Bayaran Keenam dari Says

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Alhamdulillah bersyukur ke hadrat  ILAHI, blog ini masih berhasil menjana sideincome dari Says. Ini bayaran keenam yang cik tom terima setakat ini. Banyak sampai jadi jutawan tue takdelah tapi boleh la buat beli barang yang diidamkan.

Bayaran Keenam dari Says
Bayaran Keenam dari Says

Untuk join Says ini korang kena banyak berSABAR, RAJIN & BIJAK. Income says ini memang kadang2 lambat sikit update. Ramai betul duk PM cik tom tanya 2 perkara iaitu update income klik dan bayaran per refferal. Kalau kawan korang ada sign up under link refferal korang, diorang kena make sure dapat at least 3 unique visitor barulah korang akan berjaya dapat RM1 per refferal tue.

Kalau income klik pun sama. Income klik pun akan dinilai dari segi unique visitor. Kalau tak faham apa itu unique visitor boleh baca>>Unique Visitor. Pastu income per klik tue tak update masuk terus ke earning, kadang2 amik masa 1jam-24jam jugak diorang nak update earning tue. Belajarlah banyak2 berSABAR ye.

Selain itu, kena sentiasa ALERT dan update jika Special tue dah tamat atau ada Special yang baru tue korang RAJINkanlah diri share di social networking. Lastly, korang kena LICIK ubahsuai ayat yang boleh menarik minat untuk orang lain klik pada link korang ye.

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan SAYS;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)
7. Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?
8. Bayaran PertamaKeduaKetigaKeempat, Kelima dari says

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum, jangan lepaskan peluang untuk sama2 join >>SAYS<< kerana ianya PERCUMA. Oppss.. korang hanya perlu bayar untuk akses internet dan elektrik untuk laptop korang je. huhu. Sambil online layan facebook/ blog/ email/ twitter boleh juga dapat tambah income sampingan bulan2.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

109 thoughts on “Bayaran Keenam dari Says

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE