Bayaran Pertama dari Hztours

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Pada bulan 5 yang lepas, cik tom ada join satu program affiliate iaitu HzTours. Rasanya tak perlulah cik tom cerita perkara sama berulang kali. Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Hztours korang boleh baca entry cik tom sebelum ini; Buat Duit Dengan HzTours.

Alhamdulillah lepas beberapa bulan letak text link tengah entry, berhasil jugak dapat cash outkan bayaran pertama dari Hztours. Pernah jugak cik tom stop promosi selama sebulan sebabnya tengok earning tak bergerak-bergerak langsung walaupun ada trafik per klik masuk ke sana setiap hari. Bimbang jugak kalau Hztours ni scam. Tapi tengok earning dah separuh nilai untuk cashout sayang pulak, bila cik tom tanya Hztours bagi respon camni;

Pihak kami (affiliate department) telah menerima banyak emel berkaitan dan tidak dapat untuk membalas semua emel yang telah dikirim, jadi kami telah menghantar emel secara pukal kepada semua Affiliates memaklumkan tentang perkara berkenaan. Sila semak emel anda yang bertajuk : “Announcement : Down for Maintenance”, emel daripada :[email protected].

Untuk makluman, sistem affiliate kami dalam proses maintenance, kerana ada beberapa peserta affiliate telah membuat SPAM dan cuba untuk kucar kacirkan sistem kami, server kami telah menerima hampir 500.000 ribu klik hanya dalam masa 1 jam dan menyebabkan server kami terganggu, dan kami telah menyenarai hitamkan affiliate tersebut. Proses untuk maintenance ini mungkin akan mengambil masa sedikit, kerana kami perlu menambah security dan membaiki beberapa bahagian dalam server.

Diharap sdri dapat bersabar, dan semua valid komisen akan dikembalikan ke akaun anda sebaik urusan kami selesai, untuk makluman juga, pihak kami tidak pernah terlepas membayar komisen kepada para affiliate, ini adalah amanah, dan komisen itu adalah hak anda, kami pegang pada janji dan amanah.

So, cik tom proceed letak balik text link tengah entry. Cik tom tak letak banner sebab nak jimat bandwith blog. huhu.. Bila tengok earning dah cukup untuk cashout 9 Oktober 2012, cik tom request melalui email sebab takde button untuk cashout earning. Kemudian pihak hztours minta butiran akaun bank dan maklumkan pembayaran komisen tidak lagi akan dibayar melalui cek, pihak Hztours akan membuat pembayaran terus ke akaun bank. Tengok2 15hb dah terus masuk akaun Maybank. Lagi mudah dan cepat! Terima kasih pihak Hztours dan jugak yang klik2 tue. 🙂

Bayaran Pertama dari Hztours
Bayaran Pertama dari Hztours

Pada yang belum mencuba dan berminat join affiliate HzTours, boleh ke link website >>Hztours<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

46 thoughts on “Bayaran Pertama dari Hztours

    • November 3, 2012 at 4:07 pm
      Permalink

      ya betul tu bro 😀

      Reply
    • November 4, 2012 at 11:24 pm
      Permalink

      alhamdulillah masih ada rezeki dr affiliate

      Reply
    • November 4, 2012 at 11:24 pm
      Permalink

      akak..sy tgh cuti kat trganu bulan 11 ni..nanti insyaAllah bln 12 kat n9..dtg roger2lah..kl dtg ganu pun ln 11 ni roger2lah akak ye..nanti ciktom belanja..hee

      Reply
  • November 3, 2012 at 3:13 am
    Permalink

    ok. wajib belanja gua cendol nih. kan? kan?

    Reply
    • November 4, 2012 at 11:22 pm
      Permalink

      kena belanja sifu xrasmi..bisa diatur..hee

      Reply
    • November 4, 2012 at 11:21 pm
      Permalink

      boleh mai ganu..xpun join je contest2 ciktom anjur or taja in future, jd top komen pn kira belanja 🙂

      Reply
  • November 3, 2012 at 8:44 am
    Permalink

    Wah..tahniah dah bjaya cashout! Saya blm lagi 🙁

    *saya dah tukar kpd pay per click..sbb bosan tengok earning tak gerak. lps tukar barula gerak. 🙂

    Reply
    • November 4, 2012 at 11:21 pm
      Permalink

      alhamdulillah berbulan jgk kumpul..hehe.. good luck ujie!!

      Reply
  • November 3, 2012 at 10:32 am
    Permalink

    hebatnya cktom dengan affialiates .. nak jugak belajo ..tapi tak tahu lagi nak mula dari mana

    Reply
    • November 4, 2012 at 11:20 pm
      Permalink

      mula dgn sign in affiliate n kemudian promosi link di blog..

      Reply
  • November 3, 2012 at 3:17 pm
    Permalink

    byk faedah bersabar..bestnya..tahniah ciktom

    Reply
  • November 3, 2012 at 5:50 pm
    Permalink

    tahniah ciktom. Ada hikmahnya kalau kita bersabar. Yang penting program yang kita sertai itu program yang sah. bukan scam..

    Reply
  • November 3, 2012 at 7:45 pm
    Permalink

    Hehehe..memang baik hati admin hztour tu kan.,.amanah orang kena jaga betul2..hehe..tahniah buat cik tom sebab bulan ni memang msyukkkk..hahaha..boleh belanja dan rakan blogger makan2..haha

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:46 pm
      Permalink

      aah bagus admin hztours ni amanah..nak belanja makan mcm susah je sbb semua duk jauh..tapi join je contest2 yang ciktom anjurkan or taja ye..kira belanja kwn2 jgk kl kwn blogger menang..hehe..

      Reply
  • November 3, 2012 at 8:04 pm
    Permalink

    sy pon nk try letak banner hz tours la..thank you
    cik tom for info. seronoknya ciktom dh dpt hasil:)

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:37 pm
      Permalink

      selamat mencuba..ciktom doakan intan pun berjaya..amin..

      Reply
  • November 3, 2012 at 8:17 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.. banyak juga tu.. nasib baik cik tom jenis yg bersabar dan tak mudah melatah…. inilah hasilnya.. 😀

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:31 pm
      Permalink

      alhamdulillah boleh la berkat bersabar..hehe..4 bulan jugak tue nak rasa income ni..hehe

      Reply
  • November 3, 2012 at 11:18 pm
    Permalink

    tahniah ciktom.. moga rezeki terus bertambah2

    Reply
  • November 4, 2012 at 11:27 am
    Permalink

    baru join ni, lama lagi nak cashout

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:04 pm
      Permalink

      xmustahil dpt cepat..bukan byk blog ke?psg la kat semua blog yg ada..hee

      Reply
      • November 5, 2012 at 9:53 pm
        Permalink

        macam ciktom kata, earning tak bergerak pun

        Reply
        • November 9, 2012 at 3:34 am
          Permalink

          memang earning dia kdg2 jarang bergerak..tapi once hztours dah update, dia akan lump sum semua byrn per klik..dont worry

  • November 5, 2012 at 11:07 am
    Permalink

    Saya belum pernah lagi buat program affliates ni.. Masih belum pandai dan cukup ilmu.. Hehe

    Reply
    • November 9, 2012 at 4:06 am
      Permalink

      xpe boleh menuntut ilmu dgn blogger otai affiliates

      Reply
  • November 6, 2012 at 1:46 am
    Permalink

    seronoknya…mcm2 income yang cik tom dapat ekk…

    Reply
  • November 22, 2012 at 1:15 am
    Permalink

    insyaAllah..satu hari nanti, saya juga akan menjana rezeki melalui cabang sebegini

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE