Awards datang lagi

1) Award dari haw..

Friendship award from
to the chosen one.

2)

Award dari dak kecik



3) Award dari miszTERRA


1. Apa nama blog & kenapa letak nama tu?

nama blog : Tomato Gurl’s Life

Sebab: cik tom suka makan tomato..kira trademark la..1 lagi sebab nak sembunyi identity sebenar..hehe…


2. Jelaskan kenapa anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda.

jawapan sama di atas…


3. Bila blog anda mula beroperasi.

15 July 2010


4. Siapa follower pertama anda?

nufa


5. ucapan kepada si pemberi award..

thanks kat miszterra kerana sudi bagi kat cik tom award yang cute ni…pinky kaler gitu…


6. tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award nie
wunny
jayne
ellen

p/s: tenkiu pada pemberi award ni ye..sori lambat publish..siapa2 nak amik award ni pun boleh..ni entry autopublished ^_^

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

12 thoughts on “Awards datang lagi

  • September 3, 2010 at 12:32 pm
    Permalink

    wahhhh…mekasih ye cik tom 😀 ..

    Reply
  • September 3, 2010 at 12:59 pm
    Permalink

    eh2..mcm kenal lah name wunny tu? kah3! mekasih cik tom tom comel! 🙂

    Reply
  • September 3, 2010 at 3:30 pm
    Permalink

    Tahniah ye cik tom =]

    Reply
  • September 3, 2010 at 3:51 pm
    Permalink

    @jayne: sama2 dear =)

    Reply
  • September 3, 2010 at 3:53 pm
    Permalink

    @wanie:yup dear…sori xsempat nak bgth…ni entry autopublished…

    Reply
  • September 3, 2010 at 3:55 pm
    Permalink

    @yaty: tengs CK 🙂

    Reply
  • September 3, 2010 at 9:57 pm
    Permalink

    bestnyer org dapat award..
    jeles nie

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:01 pm
    Permalink

    @shark:amik la award ni..cik tom bg kat shark 🙂

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:05 pm
    Permalink

    makaseh cik tom! 😀

    Reply
  • September 3, 2010 at 10:41 pm
    Permalink

    @nad:sama2 kasih..lala~

    Reply
  • September 4, 2010 at 4:49 am
    Permalink

    thanks cik tom….
    mar amek…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE