Bentuk Badan Cantik dan Sihat dengan Premium Beautiful

Hi all ladies and gentleman!! Semoga semuanya ceria dan sihat selalu ye. Semua wanita malahan lelaki kini mementingkan aspek kecantikan diri dan dalam masa sama kesihatan diri terjaga. Bila kecantikan diri terserlah bertambahlah confident untuk berinteraksi dengan yang lain. Rasa rendah diri yang menebal dalam diri membuat kita hilang keyakinan untuk berhadapan dengan rakan dan orang sekeliling. Patut ke korang biarkan perasaan rendah diri tue terus menyelubungi diri korang?? Stop all the nonsense and move on for solution to build up your strength dear!!

Cik tom nak share satu produk yang mana Cik tom sendiri merupakan penggunanya semenjak tahun 2009 sehinggalah sekarang.  Malahan cik tom pernah share mengenai information dan experience produk ni di entry: “Premium Beautiful Korset Terbaik Kuruskan Badan Maintain Body” dan “Tips Turunkan Badan dengan Cepat dan Sihat”.

Bukan apa kadang-kadang ramai yang taksub nak kuruskan guna produk makanan untuk kuruskan badan yang tak tahu kandungannya samaada bahaya atau tidak pada diri kita. Lagi bahaya kalau produk yang jenis consume dari produk just based on fizikal kerana kandungan yang merbahaya boleh menyebabkan penyakit lebih teruk malahan sehingga membawa kematian.

Apa itu Premium Beautiful???

Premium Beautiful adalah pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik serta dalam masa yang sama membentuk badan yang sihat dan seimbang. Pemakaian korset Premium Beautiful memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Premium Beautiful ini ialah antara salah satu produk kecantikdan dan kesihatan yang dikeluarkan oleh syarikat Hai-O Marketing. Syarikat HAI-O MARKETING yang ditubuhkan pada 1992 ialah Syarikat Jualan Langsung yang menjalankan perniagaan. Corset Premium Beautiful ialah jenama nombor satu diiktiraf persatuan tulang belakang sedunia, produk superbrand dengan lifetime warranty.

SET KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Korset Premium Beautiful boleh didapati dalam 3 bahagian. Terdiri daripada 3 bahagian iaitu:

a)      Long Bra
b)      Waist Nipper
c)       Long Girdle

Cik tom guna produk Premium Beautiful yang long girdle dan waist nipper. Yang long girdle tue asalnya kepunyaan emak cik tom. Emak bagi cik tom guna sebab saiz body lebih kurang je. Hehe… Ada koyak sikit sebab dah lama guna kan dari 2009 lagi. Planning next week nak hantar [email protected] tukar long girlde tue sebabnya LIFETIME WARRANTY. Tue yang best! Hehe… Dah best pakai long girlde cik tom beli sendiri Waist Nipper. Rasa badan makin kemas. Perut pun kurang rasa lapar. InsyaAllah bakal beli yang Long Bra pulak lepas ni. Huhu…

Meh kita tengok fungsi semua set bahagian produk Premium Beautiful ni;

A)       LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL

Fungsi Long Bra Premium Beautiful:

  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ‘ U ‘ pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

B) WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL

Fungsi Waist Nipper Premium Beautiful:

  1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.

 

C) LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL

Fungsi Long Girdle Premium Beautiful:

  1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

Kesan Pemakaian Premium Beautiful

Maklumat detail lain mengenai Premium Beautiful;

 Projek Duit Raya dengan Premium Beautiful

Selain, pakai untuk cantik dan sihat tubuh badan. Premium Beautiful turut buka peluang perniagaan dengan tawaran yang menarik. Latest ialah Projek Duit Raya. Sekarang masa terbaik untuk mulakan bisnes. Biasanya time bulan puasa ni la orang bertungkus lumus cari income lebih untuk persediaan Hari Raya bersama keluarga tersayang. Jangan bimbang modal business ini flexible. Terpulang kepada kemampuan masing-masing. Rakan cik tom akan guide anda step by step. Malahan PERCUMA training class di seluruh Malaysia.


Untuk maklumat lanjut boleh cek>> Projek Duit Raya 2013 -PUASA dan RAYA

Macam mana nak beli Korset Premium Beautiful??

Kepada yang berminat nak mencuba dan dapatkan free consultant Premium Beautiful , boleh hubungi rakan cik tom, Janna bila-bila masa. Pada yang berminat untuk buat projek duit raya dengan premium beautiful jangan segan juga nak bertanya sebabnya Janna ni memang seorang yang peramah.

Boleh contact jana thru;

WhatsApp/Call/SMS:  017-7251583.
Facebook: EL-Janna “atau” https://www.facebook.com/el.janna1
Email: [email protected]

“Premium Beautiful Korset Umpama Service Untuk Diri Sendiri. So, Sayangilah Diri Anda Untuk Yang Tersayang”

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Bentuk Badan Cantik dan Sihat dengan Premium Beautiful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE