Bayaran kedua dari mobicow

Assalamualaikum dan salam sayang…. Hari ini cik tom update entri fresh dari ladang. Nak update mengenai bayaran kedua dari mobicow yang cik tom terima notifikasi awal pagi tadi.

Alhamdulillah seronok tengok bayaran kali kedua yang agak lumayan berbanding bayaran pertama. Kalau convert pada ringgit malaysia dalam RM200++ jugak. Cik tom rancang nak beli theme berbayar dengan hasil bayaran pertama dan kedua dari mobicow.

Tapi theme dari mana masih tengah berkira-kira lagi. Setakat ni cik tom dah survey dari theme genesis, mythemeshop, themeforest, elegant theme. Tak tau la kalau last2 guna theme free jugak sebab tidak berani nak ambil risiko. hehe..

Bayaran kedua dari mobicow

Bayaran kedua dari mobicow
Bayaran kedua dari mobicow

Bayaran ni hanya untuk iklan di blog ciktom.com selama sebulan. Cik tom plan nak pasang beberapa bulan je kat blog ni. Capai target maybe cik tom akan pindahkan ke blog lain.

Terima kasih juga pada yang sudi remind cik tom untuk buat amal jariah bagi sumbangan kepada yang memerlukan selain dari tunjuk hasil duit dari blog. Agak-agak kalau pasni cik tom buat entri dan upload gambar duit buat amal jariah okay x? hehehe 😉

Ok, pada yang berminat nak join mobicow boleh baca entri cik tom==> Jom Buat Duit Mudah Dengan Mobicow atau terus je terjah ke==> Website Mobicow.

Psstt..pada yang berminat nak review/ advertorial produk atau servis di blog cik tom. Sila lelaju hubungi cik tom di [email protected] ye. Ada harga promosi terbaik untuk promosi awal tahun 2016! Yang special price YES 2015 dah full 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

18 thoughts on “Bayaran kedua dari mobicow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE