Bayaran Kesepuluh dari Says/ 8share

Dulunya dikenali sebagai Says, sekarang dah jadi 8share. Biasalah nak menghala ke penghujung akhir tahun 2013 ni semua nak tukar nama. Jobdirumah dah tukar agenaffiliate. Jomniaga jadi ashadee pulak. Naik pening bila buka email terima semua dah nak tukar nama untuk rebranding. Takpelah yang penting ke arah servis yang lebih bagus. InsyaAllah…

Bunga Tulip Merah
Bunga Tulip Merah

Bayaran kesepuluh yang cik tom terima kali ni tak banyak pun dalam RM70 je. Tapi kira sepadan la dengan usaha cik tom yang tak seberapa tue. hoho..

Bayaran Kesepuluh dari Says/ 8share
Bayaran Kesepuluh dari Says/ 8share

Dan cik tom just share kat blog ni je link 8shared tue. Kalau rajin ada la share kat facebook personal. Yang penting cik tom tak join group ko klik 8shared aku, nanti aku klik balik yang ko punye. Walaupun dah ada beberapa orang email cik tom ajak buat camtu.

Actually bayaran ni terima bulan september lepas lagi. Tapi cam biasa lambat update kat blog. huk3 (-.-‘)

Azam tahun baru maal hijrah ni nak ubah perangai cuba update entry cepat2. hehe…

Untuk rujukan bagi yang newbie bab 8share/  Says ni boleh jugak baca;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)
7. Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?
8. Bukti Bayaran PertamaKeduaKetigaKeempatKelimaKeenamKetujuh & Kelapan, Kesembilan dari Says @ 8share.

Cik tom dah 2 bulan stop promosi 8share. Ni baru start aktif balik minggu ni. Alhamdulillah sikit lagi nak cukup untuk minimun cashout. Sekarang dah RM49.15. Tapi cik tom plan tak nak cashout untill bulan 4 tahun depan. Nak kumpul duit trip ke Korea on May 2013. Doakan cik tom berjaya kumpul banyak2. hehe 😉

SubhanaAllah
SubhanaAllah…

Kalau ada yang berminat nak join jugak, boleh terus ke website >>8share<<. Don’t worry pendaftaran semua free je. Kira buat duit online tanpa sebarang modal. Cukup minimun RM50 boleh cashout. Yippie!

ps: cantik & ayu-ayu pulak tengok gadis model top Hijab ni..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

8 thoughts on “Bayaran Kesepuluh dari Says/ 8share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE