Alhamdulillah. Thanks Eyriqazz[dot]com dan Azmanisma[dot]com

Assalamualaikum dan Salam Sayang.. nak update entry penghargaan kepada eyriqazz dan juga azman. Terima kasih anjurkan contest best dan bagi peluang cik tom menang. Tapi paling utama bersyukur ke hadrat Ilahi diberi kesempatan untuk menang pertandingan.

Cik tom menang entri terbaikΒ Tuhan Berikanlah Aku CintaΒ iaitu hadiahnya Wang Kertas RM20 yang terbaru. Wang kertas ini tak dikeluarkan lagi pada umum. Dengarnya nanti bulan Julai 2012 baru secara rasminya keluar. Seronoknya dapat pegang duit baru. hehe…

”]Wang kertas baru RM20

Tahniah juga buat shag sayam dan juga udinz kerana turut memenangi hadiah set wang kertas baru bernilai RM5 dan RM1.

Yang keduanya, cik tom menang tempat kedua dalam Pemenang Kontest Review AlexaΒ tapi undian dilakukan secara random. Cik tom menang makan malam di restoran mewah di enakkl.com untuk 2 orang berjumlah RM200. Tengah berkira2 bila la agaknya nak pergi dan nak bawa siapa ek sorang lagi teman?? huhu..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

82 thoughts on “Alhamdulillah. Thanks Eyriqazz[dot]com dan Azmanisma[dot]com

  • February 22, 2012 at 11:31 am
    Permalink

    Bawak ler boyfriend…..(buat kontest “Peluang makan malam bersama cik tom” hahaha)nanti baca email saya semalam yer….

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:12 pm
      Permalink

      nanti bawa adik la dlm bln 5 o 6 ni..apa2 ciktom akan inform azman ye..huhu

      Reply
  • February 22, 2012 at 12:11 pm
    Permalink

    Tahniah Ciktom rezeki tu πŸ™‚
    cuuupp kome nak yg kosong tu hehehe

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:11 pm
      Permalink

      tq auc..cupp hanya utk yg single je..eheh

      Reply
  • February 22, 2012 at 12:26 pm
    Permalink

    tahniah ciktom…
    ajaklah bf g makan2..hehe

    Reply
  • February 22, 2012 at 12:30 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! duit baru sy sendiri tak jumpa lg. huhu.

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:06 pm
      Permalink

      thanks noraim..dgrnya akan keluar bln 6 o 7 ni duit kertas baru..

      Reply
  • February 22, 2012 at 12:48 pm
    Permalink

    fuh!! syoknya jadi cik tom. menang byk..

    tahniah!

    Reply
  • February 22, 2012 at 1:12 pm
    Permalink

    tahniah cik tom!

    terbaiklah menang 2 sekaligus. mmg bertuah cik tom ni =)

    p/s-ruginye tak sempat masuk yg azman punye…hehe

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:04 pm
      Permalink

      thanks..xpe ln kl azman bgth nk buat lg kan..blh join..

      Reply
  • February 22, 2012 at 1:38 pm
    Permalink

    Tanniah kepada Cik Tom. Siapakah gerangan pasangan bertuah akan makan di EnakKL nanti? πŸ™‚

    Reply
    • April 21, 2012 at 1:11 pm
      Permalink

      masih fikir lagi..dah akhir bulan 4 pun..huhu

      Reply
  • February 22, 2012 at 1:56 pm
    Permalink

    ehem…saya free untuk dijemput makan πŸ˜›

    tahniah ye. menang berganda ni. murah rezeki selalu hendaknya

    Reply
    • April 21, 2012 at 1:10 pm
      Permalink

      available hanya utk yg masih single..kl dh berpunya bahaya nanti kena marah..heheh ;p

      Reply
  • February 22, 2012 at 2:47 pm
    Permalink

    bestnye! tahniah cik tom.. cik tom kene ucap takziah kat ambe la sbb blog dah jahanam kah3 (salah ikut tuto). xtau macamane nak gune yang dah back up..

    Reply
  • February 22, 2012 at 4:15 pm
    Permalink

    tahniah ciktom dapat RM20…entri terbaik tu…..saya pun suka baca…
    memang patut menang!
    dan tahniah sekali lagi ciktom..dapat makan malam kat restoran mewah…
    btuahnya ciktom ni….

    Reply
  • February 22, 2012 at 4:36 pm
    Permalink

    warna oren mmg menarik di jauh dh terang heee

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:36 pm
      Permalink

      tue la cantik kolor oren duit baru ini ye..

      Reply
  • February 22, 2012 at 4:41 pm
    Permalink

    tahniah sb menang cik tom.lepas gak utk bli baju makan tgri ngheeee

    Reply
  • February 22, 2012 at 4:55 pm
    Permalink

    pilih lah sayo..esok kita pi dua-dua hehehe

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:37 pm
      Permalink

      xboleh..nanti kena marah dgn orang rumah awk..hehe

      Reply
  • February 22, 2012 at 5:33 pm
    Permalink

    tahniah cik tom….hehehe nk bawak sapa pi makan tu nti?:)

    Reply
  • February 22, 2012 at 6:11 pm
    Permalink

    bertuahnyerr cik tom…xsangka cik tom pun suke masuk contest2…:)

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:38 pm
      Permalink

      tq ayumi..mmg cik tom suka join contest tp join bila free n contest pun menarik n mudah..

      Reply
  • February 22, 2012 at 8:10 pm
    Permalink

    bawa encik kacak la. haha..

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:20 pm
      Permalink

      boleh je kl single lg..kl x nanti ada yg marah..hehe

      Reply
  • February 22, 2012 at 8:21 pm
    Permalink

    jom..
    hahaha
    allhamdullilah rezeki akak..
    tahniah3..
    hihihihi

    Reply
  • February 22, 2012 at 8:30 pm
    Permalink

    *Angkat tangan. Bawak Shag bawak Shag p makan mahal tu. HIHI.

    Tahniah sayam dapat duit kuning.

    psst. Cik Tom, awat belog Shag tak update dengan entri Cik Tom eh ? Pelik tapi benar ! Kat dashboard tak naik, kat bloglist pun tak update. Padahal dah remove lepas tu add lain + unfollow, follow balik. Pening den~

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:19 pm
      Permalink

      tq..tahniah jgk buat shag! maybe ada masalah sikit pada hosting cik tom..hee

      Reply
  • February 22, 2012 at 9:48 pm
    Permalink

    tahniah Cik Tom.. =.=

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:44 pm
      Permalink

      tq sudi tag tp cik tom br on9 bc komen ni..sori sgt2..

      Reply
  • February 23, 2012 at 12:54 am
    Permalink

    Cik Tom menang berganda. Tahniah!
    Murah rezeki Cik Tom.

    Reply
    • April 21, 2012 at 2:45 pm
      Permalink

      alhamdulillah rezeki awal tahun..tq shaharil..

      Reply
    • April 21, 2012 at 2:43 pm
      Permalink

      nak bawak ibu tapi kat KL tue susah jgk..emak xsuka jalan jauh2 sbb dah tua..emak cik tom kat terengganu..

      Reply
  • February 23, 2012 at 4:45 pm
    Permalink

    murah rezeki cik tom..:)

    Reply
  • February 23, 2012 at 8:50 pm
    Permalink

    wah, bestnya dpt duit hadiah

    Reply
    • April 21, 2012 at 4:04 pm
      Permalink

      rajin2 join contest or ga boleh menang juga..hee

      Reply
  • February 24, 2012 at 12:04 pm
    Permalink

    Bertuahnya CT. Asyik menang hadiah je. Tahniah ya πŸ™‚

    Reply
    • April 21, 2012 at 6:02 pm
      Permalink

      xterer pun..rezeki yang Allah bagi..hehe

      Reply
  • March 1, 2012 at 7:16 pm
    Permalink

    Tahniah…Makanan di Enak KL memang sedapp..bertuah badan,..taknak ajak saya ke? Hik3..just kidding..ur entry dah difeaturedkan di Eyriqazz.com seperti dijanjikan…

    Reply
  • March 1, 2012 at 11:10 pm
    Permalink

    ohh ni entry awk rupanya,,memg best sangat,,kena pada situasi sy skg,,huhu,,nice,,neway follow sini juga,,^^ happy blogging

    Reply
  • March 2, 2012 at 3:27 pm
    Permalink

    Saya nak jugak duit baru.. Huhu

    Reply
  • March 8, 2012 at 8:33 am
    Permalink

    Owh tak keluar lagi ke duit 20 tu? Tahniah la ye.

    Reply
  • March 14, 2012 at 9:10 am
    Permalink

    Tahniah sis.. Boleh buat frame tuh gantung dinding.. hik3
    susah2 kau bawak jer aku makan malam tuh.. aku pun
    terer gak bab2 makan nih.. hik3.. gurau2

    Reply
  • March 15, 2012 at 11:34 pm
    Permalink

    Tahniah ciktom.banyak tu hadiah.nak skit boleh.hehe

    Reply
    • April 22, 2012 at 12:33 am
      Permalink

      thanks..nanti pertengahan tahun ni akan keluar duit baru tue..minta famili pos ke peru.. πŸ™‚

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE