Ayurpure Slim | Kuruskan Badan Serta Cantik, Selamat dan Efektif

Ayurpure Slim | Kuruskan Badan Serta Cantik, Selamat dan Efektif | Badan yang kurus dan nampak cantik memang menjadi igauan semua orang tidak kisah la perempuan mahupun lelaki. Malahan berdasarkan statistik daripada Kementerian Kesihatan menunjukkan 16.8 juta rakyat Malaysia mengalami masalah gemuk!

Perghh ramai tue kan???

Ehem.. Adakah anda salah seorang yang mengalami masalah gemuk? Ingin kuruskan badan agar badan lebih sihat??

Kalau ya, anda patut dapatkan produk Ayurpure Slim yang bukan sahaja efektif dan selamat untuk kuruskan badan. Malahan bonus tambahan membuatkan anda semakin cantik berseri.

Ayurpure Slim | Kuruskan Badan Serta Cantik, Selamat dan Efektif

Ayupure slim membantu anda menurunkan berat badan secara pantas dan mudah. Ia adalah salah satu cara diet berkesan dan paling selamat di dunia. Bahan kandungan Ayurpure dapat mencairkan lemak dan mengempiskan perut:

  • Turun sehingga 8kg sebulan
  • Meningkatkan metabolisme
  • Mengawal tekanan darah anda
  • Meningkatkan tahap kelembutan kulit anda

Apa anda tak kisah walaupun gemuk?? Gemuk is AWESOME!!

Yelah itu dibicara di mulut anda kan.. Cuba tanya jauh di dalam sudut hati.. Betul ke gemuk tu best? Nak berdiri solat beberapa minit tu pun cepat je lenguh kaki. Yelah kaki dah tak mampu nak tampung berat badan.

Sebenarnya gemuk langsung tak best sebab banyak keburukan yang boleh mengundang pelbagai penyakit. Antara penyakit yang berisiko ialah seperti gambar dibawah;

Kandungan Ayupure Slim Yang Berkesan Kuruskan Badan

  • Ayupure Slim menggalakkan metabolisme lemak melalui Guggulsterones yang merangsang kelenjar tiroid anda untuk menghasilkan lebih banyak hormon pembakaran lemak seperti thyroxin.
  • Ayurpure Slim memberikan esktrak dari Bunga Berduri Chaff yang menyekat selera makan dan Curcumin dari ekstrak Kunyit mengaktifkan gen isyarat pembakaran lemak untuk menghasilkan sel-sel lemak yang lebih mudah untuk metabolisme .
  • Pada masa yang sama , Asid Hydroxycitric (HCA) dalam ekstrak Kokum menghalang penukaran gula kepada lemak.
  • Ekstrak Boerhavia mengenakan satu anti-tekanan , kesan adaptogenic yang membantu badan anda untuk menormalkan tahap hormon tekanan dan mencegah meningkat penyimpanan lemak.

Ayurpure Slim dijamin selamat dan efektif

Anda nak tahu dah ramai yang pengguna Ayurpure Slim ni berjaya turunkan berat badan secara sihat.  Anda tak rasa jeles ke? Kalau mereka boleh. Anda pun sama boleh lakukannya jugak

Testimoni Pengguna Ayurpure Slim

   

 

 

 

Neha, 26 tahun

Berat sebelum 75 kg

Berat selepas: 65 kg

 

   

 

Mohamed, 28 tahun

Berat sebelum 75 kg

Berat selepas: 65 kg

 

   

 

 

Damia, 31 tahun

Berat sebelum 86 kg

Berat selepas: 69 kg

 

Wah nampak kan perubahan ketara pengguna Ayurpure yang bukan sahaja makin slim langsing. Malahan nampak semakin cantik, macho dan lebih muda dari usia.

Mesti anda tak sabar nak mencubanya kan?

Bagaimana nak dapatkan produk Ayurpure Slim.

Pada yang berminat untuk dapatkan produk Ayurpure boleh dapatkan dengan klik pada banner dibawah atau;

Instagram: Ayurpure Slim

Contact No.: 011-21321140

   

 

 

 

 

 

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

40 thoughts on “Ayurpure Slim | Kuruskan Badan Serta Cantik, Selamat dan Efektif

    • March 8, 2016 at 8:21 am
      Permalink

      alhamdulillah berdasarkan testimoni ramai dah berjaya kuruskan badan dengan jayanya guna ayurpure slim.

      Reply
  • March 7, 2016 at 10:26 pm
    Permalink

    CIk Tom tak de ke dalam testimoni tu? huhuhu.. gurau ye

    Reply
    • March 8, 2016 at 8:15 am
      Permalink

      alhamdulillah dah dpt ideal bmi before cik tom tau produk ayurpure slim ni..kalau tak maybe ciktom ada dalam testimoni…hahaha..

      Reply
        • March 8, 2016 at 10:04 pm
          Permalink

          jangan PM ciktom sebab bukan cik tom yang jual dear..PM pada details yang cik tom dah bagi pada hujung artikel..atau klik je button beli tue..

        • October 12, 2016 at 12:04 pm
          Permalink

          Salam cuk tom,saya dh consume ayurpureintense skang tinggal 1sachet,masih tiada ape perubahan berat pun tak ada turun langsung,bagaimana ya?

        • October 14, 2016 at 7:43 pm
          Permalink

          wslm…sorry ye..cik tom bukan penjual ayurpure ni..cuma perkenal dalam entri blog cik tom je..cuba awk hubungi no hp tertera dalam entri ni utk maklumat lanjut ye..deal dgn dia..

    • March 8, 2016 at 3:09 pm
      Permalink

      penangan memang hebat..dah ada yang komen ciktom di google plus..berminat nak beli.. 🙂

      Reply
    • March 9, 2016 at 5:17 pm
      Permalink

      hehe..dulu pun ciktom selesa je dengan diri sendiri..tak sedar pun gemuk..lepas ramai tegur baru perasan diri ni gemuk..haha..baru la mula sedar diri nak kuruskan dan kasi badan bmi normal…
      Jom baca entri terkini ciktom …Cara Bayar Balik Pinjaman PTPTN Melalui FPXMy Profile

      Reply
  • March 8, 2016 at 5:55 pm
    Permalink

    So far takde la nak amik supplement utk kurus sebab dh keding. supplement nak tmbh selera makan ada kak? hehe
    Jom baca entri terkini Mawar …Teka Teki Benda UKMy Profile

    Reply
    • March 8, 2016 at 9:45 pm
      Permalink

      tak salah gemuk..tapi jarang ciktom jumpa gemuk jenis fit..mesti ada sakit or tak selesa mana2…cakap based experience ciktom gemuk..pernah naik berat sampai 65kg..obese..huhu

      Reply
  • March 8, 2016 at 7:16 pm
    Permalink

    tudia 8 kg seminggu banyak lah tu .. meh akk cuba free kalau kurus akak bayar hihihiih .

    Reply
    • March 8, 2016 at 9:43 pm
      Permalink

      wakaka..akak try propose dengan owner la..try DM kat ig atau whatsapp..mana tau dapat..

      Reply
        • March 9, 2016 at 4:41 pm
          Permalink

          hehe..kadang2 gurauan tu boleh jadi realiti tau akak..hehe…ala kalau retis kita xpandang dah..body memang dah sediada cun..tak retis ni la testimoni lagi meyakinkan..hihi

  • March 9, 2016 at 4:05 am
    Permalink

    saya kategori overweight.. tapi sipi-sipi.. hujung2 saja nak masuk kategori obes.. itulah hai.. cara hidup penting, makan byk takpe, tetapi kena selari dengan senaman.. disiplin tu penting.. kekadang minggu pertama saja rajin jogging, mai minggu kedua, jarang2.. minggu ketiga sekali sekala, minggu ke 4 tak pegi dah, last2 berbulan2 tak pergi haha
    Jom baca entri terkini aimannajmy …Bagaimana mengenal pasti niche yang lumayanMy Profile

    Reply
  • March 9, 2016 at 6:16 am
    Permalink

    Gemuk ka atau kurus..janji taat dan sayang dengan suami dah kira terbaik..

    jika tak terpaksalah si suami jeling wanita yang slim kat luar sana untuk ubat hati yang lara..
    Jom baca entri terkini mrhanafi …Cuti Hari Kedua Yang SantaiMy Profile

    Reply
  • March 25, 2016 at 8:29 pm
    Permalink

    Overweight memang membuat risau hati, tak sedap di pandang mata selain itu juga rawan terkena berbagai penyakit, tubuh kita harus sehat salah satunya tubuh harus porposional dan seimbang. Ayurpure slim hadir memberikan pilihan terbaik untuk membuat tubuh porposional dan seimbang, tentu saja bikin tubuh semakin sehat. Terima kasih sudah berbagi
    Jom baca entri terkini Health Media …Manfaat bangun lebih pagiMy Profile

    Reply
    • March 30, 2016 at 10:56 pm
      Permalink

      Maaf ye..ciktom pun tak pasti..sebab ini artikel advertorial pihak lain di blog ciktom..

      Reply
  • May 7, 2016 at 1:13 pm
    Permalink

    “… bukan sahaja efektif dan selamat untuk kuruskan badan. Malahan bonus tambahan membuatkan anda semakin cantik berseri …”

    Wah kata-kata itu sunggu menarik sekali. Pasti banyak wanita yang ingin memiliki tubuh langsing dan cantik berseri. Itu sudah hal umum dan banyak yang mengidam-idamkan. Alangkah baiknya menggunakan produk yang berbahan dasar bahan alami. Hal ini mengingat bahan alami biasanya lebih minim resiko dibandingkan dengan penggunaan bahan kimia. Selain itu, produk dengan bahan dasar alami biasanya juga lebih murah dari segi biaya.

    Nah, jika sudah menemukan produk yang cocok, alangkah baiknya juga dilakukan konsultasi dengan ahlinya, bisa menemui speialis atau dokter, yang penting seorang yang ahli dibidangnya itu. Konsultasi akan membuat hati semakin yakin untuk menggunakan produk tersebut. Selain itu, masukan dan saran yang didapatkan juga boleh membuat kita memperoleh hasil yang lebih memuaskan.

    Sekian saran dan masukan dari kami. Semoga bermanfaat. Terimakasih sudah berbagi.
    Jom baca entri terkini temancantik …Cara Memutihkan Wajah Secara Alami Dalam SemingguMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE