Bagaimana Dapat Domain www.ciktom.com

Cik tom nak join contest “your url story” yang di tag oleh mr.ixbar dan pearl jade. Contest ni kena cerita bagaimana dapat nama url blog korang.


Url blog cik tom ialah “www.ciktom.com”. Cik tom baru je bertukar domain. Domain ni cik tom beli dari hasil menang hadiah berupa wang ringgit selama ini. Kumpul2 pastu beli domain sebabnya cek nuffnang cik tom baru klik cashout. So akhir bulan 1 tahun depan la baru dapat.

Cik tom pilih nama domain ni berdasarkan nickname cik tom di dunia blog. Domain ni jugak pendek dan ringkas mudah orang nak ingat. Nickname cik tom ini pulak dari ringkasan “cik tomato” kepada “cik tom” kerana cik tom amat sukakan tomato. Boleh di terima?? huhu..

Ok cik tom nak tag aretikz, belalang, emiey dan pada semua yang nak join. Jom join dengan klik banner di atas.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Bagaimana Dapat Domain www.ciktom.com

  • December 27, 2010 at 7:40 am
    Permalink

    good luck cik tom!!! 😀

    Reply
  • December 27, 2010 at 7:49 am
    Permalink

    Ape hadiahnye. HAHA 😛

    Reply
  • December 27, 2010 at 7:57 am
    Permalink

    Good Luck Tom..hehe

    Reply
  • December 27, 2010 at 7:59 am
    Permalink

    gud luck ciktom!

    Reply
  • December 27, 2010 at 8:03 am
    Permalink

    Sedap nama timangan ciktom.. senang org nk ingat…

    Reply
  • December 27, 2010 at 8:59 am
    Permalink

    cepat jer update cik tom…

    tadi bru jupe gathering blogger trganu.

    Reply
  • December 27, 2010 at 10:32 am
    Permalink

    gud lak deh…

    Reply
  • December 27, 2010 at 11:18 am
    Permalink

    terima kasih ciktom…
    nanti belalang buat ye 🙂

    Reply
  • December 27, 2010 at 11:26 am
    Permalink

    gud luck cik tom 😀

    Reply
  • December 27, 2010 at 12:49 pm
    Permalink

    dah pandai sekarang..hey hey!
    hak3

    Reply
  • December 27, 2010 at 1:30 pm
    Permalink

    phewitt..gdlak ciktom!!

    Reply
  • December 27, 2010 at 2:35 pm
    Permalink

    wah terharunya ciktom sudi jwb tag ni.huhu
    thanx ya ciktom sudi luangkan masa..hehe

    Reply
  • December 27, 2010 at 4:44 pm
    Permalink

    name cik tom memang unik…

    p/s: tetiba rase nak tukar nama gak…hehe

    Reply
  • December 28, 2010 at 3:11 am
    Permalink

    kembali setelah sekian lama balik ke kampung
    hehehe

    Reply
  • December 28, 2010 at 3:37 pm
    Permalink

    cik tom boleh!!

    good luck ^_^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE