Bayaran Kedua dari SAYS

Salam Sayang… Alhamdulillah cik tom dah terima bayaran kedua dari says. Cik tom cash out earning Says ini pada 5/9/2012 dan 12/9/12 terima email earning verified akan masuk dalam masa 2 minggu. Tapi terkejut keesokkan harinya terima email;ย Congratulations, your cash out is complete!ย dan dah masuk bayaran says ke dalam akaun maybank cik tom. Memang cepat je bayarannya. Senyum lebar je bila cek akaun bank masuk income dari blog.

Bayaran Kedua dari SAYS
Bayaran Kedua dari SAYS

Tips mudah nak dapat income dari says ialah kena rajin shareSpecial” dari says. Sentiasa update mana “special” yang dah complete boleh stop promosi dan hanya broadcast “Special” yang aktif. Selain sentiasa mengubah ayat yang lebih menarik untuk orang ramai klik special yang di broadcast samaada di facebook, twitter, blog, forum atau di mana saja.

Target cik tom nak usahakan jadi income dari says secara tetap setiap bulan sekurang-kurangnya minimun cashout RM50 sebulan. Cik tom dah mula asingkan akaun sideincome, saving dengan akaun gaji+belanja harian supaya tak terlanjur berbelanja.ย Sikit-sikit lama jadi bukit. heee ๐Ÿ™‚

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan SAYS;

1.ย Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4.ย Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5.ย Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)
7. Bayaran Pertama dari Says
8. Bayaran Kedua dari Says

Korang belum join says?? Jangan lepaskan peluang untuk join >>SAYS<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

39 thoughts on “Bayaran Kedua dari SAYS

  • October 3, 2012 at 2:11 pm
    Permalink

    Salam Cik Tom..Kak Alin masih belum arif bab Says ni lagi. Kalau kita atau org lain share kat FB, Twitter…perlukah kita/org lain tu klik iklan tersebut bg mendpatkan RM?

    Reply
  • October 3, 2012 at 2:55 pm
    Permalink

    yg pertama pon blm nmpk bayang lg utk cashout .. heheh

    Reply
  • October 3, 2012 at 3:06 pm
    Permalink

    wah .. bestnye .. cashout y pertama pn tah bile2 tah nk dpt .. tedeynye .. hu3

    Reply
  • October 3, 2012 at 3:18 pm
    Permalink

    lama x layan says…
    tahniah cik tom
    semakin masyuk…

    Reply
  • October 3, 2012 at 3:27 pm
    Permalink

    tahniah cik tom hehehehe saya tok kali kedua still proses insyaallah perteghahan bulan 10

    Reply
  • October 3, 2012 at 4:33 pm
    Permalink

    boleh belanja nie

    Reply
  • October 3, 2012 at 4:41 pm
    Permalink

    wah bestnyer tengok..camana ciktom dapat duit ek..x berapa faham lg dlm says.. akaun tu kene fax ke?

    Reply
  • October 3, 2012 at 6:21 pm
    Permalink

    tahniah ciktom
    belum pernah lg merasa dari says ni…
    nak simpan dulu ๐Ÿ™‚

    Reply
  • October 3, 2012 at 9:25 pm
    Permalink

    Bestnya Cik Tom dah dapat cashout kedua. Saya baru nak kedua kali RM50 pon belom sampai. Pertama dah try RM50…Hihihi

    Reply
  • October 3, 2012 at 9:54 pm
    Permalink

    alhamdulillah ciktom punya rezeki .. :)..

    Reply
  • October 3, 2012 at 10:56 pm
    Permalink

    bukan setakat jadi bukit je ni, cik tom
    bahkan boleh jadi gunung gak
    tanhiah

    Reply
  • October 4, 2012 at 12:23 am
    Permalink

    emm layan says jugak tapi tak mnearik mcm cik tom punya lah..skrg baru ada rm2.60…hahahahaha..lmbt giler nak naik..adoiii tension2..

    Reply
  • October 4, 2012 at 12:40 am
    Permalink

    saya pun sama, dah mula asing2 sideincome dan saving…
    nak byr hutang lg.ish2…tahniah dah cashout k-2…Alhamdulillah rezeki Cik Tom =)..

    Reply
  • October 4, 2012 at 1:07 am
    Permalink

    Nak tanya boleh? antara say, churp2, dengan blin.gd mana lagi bagus? Maksudnya promosi tu sentiasa ada dan banyak. Sekarang ni guna churp2 ja, tapi churp2 ni kadang2 sampai seminggu tiada iklan.

    Reply
  • October 4, 2012 at 10:20 am
    Permalink

    Assalam cik tom, tq coz share sal Says ni,,sy bru nak start. Papun sudi2 la berkunjung blog saya ekk, tq.

    Reply
  • October 4, 2012 at 2:42 pm
    Permalink

    Tahniah ciktom kerana dapat cashout lagi kali kedua.

    Reply
  • October 4, 2012 at 3:42 pm
    Permalink

    CikTOm.. lain macam nya bunyinya dah mula “simpan”? Ehem2 adakah tahun ini bakal berlaku perubahan? Apapun tahniah ciktom.. bukan mustahil untuk peroleh sesuatu.. yang penting kreatif dan tidak mengaku kalah….

    Reply
  • October 5, 2012 at 12:19 am
    Permalink

    wah…bestnya..dah jadi tetap gitu…hehehe…cikgu punya susah la pula nak kumpul..baru RM10…kih3.. ๐Ÿ™‚

    Reply
  • October 5, 2012 at 9:28 am
    Permalink

    Alhamdulillah, tahniah ๐Ÿ™‚

    Reply
  • October 6, 2012 at 1:10 pm
    Permalink

    cik tom nak tanya pasal banner jomniaga kt bawah post tu dia auto ke kena masukkan sendiri?

    Reply
  • October 6, 2012 at 7:40 pm
    Permalink

    says kena daftar je ker atau kene buat entri??

    Reply
  • October 7, 2012 at 9:47 pm
    Permalink

    banyak ciktom dapat drp says ni. sy tak sampai 100 pun lg

    Reply
  • October 10, 2012 at 9:34 am
    Permalink

    wah, byknyer cik tom dapat. sy punya x gerak byk pun..huhu

    Reply
  • October 11, 2012 at 10:03 am
    Permalink

    blh ciktom ajorkan mcm mana nak menggunakan SAYS nii. Nak cari side income laaa… hihihi. Sian sayaaa. Pleaseeee!!

    Reply
  • October 13, 2012 at 11:05 am
    Permalink

    wahhh.tahniah2.klu boleh share ilmu cmne apply dan buat duit dgn syas nii.

    Reply
  • October 18, 2012 at 11:53 pm
    Permalink

    salam cik tom, macam mana nak masukkan gambar2 iklan says atau churp churp dalam blog..KN dah cuba copy paste link tapi tak boleh pun..t ksh

    Reply
  • October 23, 2012 at 11:54 am
    Permalink

    bestnye cik tom ๐Ÿ˜€

    Reply
  • October 23, 2012 at 1:59 pm
    Permalink

    cik tom,npe nk sig in says gne acct Fb xbleh pon..bleh tlong ajarkn x..sy bdak bru blaja..:(

    Reply
  • October 29, 2012 at 12:26 am
    Permalink

    pembayaran says.com memang cepat dan terbaik lah. saya hari tu pun dah cash out tapi tak ler banyak mcm cik tom…tak sampai 2 mggu duit dah masuk bank…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE