Belajar Cara Promosikan Produk Efektif di Internet

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Alhamdulillah masih diberikan kesempatan untuk berkongsi idea dengan semua rakan dan pengunjung blog cik tom. Cik tom nak kongsikan satu lagi program affiliate yang cik tom join. Kalau tak silap cik tom mula join affiliate jomniaga ni pada bulan Jun 2012. Pada sesiapa yang berminat untuk daftar boleh join kat >>Jomniaga. Kat website jomniaga ini terdapat banyak pilihan jenis affiliate yang korang boleh promosi di blog mahupun facebook.

Affiliate Teratas untuk 2012

Pada 29 Disember 2012, ranking blog cik tom ialah pada kedudukan tangga ke-28 dari ranking Top 100 affiliate jomniaga sepanjang tahun 2012.

Affiliate Teratas untuk 2012
Affiliate Teratas untuk 2012

Komisyen jomniaga ini tak pernah lagi ciktom cashout selama promosi kerana nak tunggu capai target minimun cik tom untuk cashout komisyen. Alhamdulillah tengok tadi cik tom berjaya juga capai target diingini untuk komisyen jomniaga bagi tahun 2012. So, boleh la mula cashout bagi penamat tahun 2012. šŸ™‚

Antara komisyen2 yang verified
Antara komisyen yang berjaya diperolehi

Ramai yang berminat untuk mendapatkan komisyen dari program affiliate yang dipromosikan. Cik tom bukanlah seorang yang pakar affiliate untuk berkongsi cerita bagaimana affiliate dapat dijana dengan mudah. Teknik pemasaran yang biasa cik tom gunakan ialah seo dan trafik untuk hasilkan komisyen affiliate>> Teknik Rahsia Affiliate Yang Power.

Selain itu, korang boleh juga berguru secara tak rasmi di blog earncent.com, rahmanbasri dan ramai lagi aktif IM di forum wangcyber. Yang ini korang kena banyak buat pemerhatian dan mencuba teknik yang bersesuaian. Tapi cik tom tau tak semua mampu lakukannya kerana kekangan masa dan sebagainya.

Jangan bimbang pakar affiliate, Zamri Nanyan telah menerbitkan “Pakar Affiliate” atasĀ dasar mengajar bagaimana anda boleh melakukan pemasaranĀ efektif dan mempromosikan produk orang lain dahulu.

Jom Belajar Cara Promosikan Produk Efektif di Internet

Didalamnya ada 3 modul kesemuanya;

Modul #1 – Video Asas Pemasaran Affiliate

Anda diterangkan perkara asas yang anda perluĀ tahu untuk memahami pemasaran internet tanpaĀ mencipta produk anda sendiri. Ada 5 video yangĀ disediakan supaya ianya lebih mudah untukĀ anda belajar (tonton dan dengar)

Modul #2 – 5 Kaedah Pemasaran Affiliate YangĀ Terbukti Berkesan

Ini merupakan rakaman audio tentang 5 cara pemasaranĀ internet yang telah pun terbukti berkesan. GunaĀ cara ini untuk mempelbagaikan cara promosi anda.

Modul #3 – Teknik “Money-On-Demand”

Inilah teknik kegemaran saudara Zamri Nanyan. Hanya hantar satu emailĀ sebelum tidur, esoknya sudah boleh lihat komisyenĀ jualan terhasil. Bayangkan berapa banyak email yangĀ anda boleh hantar sebulan. Kemudian, bayangkanĀ setiap email yang anda hantar bernilai beberapaĀ puluh atau ratus (mungkin ribu) ringgit setiap email.Ā Ianya tidak mustahil kerana ribuan Pakar AffiliateĀ MASIH melakukannya.

Cik tom tidak memaksa korang dapatkannya. Cik tom hanya merekemenkan kepada anda jika berminat untuk belajar cara promosikan produk efektif di internet. Apa pun terpulang pada anda untuk memilih teknik yang bersesuaian dengan diri anda. Selamat maju jaya dari cik tom šŸ™‚

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

44 thoughts on “Belajar Cara Promosikan Produk Efektif di Internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE