Arol Dshw Blogger Pencinta Kucing [Blog Review]

Jom kita kenal dengan adik Arol Dshw. Seorang blogger yang masih bersekolah. Mungkinkah kerana itu tagline blog ni “blog si budak kurang matang”? Arol memang seorang blogger yang begitu sayangkan kucing a.k.a pencinta kucing. Cik tom ingat lagi first time singgah blog ni baca kisah kucing arol yang meninggal. Tapi gaya cerita cam putus cinta je. Entry tue memang terkesan pada hati cik tom. Tapi cuba godek2 tak jumpa pulak link entry tue. Kalau arol baca share la entry tue di komen entry ni ye.

blog pencinta kucing

Size blog arol 62.34kb. Saiz yang memang kecil dan bagus. Template yang arol guna memang simple dan paling cik tom suka ialah kombinasi warna background blog ni memang menarik. Pada sidebar juga tersusun kemas dengan widget yang perlu sahaja. Manakala pada entry memang arol mempunyai kekuatan dari segi entry yang dihasilkan dengan idea tersendiri kerana blog arol ni lebih kepada blog personal. Di kesempatan ni jugak, cik tom nak ucapkan selamat ulang tahun kepada blog arol. Semoga terus sukses dalam bidang blogging.


Mari tambah kenalan baru dengan berkenalan dengan AROL DSHW.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Arol Dshw Blogger Pencinta Kucing [Blog Review]

  • January 7, 2011 at 2:34 pm
    Permalink

    TERIMA KASIH yeah, Cik Tom! Sebab review blog Arol. 🙂

    Reply
  • January 7, 2011 at 8:00 am
    Permalink

    wah! ciktom review blog arol lah! hehe. 🙂 ciktom, arol dah habis sekolah. lagi 1, tagline arol tue macam salah jek. kurang matang, bukan separa matang. hehe. 😀

    *entri kucing meninggal yg mana 1?

    Reply
  • January 7, 2011 at 8:27 am
    Permalink

    budak sekolah rupanya

    Reply
  • January 7, 2011 at 8:28 am
    Permalink

    Nak berkenalan jugak dengan arol…

    Reply
  • January 7, 2011 at 8:28 am
    Permalink

    huhublog cantik, ada masa depan ni.hee~

    Reply
  • January 7, 2011 at 9:28 am
    Permalink

    peminat tucin nih..jika tunjuk gamba tucin kat mek sarah..suko dio..hehee

    Reply
  • January 7, 2011 at 9:43 am
    Permalink

    pencinta kucing yea.. sama lah mcm saya 🙂

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:01 am
    Permalink

    Tagline dia comel! Blog Si Budak Kurang Matang~ Jap nak p terjah~ Shahh!

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:03 am
    Permalink

    alaa..nape budak lagi..hahahaha

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:05 am
    Permalink

    alahai comelnya blog dia

    Reply
  • January 7, 2011 at 10:24 am
    Permalink

    wahhhhhhhhhh… 1st tm singgah sini.. ad lg blog best rupanya.. cik tom.. nk template cantik 1…

    review blog trex gak kl sudi 🙂

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:11 am
    Permalink

    salam

    adakah beliau pencinta hijau juga..

    sat nak p terjah blog beliau sat no..

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:51 am
    Permalink

    die jgk pemenang contest teman sejati yg emiey anjurkn 😀

    Reply
  • January 7, 2011 at 12:25 pm
    Permalink

    wahhh…dia suka kucingg.swet^^

    Reply
  • January 7, 2011 at 1:01 pm
    Permalink

    peminat kucing?..nak terjah ni..

    Reply
  • January 7, 2011 at 1:38 pm
    Permalink

    hai arol. budak lepasan spm yang suka tolong miza ni. hihihi. nak pi terjah jap 🙂

    Reply
  • January 7, 2011 at 3:13 pm
    Permalink

    nice review..
    sop pun suka kucing 🙂

    Reply
  • January 7, 2011 at 3:37 pm
    Permalink

    Tom…akak datang…Tq…sayang Tom….

    Reply
  • January 7, 2011 at 3:42 pm
    Permalink

    nak buka neyh..thanks ya cik tom..

    Reply
  • January 7, 2011 at 4:07 pm
    Permalink

    wahhh…keciknye siza blog die.. jeles 😛

    Reply
  • January 7, 2011 at 7:40 pm
    Permalink

    Gayah da terjah AROL.. dia masuk GA Gayah..suke2…

    Reply
  • January 7, 2011 at 11:26 pm
    Permalink

    betul tu cik tom…nak tegur biar dengan cara berhemah…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE