Apa komen korang??

Hi semua..
cik tom baru dapat header dari anish..
cuba korang komen pasal header kat atas ni..
ok ker tak??
sejujur ikhlasnya ek..
janji tak marah…
komen untuk pembaikan dan juga untuk korang jugak…
sebab nati korang gak tiap2 hari nak datang jenguk sini…
thanks ye~
appreciate it 🙂
p/s: sori ada yang tak sempat cik tom nak balas blogwalking sebab broadband lembap…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Apa komen korang??

  • September 3, 2010 at 8:26 pm
    Permalink

    cunnn hehe tapi xberapa sesuai, ni header ke game?

    Reply
  • September 3, 2010 at 8:44 pm
    Permalink

    hahaha ok jugak.. lawa! pandai anish buat. kalau tulisan yang kat atas tu lagi besar dari game mybe lagi ok..

    bila tengok header tu, 1st tengok, tak perasan tulisan tu sbb ralip tengok benda tu makan bintik-bintik.. ngee =P

    komen je.. saya kaki komen. lalala~

    Reply
  • September 3, 2010 at 9:48 pm
    Permalink

    komen adah…

    menarik tapi macam tak sesuai lak ada kat bahagian header..

    takpun bg kecik skit ker game tue kalu nak letak jugak…

    *komen je..:p

    Reply
  • September 3, 2010 at 9:57 pm
    Permalink

    saper wat ni cik tom..
    menarik lor…
    nk jugak.

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:04 pm
    Permalink

    @padin:thanks padin..nak buat header la..kui3..

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:06 pm
    Permalink

    @asada:thanks komen..byk membantu..suka kaki komen..huhu

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:07 pm
    Permalink

    @adah: adik cik tom cakap tak sesuai gak..hehe..tengs dear..like ur komen 🙂

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:09 pm
    Permalink

    @shark.: anish yang buat..kan kat entry tue cik tom ade link kan url blog..klik je kat nama "anish" tue..

    Reply
  • September 4, 2010 at 12:32 am
    Permalink

    Cantek jew… kalu bleh nk request 1?
    heheh

    Reply
  • September 4, 2010 at 12:47 am
    Permalink

    cantikkkk!! suke tgk pac-man tu mkn2, pastu langgar umah tomato tuu..hikhik!

    Reply
  • September 4, 2010 at 1:08 am
    Permalink

    Beshhh syangat..
    Arghhhhh, syengal plak aku ckp camni..
    Huhu..
    Ok la tu Cik Tom..
    Macam main game plak aku rase..

    Reply
  • September 4, 2010 at 2:59 am
    Permalink

    sgt unik. teehee. tp mcm x seswai kt bhgian header.. hihi. tp tpulang kat cik tom.. =)

    Reply
  • September 4, 2010 at 3:34 am
    Permalink

    ehhh..ok la..ralik dok tengok…
    hhehe

    Reply
  • September 4, 2010 at 8:35 am
    Permalink

    haha.. ok je tu Cik tom, ramai yang suka tu hehe, apa nak pening2kan lagi ekeke

    Reply
  • September 4, 2010 at 1:07 pm
    Permalink

    saya suka sgt..cantik :))

    Reply
  • September 4, 2010 at 1:21 pm
    Permalink

    perrgghhh… dah cantik dahh… ni yg jealous nihh… buat kat saya satu yerr… ehehhe….

    Reply
  • September 4, 2010 at 5:57 pm
    Permalink

    salam,

    cun, but please consider less is more

    Reply
  • September 4, 2010 at 6:45 pm
    Permalink

    cute lorr….seyes ni…..hehe =]

    Reply
  • September 5, 2010 at 6:03 am
    Permalink

    @khairy: boleh try request ngan anish ye..klik je link anish tue ye =)

    @syufaa: thanks..cute kan..anish ni memang kreatif orangnye…

    @tieah:haha..jom la main game tue..klik2..ekekee

    @pinky: ade jgk cik tom terpikir cam2..huhu..thanks tau dear bg komen..

    Reply
  • September 5, 2010 at 6:07 am
    Permalink

    @asmidar: ralik2 tgk jgn lupa tgk entry ye yunk!

    @padin:a'ah ramai puji..best jgk..tp padin rslmbt loading x??sb cik tom sendiri xdpt tgk arini..hehe..

    @zuhanis:tengs dear…credit to anish =)

    Reply
  • September 5, 2010 at 6:11 am
    Permalink

    @israq:tengs..bukan cik tom la buat..ni anish yg buatkan..nak kenal anish klik link nama anish tue ye =)

    @gentleman frog:consider less pe ye??ayat tak habis je…huhu

    @yatyCK:tenkiu dear.credit tue anish yg kreatif 😉

    Reply
  • September 5, 2010 at 8:23 am
    Permalink

    hehe cik tom, bergantung la pada servis tenet, kalau slow, slow la jadiknye, tapi aku rasa da xde masalah header tu ekekee

    Reply
  • September 5, 2010 at 5:16 pm
    Permalink

    @padin: o kira servis tnet la yg lembap ek..adeh macam2 la plk..huk3…

    Reply
  • November 10, 2011 at 11:50 pm
    Permalink

    comel tapi rasanya macam simple sangat .. kena tambah2 sikit ..
    Jom baca entri terkini aBLOGGERgirl (Thira) …LaguMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE