Bayaran Kelima dari Says

Salam… Alhamdulillah blog cik tom dah terima hasil bayaran kelima dari Says. Dalam lima kali bayaran yang cik tom terima, kali ini memang paling cepat masuk income. Cik tom klik “cash out” earning says 1/12 dan 4/12 dah masuk duit dalam akaun bank cik tom. Dalam masa 3 hari je proses. Pantas dan senang je duit masuk dalam akaun bank. Tak perlu fikir banyak-banyak cara nak cash out.

Tips mudah nak dapat income dari says ialah kena rajin share “Special” dari says. Sentiasa update mana “special” yang dah complete boleh stop promosi dan hanya broadcast “Special” yang aktif. Nak banyak lagi tips rajin-rajin selongkar entry dalam blog cik tom. Dalam gambar bawah ini sideincome buat duit dari blog untuk says dan juga komisyen ke xx dari jobdirumah. Tak lupa juga terima kasih pada pihak jobdirumah bermurah hati bagi voucher KFC kat cik tom.

Bayaran Kelima dari Says
Bayaran Kelima dari Says

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan SAYS;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)
7. Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?
8. Bayaran Pertama, Kedua, Ketiga, Keempat dari says

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum, jangan lepaskan peluang untuk bertindak join >>SAYS<< kerana ianya PERCUMA. Sambil online layan facebook/ blog/ email/ twitter boleh juga dapat income tiap2 bulan.

Peringatan: Kalau nak copy apa-apa maklumat mengenai Says atau tips income dari blog ciktom.com dibenarkan tanpa perlu email minta izin (bagi kredit dari ciktom.com). TAPI tidak dibenarkan sama sekali copy gambar screenshot mana-mana income dari blog ciktom.com tanpa kebenaran cik tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

48 thoughts on “Bayaran Kelima dari Says

    • December 9, 2012 at 4:46 pm
      Permalink

      alhamdulillah..are_rull xnak join sekali ke says.

      Reply
  • December 6, 2012 at 4:06 pm
    Permalink

    yana pon tak sngka dpt secepat tue.. hehehh **baru 1stime cashout ^^

    Reply
    • December 9, 2012 at 4:46 pm
      Permalink

      tue la cepat kan..tahniah..pasni insyaAllah yana dpt lg byk..

      Reply
  • December 6, 2012 at 4:46 pm
    Permalink

    tahniah ler cik tom…masyuk….:-)

    Reply
    • December 9, 2012 at 4:45 pm
      Permalink

      alhamdulillah..meh la join jgk kl xjoin lg.

      Reply
  • December 6, 2012 at 4:52 pm
    Permalink

    alhamdullillah,,makin bagus says ni

    Reply
  • December 6, 2012 at 5:23 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..sy bru sekali cash out,,tu pun ciput je

    Reply
    • December 9, 2012 at 4:31 pm
      Permalink

      ciktom rs dh singgah aritu klik g+..good luck ye!

      Reply
  • December 6, 2012 at 6:33 pm
    Permalink

    Wah tahniah cik tom..kena rajin macam ci tom ni..byk side income

    Reply
    • December 9, 2012 at 4:32 pm
      Permalink

      kena rajin share dan update kalau nak dapat income says ni…hee

      Reply
  • December 6, 2012 at 7:45 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..syu xtau nak cashout ke tak lg..hehe

    Reply
    • December 9, 2012 at 3:31 pm
      Permalink

      cik tom mmg target nak kuar sekali sebulan biar pun sikit or byk asal cukup minimun cashout..hehe..mesti syu nak tunggu riban2 ni br nak cashout kan..

      Reply
  • December 6, 2012 at 10:15 pm
    Permalink

    bila entah akak nak ikut jejak cik tom nih..
    heheh

    Reply
    • December 9, 2012 at 3:29 pm
      Permalink

      boleh je akak..jomlah akak..akak kan aktif facebook.

      Reply
  • December 6, 2012 at 10:59 pm
    Permalink

    ha ah entah bilalah boleh income jd camni 🙂

    Reply
    • December 9, 2012 at 3:29 pm
      Permalink

      eh auc kan dh pernah dpt income affiliate..masyuk tue..tp pelik yg equrban ciktom tue smpi skang xdpt2 lg..

      Reply
  • December 6, 2012 at 11:08 pm
    Permalink

    Masyuk tuh, alhamdulillah murah jer rezeki cik tom nih 😉

    Reply
    • December 9, 2012 at 3:28 pm
      Permalink

      alhamdulillah rezeki dari Allah…PM pun murah rezeki ada anak yg comel dan bisnes yg maju..

      Reply
  • December 7, 2012 at 1:14 am
    Permalink

    sy putus asa dah dengan says..lagi satu tetiba jadi malas..simpan byk2 nanti boleh buat modal kawin..hahaha

    Reply
    • December 9, 2012 at 3:21 pm
      Permalink

      jangan cepat putus asa…kena try mcm2 teknik kl nak tau berjaya ke x..xsmpt nak simpan modal kawin..dah terbelanja…hee

      Reply
      • December 16, 2012 at 8:44 am
        Permalink

        Emm entah la..mungkin sy belum bersedia sepenuhnya untuk jadi mcm cik tom, mcm titan kot..harapan dan angan-angan ada..insyaAllah satu masa nanti..habis belanja rakan blogger ke?haha

        Reply
  • December 7, 2012 at 8:52 am
    Permalink

    Tahniah..duit says pon baru masuk account Mummy..Heehehe

    Reply
    • December 9, 2012 at 12:31 pm
      Permalink

      tahniah mummy..xnak share dlm entri kt blog ke?hee..

      Reply
  • December 7, 2012 at 4:28 pm
    Permalink

    baru nak try dgn SAYS ni. baru nak godek2…

    Reply
    • December 9, 2012 at 12:26 pm
      Permalink

      selamat mencuba..mmg best dpt income bulan2 wlpn xdelah byk sgt..

      Reply
  • December 8, 2012 at 9:40 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tom. Masuk lagi tu…

    Reply
    • December 9, 2012 at 11:25 am
      Permalink

      alhamdulillah ini semua rezeki dariNYA.

      Reply
  • December 8, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    masyuk.. hebat cik tom.. tahniah.. moga lebih success di masa depan

    Reply
    • December 9, 2012 at 11:16 am
      Permalink

      terima kasih..nazri pn blh cuba…kan byk blog..mesti lg masyuk..

      Reply
  • December 8, 2012 at 10:16 pm
    Permalink

    tahniah. memang rajin ye!

    Reply
    • December 9, 2012 at 11:15 am
      Permalink

      kena rajin nak cari duit..tapi xdpt nak challenge cikgu lagilah..hehe

      Reply
  • December 9, 2012 at 7:34 pm
    Permalink

    saya earning says tak gerak2 pun ehehehe

    Reply
    • December 9, 2012 at 8:01 pm
      Permalink

      ada share tak kempen says ni??kalau xde share memang patut la earning tak bergerak..huhu

      Reply
  • December 9, 2012 at 8:30 pm
    Permalink

    wahh banyak nye…tahniah..

    Reply
  • December 10, 2012 at 9:49 pm
    Permalink

    Tahniah semoga bertambah mantap.

    Reply
  • December 16, 2012 at 1:48 pm
    Permalink

    Say boleh bank-in terus ka, wah bestnya, nak cuba guna say la kalau begitu. Churp-churp susah sikit la sebab terpaksa tunggu cek lagi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE