Bayaran Keempat dari Says

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Alhamdulillah blog cik tom masih berhasil menjana bayaran keempat dari Says bagi cashout bulan November. Rasanya semakin lama semakin susah pulak nak dapat earning dari says. Maybe sebab semakin ramai yang join says sekarang. Dengan cik tom je, sekarang dah ada 91 orang successful refferal. hee.. Yang kurang best bemula bulan November tiada ganjaran untuk setiap refferals yang berjaya kita invite berbanding sebelum ini ganjaran RM1 per refferal dan RM5 semasa promosi hari raya yang lepas.

Bayaran Keempat dari Says
Bayaran Keempat dari Says

Tips mudah untuk dapatkan klik bagi iklan says yang biasa cik tom guna ialah masukkan iklan text link di tengah-tengah artikel. Kemudian,pilih ayat/perkataan yang mampu menarik perhatian pengunjung blog untuk klik. Korang kena rajin cek pada “Total earning” untuk tengok ayat/perkataan yang korang guna tue dapat attract pengunjung untuk klik ke tak? Kalau takde earning yang masuk means ayat/perkataan tue kurang ummpph so ubah dan ubah ayat tersebut sehingga jumpa ayat yang oleh dijadikan umpan untuk pancing klik dari pengunjung.

Contoh sebelum ini untuk iklan text says ini cik tom guna ayat >> Preview Trailer Filem Finding Nemo 3D! tapi bila tengok takde per klik masuk and then cik tom ubah kepada >> Jom BERAMAL dengan Filem Finding Nemo 3D! Ok ianya berhasil dengan ada per klik yang masuk. Cuma kalau nak income lagi masyuk untuk says lagi better share di facebook. Segala income says setakat ini hanya cik tom jana dari blog. Korang kena banyak buat percubaan untuk tahu apa teknik yang sesuai dengan diri masing2. Selagi tak cuba tak tahu kan??

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan SAYS;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum, jangan lepaskan peluang untuk join >>SAYS<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

67 thoughts on “Bayaran Keempat dari Says

  • November 11, 2012 at 1:13 pm
    Permalink

    Waaa..bestnya cik tom…saya pon baru je lepas dapat income dari says utk kali kedua.

    Reply
    • November 13, 2012 at 2:13 pm
      Permalink

      xlama lagi turn hairulafiz plk cashout..amin..

      Reply
  • November 11, 2012 at 2:36 pm
    Permalink

    bestnya..tiap bulan ciktom dpt income says. thanks ciktom kongsi tips yg berguna ni…:)

    Reply
    • November 14, 2012 at 10:01 pm
      Permalink

      alhamdulillah..jomlah cuba tips ni..mn tau untung2 masuk income jgk smbl on9..best =)

      Reply
  • November 11, 2012 at 2:38 pm
    Permalink

    wah bestnye,kne ati2 jgk ayat klu mcm sy ayat suh klik pd link says tu nnti bleh kne banned dari says huhu

    Reply
    • November 13, 2012 at 2:08 pm
      Permalink

      ayat cik tom xpernah suruh klik link..hanya ayat apa sebenarnya link tue..

      Reply
  • November 11, 2012 at 3:43 pm
    Permalink

    saya jauh ketinggalan dalam bab ini.

    camno nak start wahai cik tom syg? huhu!

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:56 pm
      Permalink

      start dgn daftar says..pastu share je link2 special says di facebook..mudah je.

      Reply
    • November 13, 2012 at 1:55 pm
      Permalink

      just share link kat fb or blog je..jomlah cuba..

      Reply
  • November 11, 2012 at 4:40 pm
    Permalink

    baru dapat gak 3 hari lepas…
    Alhamdulillah… yg ke-7 rasanya..

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:54 pm
      Permalink

      income says udinz mmg masyuk..selalu nmpk jd top broadcast..tahniah!

      Reply
  • November 11, 2012 at 5:31 pm
    Permalink

    rezeki semakin masyuuukkk
    tahniah ciktom 🙂

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:52 pm
      Permalink

      auc pun pe kurangnya..income masyuk jgk kan dr says n churp2..tahniah income dr equrban pun masyuk.

      Reply
  • November 12, 2012 at 1:05 am
    Permalink

    alhamdulillah rezeki untuk CIk Tom

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:51 pm
      Permalink

      yup alhamdulillah rezeki atas rezeki yg diberikan..

      Reply
  • November 12, 2012 at 1:45 am
    Permalink

    dah lama tinggal says nih. haha..kena try balik la nih..

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:51 pm
      Permalink

      cari jgn xcari..konpem income dh riban dpt dr says seblum ni kan..

      Reply
  • November 12, 2012 at 2:46 am
    Permalink

    tahniah ciktom.. saya baru menjana sedikit sahaja dari says tak tahu nak buat ayat power macam ciktom 🙂

    Boleh tak cik tom email saya kod untuk image yang berkelip-kelip tu [hot] di [email protected] tq

    Reply
    • November 12, 2012 at 3:04 pm
      Permalink

      cik tom memang pandai buat ayat power….

      Reply
      • November 13, 2012 at 12:33 pm
        Permalink

        xde ayat power tapi cuba2 cari ayat yang bersesuaian..

        Reply
    • November 13, 2012 at 1:31 pm
      Permalink

      hebat lagi juan..income adsense masyuk..

      Reply
      • November 16, 2012 at 3:46 am
        Permalink

        juan saudagar adsense 🙂

        Reply
        • November 20, 2012 at 10:37 pm
          Permalink

          yup betul tu..heee

    • November 13, 2012 at 1:30 pm
      Permalink

      alhamdulillah adalah sikit2..tp blogger lain lagi hebat cuma undercover je..cam blog ibumifzal siap ada ada iklan adsense..masyuk tue dlm usd..hee

      Reply
  • November 12, 2012 at 7:28 am
    Permalink

    ty dah lm x tgok n bgiat dlm says / churp2.

    Rezeki Cik Tom…alhamdulillah..

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:28 pm
      Permalink

      kalau camtu..jomlah tengok n bergiat aktif balik dgn says.

      Reply
  • November 12, 2012 at 8:12 am
    Permalink

    sekarang dah tk boleh promote gune blog lagi. boleh guna social media je. penat juga

    Reply
    • November 13, 2012 at 1:14 pm
      Permalink

      ciktom still promote guna blog..ok je masuk income.

      Reply
    • November 13, 2012 at 1:13 pm
      Permalink

      kena rajin ubah br jumpa mn yg sesuai..

      Reply
    • November 13, 2012 at 12:44 pm
      Permalink

      alhamdulillah..hasyimah pun boleh..jomlah join..

      Reply
  • November 12, 2012 at 1:50 pm
    Permalink

    kalau tak silap, sekarang ni macam tak boleh promote pakai blog lagi, tak pasti betul ke x

    Reply
    • November 13, 2012 at 12:36 pm
      Permalink

      boleh je cik tom promote pakai blog..

      Reply
      • November 25, 2012 at 5:42 pm
        Permalink

        nk promote guna belog kena pndai guna html code mcm cik tom aja. hehehe.

        Reply
        • November 26, 2012 at 1:27 pm
          Permalink

          yup betul tue..ada ciktom share tutorialnya dlm tips promosi says

  • November 12, 2012 at 2:37 pm
    Permalink

    Memang ciktom dgn Says cukup serasi la..

    Reply
    • November 13, 2012 at 12:34 pm
      Permalink

      alhamdulillah..semoga serasi sampai bila2..hehee 😉

      Reply
  • November 12, 2012 at 4:01 pm
    Permalink

    Tahniah buat cik tom..semoga dimurahkan rezeki selalu..emm sy tak tau bila la boleh income dari says..kena bnyk belaja lagi nih..hehe

    Reply
  • November 12, 2012 at 8:49 pm
    Permalink

    saya perasan yang says dah tak boleh nak add custom text..macam dah tak berapa seronok plak..setakat ni baru cashout sekali..baki still simpan..untuk waktu terdesak..hehehe

    Reply
    • November 13, 2012 at 12:12 pm
      Permalink

      aah xleh nak custom text sbb says nak elakkan prob block dari fb..tp boleh je copy link tue pastu share sendiri..hee

      Reply
    • November 13, 2012 at 11:37 am
      Permalink

      boleh2..mai ganu cik tom belanje..hee

      Reply
  • November 14, 2012 at 8:21 pm
    Permalink

    syukur..murah rezeki cik tom.. 🙂

    Reply
  • November 14, 2012 at 8:54 pm
    Permalink

    wahh, pandainya promosi yekkk!

    Reply
    • November 16, 2012 at 3:11 am
      Permalink

      cikgu lg tinggi skill promosi..terbaik punye.

      Reply
  • November 16, 2012 at 8:39 am
    Permalink

    sejak says guna interface baru ni, saya tak tahu kat mana nak cari url link untuk di share kan tu…boleh ciktom ajarkan tak? huhu…

    Reply
    • November 20, 2012 at 10:12 pm
      Permalink

      cik tom email ye…rs mcm pnjg pulak nak explain kat komen..hee

      Reply
  • November 17, 2012 at 9:47 am
    Permalink

    semoga rezeki dengan Says ni bertambah lagi di masa akan datang.insyaAllah

    Reply
  • December 28, 2012 at 5:11 am
    Permalink

    Tahiah…ciktom
    Bilalah boleh dpt spt ciktom, lama dah leatak iklan ni. Tapi masih tak dpt apa2. Apakah tip yg perlu supaya jadi spt ciktom? moga dimurahkan rezeki lagi.
    Jom baca entri terkini sensasi2020 …iphone 5 Gadget ImpianMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE