Bayaran pertama dari mobicow

Assalamualaikum dan salam sayang… Alhamdulillah cik tom berjaya dapat bayaran pertama dari mobicow. Selepas 10 hari cik tom daftar dan letakkan code iklan mobicow dalam blog ciktom.com ni berjaya menuai hasilnya. Terkejut jugak tiba-tiba je dapat notification email dari paypal yang inform terima bayaran dari mobicow. Sebenarnya payment ni dah selamat masuk bulan lepas. Terlupa nak story mory kat sini. hihi..

Cik tom join mobicow ni dalam 6hb November dan 17hb terus masuk ke akaun paypal $16.44. Alhamdulillah… Kalau convert dengan currency sekarang dapat la dalam RM69 (*berdasarkan currency=>1USD=RM4.20 ketika entri ini ditaip) untuk sepuluh hari okay!

Bayaran pertama dari mobicow

Bayaran pertama dari mobicow
Bayaran pertama dari mobicow

Kalau trafik lebat dan ramai yang akses blog korang guna smartphone. Makin lebat la income mobicow korang sebab bayaran iklan ni berdasarkan pelawat blog yang menggunakan smartphone untuk akses ke blog korang.

Tapi ada jugak yang tak bestnya sebab iklan jenis pop up dan menganggu pelawat blog. Kemungkinan besar yang tinggi untuk pelawat blog klik pangkah blah macam tu je. huk3..

Baca juga: Jom buat duit mudah dengan Mobicow

Tapi takpe cik tom nak try and error dulu tengok dalam beberapa bulan macam mana trafik sepanjang beriklan dengan mobicow ni. Kalau makin teruk jawabnya bye..bye la kat mobicow. Setakat hampir sebulan letak iklan mobicow masih maintain trafik blog.

Pada yang berminat nak mencuba jugak syarikat pengiklanan mobicow boleh register kat —>MOBICOW

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “Bayaran pertama dari mobicow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE