yang tidak dapat dielakkan. Kepada yang tinggal kat chatbox merindui cik tom dan singgah kat sini klik2 tue thanks ye. InsyaAllah pasni cik tom balas kunjungan korang dan klik mana yang patut ye. Cik tom baru sempat online malam ni dan saja2 je tengok trafik cik tom menurun ker macam mana sebab cik tom dah 2 hari tak balas kunjungan. Trafik cik tom biasa je takdelah hebat macam blogger lain. Thanks kat korang yang sudi singgah tue ye. Dan cik tom pun klik tengok earnings tue Alhamdulillah cik tom dapat first buffered earning dari “Celcom Facebook Sms LB”. Thanks to nuffnang and celcom!!!

Masa awal2 cik tom buat blog ni excited sangat nak dapat BE bila tengok semua blogger happy dan bangga dapat BE. Tapi lepas dah sebulan lebih berblog ni cik tom rasa malas nak fikir pasal BE ni sebab seronok dapat kawan baru yang best2 dan sporting. Thanks kepada yang sudi berkawan dengan cik tom tue ye. sayang korang. Muuaah 1. Hehe…

Alhamdulillah mencurah2 rezeki cik tom time puasa ni memang betul2 bulan keberkatan. Siang tadi cik tom keluar shopping dengan family dan ayah belanje cik tom cincin habib jewels. Cantik tengok gambar bawah tue. huhu..Emak pulak belanja jubah raya. Cik tom happy sangat hari nie. Luv both of it. Thanks kat ayah dan emak. Cayang sangat2.

Tak lupa jugak terima kasih berjuta2 tomato kat Ustaz Love kerana sudi menjawab pertanyaan cik tom.

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi atas nikmat yang diberikan nie. Amin..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

37 thoughts on “Alhamdulillah my first BE

  • August 28, 2010 at 7:03 pm
    Permalink

    wah3 dpt cincin habib nk jugakkkkkkkkkkkkkk =)

    p/s: tahniah dpt BE

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:09 pm
    Permalink

    @miss: nak mintak dengan ayah cik tom..hik3..thanks tau miss..selalu bg semangat kat cik tom 🙂

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:13 pm
    Permalink

    wahhh.. bling2 la raya ni pakai cincin pak habib.. hehe..
    tahniah dapat BE.. rezeki Ramadhan.. 🙂

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:16 pm
    Permalink

    @anna: hehe..xde bling2…simple je tue..alhamdulillah..thanks anna cayunk:)

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:17 pm
    Permalink

    amboi..
    'ni baru raya sakan..
    cincin raya pun ade ye>>
    lip lap lip lap la..

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:20 pm
    Permalink

    huhuhu… tahniahh….

    p/s kat tom BE tu apa…. hehehe…

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:38 pm
    Permalink

    @diana:bukan cincin raya..ayah bagi sebab cik tom tak mo upah tlg mak buat karipap untuk tempahan raya..jadi ayah belikan cincin tue.hehe

    Reply
  • August 28, 2010 at 7:39 pm
    Permalink

    @isyraq: tenkiu..BE tue buffered earning kira company sewa letak iklan kat blog kita… 😉

    Reply
  • August 28, 2010 at 8:48 pm
    Permalink

    bestnya dpt raya dgn cincin 🙂

    Reply
  • August 28, 2010 at 8:58 pm
    Permalink

    @sop: hik3 😉

    Reply
  • August 28, 2010 at 9:58 pm
    Permalink

    tahniah dapat BE dapat cincin lagi..
    malasla saya nak fikir dapat BE, tak dapat2 lagi

    Reply
  • August 28, 2010 at 10:10 pm
    Permalink

    tahniah dear dapt BE,cincin tu cam cincin tunang je..hehe nak juga lah,sapa nak tunang ngan yaty..adeh..sory merepek disini plak..hehe

    Reply
  • August 28, 2010 at 10:15 pm
    Permalink

    betul3. dulu excited jugak na BE pastu lame3 blogging n dpt kawan baru lagi best. so, dh ta kesah dah. hihi.

    bestnye dapat cincin~ oh, sy juge sgt teringin mao pakai jubah sbnrnye. hihi.

    take care cik tom 🙂

    Reply
  • August 28, 2010 at 10:39 pm
    Permalink

    woah! cincin habib gitue! bes! bes! jage elok elok ea cincin tu, dah la ayah yang kasi hadiah kan? hehe ~

    Reply
  • August 29, 2010 at 1:47 am
    Permalink

    BE tu mcm mane ek?echah dapa 2 ringgit j duit nuff..pas tu xnaik2..adekah itu be?ehehh

    Reply
  • August 29, 2010 at 1:57 am
    Permalink

    bestnye dapat cincin…nak jugak..hehe..

    tahniah dpt be..:)

    Reply
  • August 29, 2010 at 2:38 am
    Permalink

    samela..eda pon excited mula2 dapat BE..
    skg pon masih excted..
    tapi dapat kawan2 baru lagi besh22…

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    bestnye hadiah2 raya dah dapat..meriah sungguh raya nanti..

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:22 am
    Permalink

    wahhh patut r cam kenal cincin habib uper yer…besh yer….huuuuu sonok cik tom dpt cincin….jeles2 hihihi..congrat sis..;>

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:55 am
    Permalink

    @nana: tengs dear!

    @masa:takpe dapat BE tak best mana pun. lagi best dapat ramai kawan 🙂

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:57 am
    Permalink

    @yaty:erk..macam cincin tunang ker??mula2 nak amik yang permata 1 je tapi takut orang salah anggap tue cincin tunang..rupanye ni sama gak ker??hik3…inyaAllah ade dear..yaty kan cantik dan baik hati 🙂

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:59 am
    Permalink

    @teha:betul2 lagi best dapat kawan kan!jom la beli jubah untuk raya ni..ni pun baru jubah ke 3 cik tom..hehe..jarang gak pakai..take care 2 u too dear 🙂

    Reply
  • August 29, 2010 at 4:01 am
    Permalink

    @nisa: tenkiu dear..insyaAllah hadiah dari ayah tercinta 🙂

    @echah: BE tue cam company cnth celcom sewa letak iklan kat blog kita. hasi dia lagi lumayan dari campaign biasa. tak lama lg dapat la tue 🙂

    @adah:jom pergi beli cincin tue kat habib jewel, mydin mall..hehe..tenkiu dear 🙂

    Reply
  • August 29, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    @asmidar: yeay..dapat kawan baru lg best!!

    @sweetsal:alhamdulillah..harap2 cam2 la kak 🙂

    Reply
  • August 29, 2010 at 4:03 am
    Permalink

    @ash:ala dear ash cumey..cincin tunang ash lagi cantik…nati mintak dengam mr.bobo ek…hehe

    Reply
  • August 29, 2010 at 5:28 am
    Permalink

    @ciktom:bestnye..wahh 😀

    Reply
  • August 29, 2010 at 5:28 am
    Permalink

    @ciktom:bestnye..wahh 😀

    Reply
  • August 29, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    Samela cik tom..
    Skrg dh agk mls utk blogwalking..
    Traffic ofkos menurun sgt..

    Reply
  • August 29, 2010 at 9:15 am
    Permalink

    wowowow..jelesnye dapat cincin habib tuuu….hehu.. btw, murah rezki cik tom bln2 pose ni kan. 🙂

    Reply
  • August 29, 2010 at 2:39 pm
    Permalink

    @paradoks: alhamdulillah..hehe

    @tieah: aa tue la agak malas jugak nak blogwalking…hehe

    @anne: alhamdulillah..ala anne pun selalu boleh tiket free..hehe..

    Reply
  • August 29, 2010 at 2:45 pm
    Permalink

    tahniah d ats BE ciktom.. mesti teruja kan? hehe.. kena maintain trafik tau ciktom..

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:21 pm
    Permalink

    wahh.. nak juga cincin habib.. rb nak yg laki punya.. huhu

    Reply
  • August 29, 2010 at 3:22 pm
    Permalink

    @redboy: entah la..sejujurnya takde perasaan pe2..hehe…insyaAllah try maintain trafik :)tengs ye

    Reply
  • August 29, 2010 at 4:25 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..akhirnya dpt gak BE..jaga bek22 BE tu..nti jd cm aku..
    trafik kejp turun naik..last BE jd ME

    Reply
  • August 29, 2010 at 5:06 pm
    Permalink

    @nur fannun: thanks dear 🙂 insyaAllah tapi skang mood bw pun takde sangat..hehe

    Reply
  • Pingback:Cincin Bertunang dari Insan Tersayang - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE