Bayaran Ketiga dari Says

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Alhamdulillah blog cik tom masih berhasil dapat bayaran ketiga dari Says bagi bulan Oktober. Harap dapat berterusan jana income minimun cashout setiap bulan dari says. Bayaran Pertama dari Says dan Bayaran Kedua dari Says. Bermula oktober juga, earning untuk refferal sudah kembali ke RM1 per refferal berbanding sebelum promosi raya sebelum ini RM5.

Bayaran Ketiga dari Says
Bayaran Ketiga dari Says

Ada juga yang komen cik tom bagitahu akaun says diorang kena suspend dan earning says burn macam itu je. So, cik tom dapat tahu rupanya ada kes akaun kena suspend tue sebab bila share merata-rata di wall facebook ada kawan-kawan yang tak suka dan report link says sebagai spam. Itu yang menyebabkan akaun jadi suspend. Wallahualam.

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan SAYS;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum, jangan lepaskan peluang untuk join >>SAYS<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Bayaran Ketiga dari Says

  • November 1, 2012 at 2:26 pm
    Permalink

    Tahniah Ciktom kerana dapat cashout lagi dari says.

    Reply
  • November 1, 2012 at 4:06 pm
    Permalink

    Tahniah ye Cik Tom, Myra punya earning tak gerak2 ha..
    Tak reti sama nak promosi ;D

    Reply
    • November 3, 2012 at 4:08 pm
      Permalink

      saya pun tak reti haha

      Reply
      • November 4, 2012 at 10:57 pm
        Permalink

        boleh mencuba n cuba sehingga berjaya..

        Reply
  • November 1, 2012 at 8:53 pm
    Permalink

    alhamdulillah…murah sungguh rezeki cik tom ni…:)

    Reply
  • November 1, 2012 at 11:27 pm
    Permalink

    tahniah..tahniah..tunggu tudung sampai plakk..

    Reply
  • November 1, 2012 at 11:44 pm
    Permalink

    Tahniah semakin hebat mentor auc ni hehehe

    Reply
  • November 1, 2012 at 11:56 pm
    Permalink

    Tahniah ciktom,nanti boleh la kongsi macam mana nak naikkan earning sari says ni 🙂

    Reply
  • November 2, 2012 at 10:38 am
    Permalink

    untunglah..alhamdulillah rezeki lah tu…aku tak pernah merasa cash out lagi dari says..

    Reply
    • November 5, 2012 at 12:42 am
      Permalink

      xpe xlama lg turn tauke budu plk..amin.

      Reply
  • November 3, 2012 at 3:01 pm
    Permalink

    wow..tahniah ciktom..mummy pon baru kali ke dua nak cashout ni..

    Reply
  • November 3, 2012 at 7:32 pm
    Permalink

    dah masuk says ni..tapi entah silap kat mana la..duk main rm 2 dekat 2 bulan dah mcm tu..stressssss….hahaha..tahniah ciktom..mkin mantap nmpknya..hehe

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:52 pm
      Permalink

      adalah sikit2…tp bulan ni slow plk income..ntah dpt cash out ke x bln dpn..hee..

      Reply
  • November 3, 2012 at 8:09 pm
    Permalink

    huwaa..murah rezeki ciktom..income masuk sokmo..
    alhamdulillah sy br dpt merasa cash out SAY..rasanya susah nk maintain income say tiap2 bulan.:)

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:36 pm
      Permalink

      alhamdulillah adalah merasa income sikit2..tahniah intan pun dah berjaya dpt income..insyaAllah semoga berhasil lg utk akan datang..

      Reply
  • November 22, 2012 at 1:24 am
    Permalink

    tahniah Cik Tom. dapat rezeki. setakat ni blm pernah lagi saya cash out mana2 sumber iklan yg terpampang di blog saya

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:27 pm
      Permalink

      takpe maybe tak lama lagi akan menyusul..smoga blog ladfe dimurahkan rezeki..amin..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE