Berapa Lama Dapat Bertahan?

Gambar keyword “eyriqazz vs denaihati” dibawah hasil screenshot pada 26/06/2012 dan mungkin telah banyak berubah dari masa ke semasa. Adakah ianya masih bertahan atau bakal tertendang pada masa artikel ini dipublish 30/06/2012? atau bakal tersingkir terus dari page bak peserta realiti TV Show yang kurang undian SMS pada hari ini atau dalam masa 2 bulan lagi? Sama-samalah saksikan perkembangannya selepas makin ramai otai-otai seo turun padang. hehe…

Berapa Lama Dapat Bertahan?

Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!
Berapa Lama Dapat Bertahan?: Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!

Tips nak cek ranking google- kena clearkan browser, cookie chrome serta cache dan selepas itu kena refresh. Kalau tak buat macam itu, semua ranking yang dicheck ialah artikel yang last kita tengok.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

39 thoughts on “Berapa Lama Dapat Bertahan?

  • June 30, 2012 at 1:59 am
    Permalink

    salam..
    selamat berjuang..
    semoga bertahan ke
    tarikh akhir contest 🙂

    Reply
    • July 3, 2012 at 9:25 pm
      Permalink

      harap dapat bertahan sekurang2 dlm top 10..amin..thanks bro

      Reply
  • June 30, 2012 at 2:31 am
    Permalink

    nampaknya makin utuh ditangga liga tu he3x

    Reply
    • July 3, 2012 at 9:24 pm
      Permalink

      doa2kanlah bertahan sekurang2nya top 10..hehe

      Reply
  • June 30, 2012 at 4:39 am
    Permalink

    Ganas ciktom ni, banyak link ciktom duduk top ranking google utk keyword ni.

    Reply
    • July 3, 2012 at 9:22 pm
      Permalink

      tapi banyak2 pun xguna..satu je yang eyriqazz terima..artikel yg first submit…so xtau la mcm mn nak kekalkan artikel tue..huhu

      Reply
  • June 30, 2012 at 9:42 am
    Permalink

    Moga terus comel rank eyriqazz vs denaihati ciktom

    Reply
  • June 30, 2012 at 11:03 am
    Permalink

    Insyallah kalau terus berusaha meningkatkan trafik, akan kekal ia di tangga teratas.

    Reply
    • July 3, 2012 at 9:07 pm
      Permalink

      usaha tingkat trafik?? em trafik pada blog atau trafik pada entry ye? tue tips seo jgk ek..

      Reply
  • June 30, 2012 at 2:08 pm
    Permalink

    blog ciktom ni memang akan dapat bertahan hingga ke penghujung
    selamat berjaya, ciktom

    Reply
  • June 30, 2012 at 4:45 pm
    Permalink

    great job cik tom.. hehe,. blog jaerul masih kat page no 3 kot kalau tak silap,. tak dapat naik lagi tuh,..

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:59 pm
      Permalink

      kita kena belajar lg banyak teknik seo..ciktom pun ntah la dah turun..kena cr skill lain ni..hee

      Reply
    • July 3, 2012 at 8:51 pm
      Permalink

      dgrnya dah jatuh..no 1 azrijohan punye blog..hehe

      Reply
  • June 30, 2012 at 11:03 pm
    Permalink

    ko tak menang, tak tahulah. dah penah promosi ko ni..haha..

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:50 pm
      Permalink

      dah namanya seo..xtaula in future lg 2bulan..huhu

      Reply
  • June 30, 2012 at 11:34 pm
    Permalink

    leh nya cik tom..jgn mengalah..hehe

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:42 pm
      Permalink

      insyaAllah..jebeng pun jangan mengalah ye..

      Reply
  • July 1, 2012 at 12:50 am
    Permalink

    tu dia..bila blog cik tom bermaharajalela, apa akan jadi pada mereka semua??hehe..tahniah cik tom..blog cik tom hebat..

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:40 pm
      Permalink

      awal lagi nak tentukan berapa lama bertahan..yg penting result akhir bulan 8 ni..hehe

      Reply
  • July 1, 2012 at 10:28 am
    Permalink

    kalau check … cik tom memang ada dimana2 utk Eyriqazz vs Denaihati ni …

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:39 pm
      Permalink

      walaupun dimana2 tapi hanya artikel yang diterima ikut syarat contest ni…

      Reply
  • July 1, 2012 at 12:34 pm
    Permalink

    Selamat bertahan selama mungkin. Permainan SEO ini tidak boleh dijangkakan kerana ada macam-macam kemungkinan akan berlaku.

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:28 pm
      Permalink

      yup tue yg ciktom cakap xtau la dalam masa 2 bulan lg mcm mana…lgpun dh stop @slow down dl utk contest ni..kerja lg byk utk diuruskan..

      Reply
  • July 2, 2012 at 4:32 am
    Permalink

    macam @ razif cakap. CikTom ada dimana2 senarai search Google.
    P/s: sempat lagi balas komen CikTom walau tengah sibuk migrate comments lama. Huhu. tenkiu singgah tadi.

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:50 pm
      Permalink

      tp 1st entry je dikira untuk senarai pemenang..entry yg lain xdikira kan wlpn duduk 1st page..hehe

      Reply
  • July 2, 2012 at 3:08 pm
    Permalink

    Alang2 dh duk depan, teruskan usaha cik tom tu

    Reply
  • July 6, 2012 at 12:31 am
    Permalink

    insya Allah..kalau momentum dikekalkan..x mustahil cik tom boleh bertahan 🙂 all the best

    Reply
    • July 7, 2012 at 5:29 am
      Permalink

      harapnya begitulah..tapi xtau dah nak guna taktik seo apa..hee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE