Bayaran Kesembilan (9) dari Says @ 8Share

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…… Hmm… hampir 3 bulan jugak cik tom stop promosikan link says @ 8share di blog cik tom. Nak kata busy tak jugak. Lebih pada malas nak spent masa dengan dunia blog. Huhu…

Blue Bell
Blue Bell

Bulan Julai lepas baru mula rajin nak start share balik special dari says kat blog ciktom.com. Rajin sikit share bila semangat nak cari duit lebih. Hee… Akhir bulan Julai lepas je amount minimun RM50 pun terus cik tom cashout. Malas nak tunggu banyak2.

Bayaran Kesembilan (9) dari Says @ 8Share
Bayaran Kesembilan (9) dari Says @ 8Share

Alhamdulillah 2 Ogos 2013, cek akaun bank bertambah hasil cashout jumlah says dapatlah bersih dalam RM67 selepas tolak kos bank RM1. Kira okaylah lepas beli gula-gula lolipop 1 semester kat student. Hehe… Lepas dapat cashout, stop promosi time raya. Ni baru aktif balik dalam 2 minggu. Alhamdulillah amout dah boleh cashout dan cik tom dah pun request cashout untuk bayaran kesepuluh (10) dari Says @ 8share.

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum, jangan lepaskan peluang untuk sama2 join >>SAYS @ 8SHARE<< kerana segala pendaftarannya PERCUMA. Cukup minimun amount RM50, korang boleh terus cash out masuk dalam akaun bank. Best kan??

Leopard Lacewing Butterfly
Leopard Lacewing Butterfly

Rasa tak pandai nak promosi link says @ 8share?? Tak faham macam mana says @ 8share?? Haaaa korang boleh try baca entry2 yang pernah cik tom share sebelum ini;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)
7. Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?
8. Bukti Bayaran PertamaKeduaKetigaKeempatKelimaKeenam, Ketujuh & Kelapan dari Says @ 8share.

Says @ 8share ni sesuai untuk semua golongan usia dan status sekiranya korang pandai mencari dan mengambil peluang yang ada. Jangan sia-siakan waktu korang online kepada perkara tak berfaedah saja. Sambil-sambil online tue boleh share link special pada kawan-kawan ym, facebook, twitter mahupun di blog jika korang seorang blogger. Setiap per klik pada link special, anda akan terima RM0.20. Kira okaylah siapa nak bagi duit free 20 sen kan. Cukup bulan boleh tampung buat bayar bil internet.

Berminat nak join? Klik untuk terus ke website >>SAYS @ 8SHARE<<

nota kaki: yang bulat tidak datang menggolek, yang pipih tidak datang melayang

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

23 thoughts on “Bayaran Kesembilan (9) dari Says @ 8Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE