Alpha Lipid Lifeline & Alpha Lipid Slim Diet 2: Formula Kurus Tanpa Berlapar

Semua orang menginginkan rupa bentuk badan yang cantik dan sihat terutamanya kaum wanita. Namun, bila tidak mendapat tubuh badan yang diidamkan ramai yang menggunakan cara pantas untuk kurus dengan mengamalkan diet berlapar. Ini merupakan diet yang salah malahan boleh mengundang penyakit yang berbahaya seperti aneroxia.

Kesilapan lain yang dilakukan oleh masyrakat ialah menganggap bahawa tubuh badan yang gemuk @ obesiti itu tidak cantik. Tetapi hakikat yang sebenarnya badan yang gemuk meningkatkan risiko penyakit iaitu serangan jantung, strok, diabetes, vena varikos, tekanan darah tinggi serta sakit sendi. Jadi anda perlu untuk kuruskan badan demi menjaga kesihatan diri dan secara tidak langsung menjaga bentuk badan serta penampilan diri.

Anda pernah dengar produk Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2) dan Alpha Lipid Lifeline (Lifeline)??

Kedua-dua produk Alpha Lipid SD2 dan Alpha Lipid Lifeline ialah produkkeluaran dari New Image. Produk diet ini berfungsi untuk pengurusan berat badan secara sihat dan tanpa berlapar. Formula diet ini juga bergerak ini juga ialah formula penurunan berat badan yang cepat iaitu dalam masa seminggu boleh turunkan berat badan sebanyak 2-5 kg TANPA perlu Berlapar. Lifeline pula ialah produk kesihatan yang berfungsi mengembalikan fungsi normal tubuh dan merangsang penyerapan nutrient. Ianya berkesan membantu memulihkan penyakit seperti kencing manis, strok, allergic, penyakit kulit, sakit perut, hormon tidak stabil, cancer dan banyak lagi.

KANDUNGAN APLHA LIPID SD2 (ALSD2):

1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA

  • Membantu tingkatkan metabolisma
  • Meningkatkan penggunaan tenaga
  • Merangsang pembakaran lemak badan
  • Antioksida
  • Antibacterial dan Antiviral

2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT

  • Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
  • Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

  • Memperbaiki jisim otot – Kulit tidak kendur/ menggelebeh selepas kehilangan lemak
  • Kekalkan rasa kenyang untuk masa yang lama

4) MEMPUNYAI ALPHA LIPID-KELEBIHAN KANDUNGAN ALPHA LIPID SD2:-

  • Formula ALPHA LIPID membantu penyerapan nutrien-nutrien dan vitamin.
  • Berfungsi untuk memudahkan pengangkutan lemak untuk proses pembakaran

KELEBIHAN PRODUK DIET Alpha Lipid SD2

  • Protien Sparing Modified Fast – Tingkatkan kadar pembakaran lemak
  • Proses diet yang memerlukan anda untuk makan dan tidak perlu berlapar
  • Bukan makanan gantian tetapi makanan tambahan
  • Penurunan berat badan yang cepat dan berkesan
  • Kadar penurunanberat yang seimbangdansekata
  • Selamat kerana bukan ubat, tetapi makanan tambahan untuk kurus
  • Mengandungi nutrient makanan yang seimbang
  • Rasa lebih bertenaga
  • Lebih peka dan badan lebih ringan
  • Mencantikkan kulit dan berseri (sebab sd2 ialah protein)
  • Meningkatkan pembakaran lemak badan secara semulajadi
  • Tidak ada kesan naik mendadak ataupun YOYO effect apabila berhenti mengambil produk Alpha Lipid sd2
  • Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit atau sakit perut
  • Penyelidikan oleh Harvard Medical School
  • Tak perlu berlapar untuk kurus

Cara pengambilan dan diet yang mudah, Tanpa perlu berlapar.

TESTIMONIAL GAMBAR PENGGUNA PRODUK ALPHA LIPID

4 KELEBIHAN MEMBELI ALPHA LIPID SD2 DENGAN PIHAK KAMI IALAH: 

  • PERCUMA Shaker dan Ketostick (untuk pemantauan diet progress iaitu untuk mengukur pembakaran lemak)
  • Facebook group sokongan dengan lebih 10,000 Pengguna
  • Setiap pembelian akan disertakan buku panduan lengkap serta penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia
  • Kami akan beri panduan dan khidmat nasihat untuk pastikan diet berjaya

Jom KURUS dan SIHAT dengan Alpha Lipid SD2 dan juga Lifeline!! InsyaAllah segala panduan dan khidmat nasihat akan diberikan sehingga anda berjaya mendapat tubuh badan yang diidamkan dan semakin sihat. Untuk maklumat mengenai New Image atau Produk New Image boleh hubungi MIMIE di talian:

Call: 013-2508761
Sms/  Whatsapp: 013-2507861
Fanpagehttp://www.facebook.com/SD2Consultant.cantikmenawan
Facebook mimie: http://www.facebook.com/mimichanmisad
Facebook Farahin: http://www.facebook.com/nurfarahin2002

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

44 thoughts on “Alpha Lipid Lifeline & Alpha Lipid Slim Diet 2: Formula Kurus Tanpa Berlapar

  • December 4, 2012 at 12:07 pm
    Permalink

    Teknik berdiet boleh sihat luar dan dalam. Tengok testimoni diatas nampak perubahan yang agak ketara. Tak pernah cuba lagi susu alpha lipid nih 🙂

    Reply
    • December 9, 2012 at 6:00 pm
      Permalink

      kalau berminat boleh hubungi mimie ye.

      Reply
  • December 4, 2012 at 12:25 pm
    Permalink

    sampai sekarang tak berani lagi nak ambik apa2 produk pelangsingan badan..sebab mikhail menyusu badan.tak berani nak ambik risiko..mungkin lepas 2 tahun nanti produk ni akan jadi pilihan akak

    Reply
    • December 8, 2012 at 11:42 am
      Permalink

      Sama la…makan je apa yg boleh dimakan…lepas tempoh penyusuan baru kuruskan badan…hehehe

      Reply
      • December 9, 2012 at 11:29 am
        Permalink

        tunggu baby lepas menyusu pun boleh cuba..

        Reply
    • December 9, 2012 at 6:00 pm
      Permalink

      takpe akak..kdg2 menyusu pun boleh turun berat badan..

      Reply
  • December 4, 2012 at 4:13 pm
    Permalink

    alpa lipid diantara produk yang laris di pasaran.. ramai yang rekomen produk ni..

    siapa yang inginkan badan langsing, produk ini diantara yang terbaik.

    Reply
  • December 4, 2012 at 5:58 pm
    Permalink

    Nak tanya, macam mana kalau kita bela kura-kura, bukak air cond. Ade ape-ape effct tak? Risau jugak sebab saya kerap bukak air cond kat bilik.

    Reply
  • December 4, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    Produk yang terbaik ketika ramai pengguna mencarinya.

    Reply
  • December 4, 2012 at 10:27 pm
    Permalink

    My friends ramai yang puas hati dengan produk ni…and highly recommended..

    Reply
  • December 4, 2012 at 10:45 pm
    Permalink

    mak saya ada satu…memang terbaik produk ini…. 🙂

    Reply
  • December 5, 2012 at 2:44 am
    Permalink

    memang pernah terdengar tentang alpha lipid ni.rasa meman produk yang baik.

    Reply
  • December 5, 2012 at 2:57 am
    Permalink

    sesuai untuk mereka yg ingin menurunkan berat badan. tapi yg dah kurus pun boleh mnecubanya jika mahu.

    setakat ni saya lebih suka mngamalkan cara senaman untuk kekal sihat dan kurus

    Reply
    • December 9, 2012 at 5:14 pm
      Permalink

      senaman cara yg plg bagus sebenarnya..cuma kekangan masa+malas menyebabkan ramai yg xmampu nak lakukannya..alternatif produk seperti alpha lipid ni yg muncul utk membantu 🙂

      Reply
  • December 5, 2012 at 6:09 pm
    Permalink

    pernah juga terbaca pasal kehebatan produk nih…

    Reply
    • December 9, 2012 at 5:12 pm
      Permalink

      memang dah femes keluar kat TV dan juga suratkhabar.

      Reply
    • December 9, 2012 at 5:11 pm
      Permalink

      yup sudah semestinya..part tak perlu berlapar tue yg ramai suka..termasuk ciktom..hee

      Reply
  • December 5, 2012 at 11:12 pm
    Permalink

    ramai gak member ambik bnda ni.. bagus ni

    Reply
    • December 9, 2012 at 5:10 pm
      Permalink

      aah kawan ciktom yg cakap mmg bagus..
      ps: ciktom ada problem utk komen blog wanayu 🙁

      Reply
  • December 5, 2012 at 11:43 pm
    Permalink

    bagus produk alpha lipid ni..
    pjaz dh try,
    x nyesal beli..hehhe
    mungkin harga la mahal sikit sebab 1 tin untuk seminggu je..hehhe

    Reply
    • December 9, 2012 at 5:09 pm
      Permalink

      harga yg berbaloi bg yg mmg nak kurus dgn cepat..

      Reply
    • December 9, 2012 at 5:04 pm
      Permalink

      hamdulillah setakat ni tgk semua feedback positif.

      Reply
  • December 6, 2012 at 3:34 pm
    Permalink

    Boleh cuba ni. Kat mana nak beli ye…. ada sesiap pengedar tak.

    Reply
    • December 9, 2012 at 4:58 pm
      Permalink

      boleh klik pada info last..boleh contact sms/call di no hp yg diberikan atau terus contact melalui facebook.

      Reply
  • December 7, 2012 at 1:16 am
    Permalink

    emm untung ada produk ni semua kan cik tom..kurang2 ada juga alternatif bagi mereka yang memerlukan…

    Reply
    • December 9, 2012 at 3:21 pm
      Permalink

      yup alternatif bagi yg susah nak bersenam atau tak boleh tahan lapar…

      Reply
      • December 16, 2012 at 8:45 am
        Permalink

        Tapi alpha ni dia dah bagi diet dia yang tersendiri kan cik tom…

        Reply
  • December 7, 2012 at 8:26 am
    Permalink

    dkna sekarang nie duk makan produk dr rozmey untuk gemukkan badan.. eheheee 🙂

    Reply
    • December 9, 2012 at 12:26 pm
      Permalink

      mmg bagus byk testimonial yg positif..
      segmen adik bloglist kan?ciktom xdpt nak join sbb ciktom xde guna bloglist kt blog..sori ye

      Reply
  • December 8, 2012 at 10:17 pm
    Permalink

    dah cuba kat diri sendiri ke belum?

    Reply
    • December 9, 2012 at 11:09 am
      Permalink

      belum lagi..tapi ramai kawan yang cuba memang menjadi. tue tolong promote juga kalau ada yang berminat.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE