Bayaran Kelima dan Keenam dari Si Lembu Mobicow

Assalamualaikum dan salam mesra… Ini entri versi #throwback bayaran kelima dan keenam dari si lembu mobicow untuk 2 bulan lepas punya. Duit korang tak payah mintak nak belanja la ye sebab dah selamat keluarkan dan habis guna dah. huhu….

Bayaran Kelima dan Keenam dari Si Lembu Mobicow

Agak kecewa sikit sebab dapat bayaran kelima bagi bulan Mac 2016 ni berkurangan lebih separuh dari bayaran sebelumnya. Bila check trafik dan user dari smartphone maintain je. Check pada website mobicow rupanya bayaran iklan yang ditawarkan rendah setiap hari. Patutla payment pun dapat tak sebanyak sebelumnya.

Tapi syukur Alhamdulillah dapat jugak hasilnya kan.

Bayaran dari si Lembu Mobicow Bulan Mac 2016

Bayaran Kelima dari Si Lembu Mobicow

Bila cik tom tengok bayaran keenam dari pengiklanan mobicow untuk bulan seterusnya iaitu April 2016. Naiklah sikit tapi pelik bila check website Mobicow tak semua bayaran dimasukkan ke Paypal. Ada tertinggal lagi baki dalam akaun Mobicow $40++.

Tak tahulah kenapa? Maybe sistem baru kot?

Malas nak contact admin Mobicow tanya. huhu..

Bayaran dari si Lembu Mobicow Bulan April 2016

 

Ini entri mengenai si Lembu Mobicow yang pernah ciktom post dalam blog sebelum ini.

Bayaran untuk bulan Mei 2016? InshaAllah share akan datang.  Kalau rajin. haha…

Pada yang berminat jomlah kita join buat duit USD melalui pengiklanan Mobicow. Nak join sila ke website–>>Mobicow <<– dan register sebagai publisher.

Yang nak cari duit lebih untuk belanja Hari Raya akan datang ni, boleh cuba buat duit dengan bayaran USD dengan –>> Jobdirumah<<– Sekali dah buat kerja dari rumah. Confirm korang akan ketagih lagi nak apply kerja baru. Ada macam2 kerja, korang boleh pilih ikut kesesuaian atau bakat korang. Malas nak cerita panjang. Korang terjah je website cik tom bagi tue. Usahakan sampai berjaya ye!

Ehemmm.. Ada tak yang berminat nak jadi guest writer blog ciktom?? Rasa nak tambah guest writer baru. Pada yang berminat sila pm cik tom di ruang hubungi ye. 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

45 thoughts on “Bayaran Kelima dan Keenam dari Si Lembu Mobicow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE