Bayaran Ketujuh dan Kelapan dari Says/ 8Share

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Apa khabar semuaa?? Harap sihatlah hendaknya ye. Intro macam buat surat tak rasmi anta kat famili pulak. hehe… Cik tom harapkan segala entri bayaran yang pernah dikongsikan dalam blog ciktom.com dijadikan pencetus semangat pada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan yang sama (pada yang belum pernah berhasil je ye).

Alhamdulillah bersyukur masih diberikan rezeki dari Allah mendapat bayaran ketujuh dan kelapan dari Says. Walaupun sedih gak terlepas target untuk cashout bagi bulan Mac. Ini pun tak taulah mampu tak cashout bulan Mei sebab jumlah income skang masih jauh dari minimun cashout RM50. Tuelah  malas sangat, padan muka! Allah membantu umatNYA yang rajin berusaha. Nak jana income says ni kena rajin update latest special still running.

Kredit pic: MyWorld

Bila dah lama tak online ni.. Sedar2 je sekarang ini, says.my special telah berpindah ke website 8SHARE. Hanya bahagian “Special” tue saja yang dipindahkan, part yang lain masih dikekalkan dalam website says. Selain itu “reward” dan “earning” dipindahkan jugak bagi meningkatkan kualiti perkongsian Special. Takpelah cik tom tengok pun sama je interface nya walaupun bertukar ke 8Share.

Bayaran Ketujuh dari Says @ 8Share
Bayaran Ketujuh dari Says @ 8Share
Bayaran Kelapan dari Says @ 8Share
Bayaran Kelapan dari Says @ 8Share

Cik tom takde tips & triks untuk jana pendapatan dari says/ 8Share kali ini. Oleh sebab cik tom tengah siapkan artikel berkaitan pertanyaan terkumpul mengenai Says/8Share yang cik tom terima melalui email. Senang compile sekaligus sebab incase infuture kalau sesiapa nak tanya soalan sama boleh rujuk artikel tue je. Tapi kalau diikutkan dah banyak kali cik tom duk ceritakan dan selit input dalam setiap entri berkaitan says. So, korang kena pandai2 godek dan cari dalam senarai entri yang pernah cik tom buat sebelum ni ye;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)
7. Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?
8. Bayaran PertamaKeduaKetigaKeempatKelima, Keenam dari says.

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum, jangan lepaskan peluang untuk sama2 join >>SAYS @ 8SHARE<< kerana ianya PERCUMA. Sambil korang duk asyik online layan facebook/ blog/ email/ twitter/ chatting tue boleh juga dapat tambah income sampingan bulanan tak kisah la apa status korang samaada penjawat awam/swasta, penganggur, surirumah, pelajar dan sebagainya.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

65 thoughts on “Bayaran Ketujuh dan Kelapan dari Says/ 8Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE