broadband yang sengal!!!


hi u ols..
sorry sangat2 kat kawan2 yang datang blogwalking kat blog ni sebab ade yang cik tom tak sempat balas malam ni..
ni semua pasal broadband yang lembap mengalahkan siput..huhu..
insyaAllah sok cik tom try curik masa blogwalking kat blog korang ye..

p/s: harap tak terlambat lagi nak wish happy friendship day..


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

16 thoughts on “broadband yang sengal!!!

  • August 3, 2010 at 11:16 pm
    Permalink

    frenship day? arini ke??hehehe

    Reply
  • August 4, 2010 at 3:26 am
    Permalink

    ms.GrEEn: tiap2 ari pun mmg cik tom celeb fwenship day…ngee~

    Reply
  • August 4, 2010 at 5:07 am
    Permalink

    broadband saya pun sama lembab gila ni..geram..

    Reply
  • August 4, 2010 at 6:40 am
    Permalink

    zuhanis: tu la pasal kan…geram sgt2..nak bw pn susah..huk3 🙁

    Reply
  • August 4, 2010 at 1:36 pm
    Permalink

    eh, ade frenship day ke? tak penah tawu pun. huhuhu ~ teruk betul

    Reply
  • August 5, 2010 at 4:43 am
    Permalink

    ketingting: ade..1/8 aritu..hehe..

    Reply
  • August 5, 2010 at 5:23 am
    Permalink

    follower anda yg ke 100.
    jom follow me back

    Reply
  • August 5, 2010 at 5:40 am
    Permalink

    KM7: tq…nati cik tom follow blk..

    Reply
  • August 5, 2010 at 6:40 am
    Permalink

    tenet bila lembab rasa cam nak marah kat suma org..hehe..

    Reply
  • August 5, 2010 at 7:35 am
    Permalink

    PUPUT: betul tue..ni skang pon lembap..xleh bw..sedih..waaa…

    Reply
  • August 5, 2010 at 11:38 am
    Permalink

    hohoho tadi mla2 igtkan title tu pasal BB = BUKIT BINTANG @ BB = HUBBY hohoho upe yer pasal berukband..mmg po ash punya berukband po kekdg mengong gak..+_+

    Reply
  • August 5, 2010 at 12:02 pm
    Permalink

    ash_asrah: ni bb=berukband..kuang3..geram la bl mengong tak leh bw sgt..huhu..

    Reply
  • August 5, 2010 at 12:28 pm
    Permalink

    hohoh mmg po..cik tom still study lg ke dah keje

    Reply
  • August 5, 2010 at 12:57 pm
    Permalink

    ash_asrah: sori xsedar ur comment..cik tom br abis study bln 5 ari2..skang pencari keje yang tegar..kuang2..

    Reply
  • August 5, 2010 at 4:59 pm
    Permalink

    hahah same lah kite…senasib uper yer…ash po baru bis bulan 5 tu gak..lip lap lip lap pejam celik pejam celik dah ampir dua bulan mencari keje…kuang kuang kuang

    Reply
  • August 6, 2010 at 2:05 am
    Permalink

    ash amik pe n study kat mn tu??cik tom ade dpt interview next week…ade tulis kat new entri 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE