Bayaran Buat Duit Online Ke-16 dari Star Creative

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….

Em.. rasanya dah lama tak update apa-apa bayaran buat duit online atau komisyen kat blog ni. hehe… Takpelah mood nak update blog baru datang balik bulan lepas. Tue pun problem nak online broadband kat rumah sewa cik tom ni slow giler! Nak online boleh jadi tension.. last-last solution stop online. sob3…

Boleh dikatakan ini bayaran buat duit online yang paling konsisten cik tom akan dapat setiap bulan. Senyum lebar je bila baca email “Tahniah, Komisyen anda telah dibayar!

Alhamdulillah bayaran buat duit online dari Star Creative ni yang kali ke-16 cik tom dapat sepanjang mempromosikan produk-produk dari bro Hairul. Asalnya dah lupa bayaran ke berapa? Tue pun cik tom rajin sikit pi check email kira dah berapa kali dapat. haha….

Bayaran Buat Duit Online Ke-16 dari Star Creative
Bayaran Buat Duit Online Ke-16 dari Star Creative

Ada macam-macam produk yang boleh promosi samaada kat blog, facebook, email, forum, twitter atau mana-mana media sosial yang korang ada. Kalau nak try join promosi pelbagai jenis produk kat blog boleh join di>> Website Ashadee.

Cik tom biasa promosi kat blog je. Paling senang dan praktikal. Kalau lagi rajin lagi banyak income yang korang boleh dapat. Yang penting kena ada usaha la. Cara yang biasa cik tom guna untuk teknik & tips promosi follow sifu affiliate cik tom>> Cikgu Faizal.

Selain tue, maybe korang boleh cuba buat pendapatan sampingan dalam bisnes makanan. Untungnya lagi berlipat kali ganda tau! Korang boleh buat secara part time lepas balik kerja atau lebih serius sepenuh masa.

  1. Pakej Lengkap buat taufufah & air soya
  2. Pakej Rahsia buat Bun, Pau dan Pizza
  3. Pakej Lengkap buat Roti Canai & Murtabak
  4. Pakej Lengkap buat Cakoi dan Donut ala Dunkin Donut
  5. Pakej Lengkap buat Putu Bambu & Piring

Tahun 2014 pun bakal tiba tak lama lagi dengan pelbagai ura-ura kenaikan harga elektrik, tol, barang2. Adakah gaji kita yang sedia ada mampu tampung??

Fikir-fikirkanlah mana yang bersesuaian dengan korang? Semua pilihan terletak pada diri sendiri mana yang terbaik. Nak berubah atau masih berada di takuk yang lama.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

13 thoughts on “Bayaran Buat Duit Online Ke-16 dari Star Creative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE