Beutskin Essence SNE Rahsia Kecantikan Wanita Semulajadi

Semua wanita mengidamkan paras rupa yang menarik dan gebu secara semulajadi tanpa perlu pembedahan atau suntikan. Terdapat satu pakej produk SNE yang selamat dan semestinya halal yang semakin popular dikalangan rakyat Malaysia. Pakej Produk SNE ini ialah termasuk Beutskin Essence, SNE Capsule dan Excel Tea. Ramai artis Malaysia telah mengamalkan SNE+BE sebagai supplement harian mereka. Antara pengguna Beutskin Essence ialah Adira, Lisa Surihani, Scha Al-yahya, Heliza, Rosma dan ramai lagi. Ini telah membuktikan yang produk SNE memang telah diperakui dan dipercayai hasil reaksi positif dari ramai penggunanya termasuk artis di Malaysia.

sne+be+excel tea
SNE+ BE+ Excel Tea

PRODUK BEUTSKIN ESSENCE

Pasti ramai yang tertanya-tanya apa itu Beutskin Essence?? Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR. Kandungan Beutskin Essence ialah Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn. Beutskin Essence bukan sahaja untuk mendapatkan kulit putih kemerahan seluruh badan malahan mempunyai banyak khasiat lain seperti berikut.

KHASIAT BEUTSKIN ESSENCE

  • Bagus untuk dalaman wanita seluruh badan
  • Untuk ibu yang tengah menyusu (breastfeed) ia akan berfungsi untuk memperbanyakkan susu badan
  • Ibu yang sedang dalam pantang juga boleh mengamalkan Beutskin Essence
  • Mengetatkan Miss V wanita dan mencantikkannya seperti persis anak dara bagi yang sudah berkahwin dan mempunyai anak
  • Menegang dan memontokkan payudara
  • Ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh. Pipi akan naik gebu seperti dicucuk botox
  • Menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri
  • Menaikkan peranakkan/rahim wanita yang jatuh
  • Menghilang/ memudarkan kesan jerawat/ jeragat. Malah wajah akan kelihatan berseri-seri dan cantik

Untuk kesan yang lagi bagus amalkan produk SNE sekurang-kurangnya selama 3 bulan bersama-sama Beutskin Essence.

KAPSUL SNE

KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. Kapsul SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.

6 CIRI UTAMA KAPSUL SNE

  • Melanjutkan usia
  • Menyuburkan dan mencergaskan sel
  • Menyelaras dan membaik pulih sel
  • Mengandungi kesan anti-bakteria
  • Menyeimbangkan sistem badan
  • Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.

EXCEL TEA

Excel Tea diperbuat daripada tumbuh tumbuhan asli dan semulajadi seperti buah hawtorn, stigma jagung, daun seabuckthorn dan aloe cera yang bermanfaat kepada kesihatan manusia. Kandungan aktif nutrisinya diekstrak melalui penggunaan teknologi moden, bebas daripada pencemaran dan tiada kesan sampingan.

KELEBIHAN EXCEL TEA

  • Menyingkirkan toksik dan bersihkan darah
  • Bagus untuk masalah sembelit
  • Menyingkirkan lemak dan lansingkan badan
  • Meningkatkan tekstur kulit dan melambatkn proses penuaan
  • Memberikan kesan pelangsingan dan meningkatkan keserian kulit.

TESTIMONIAL BEUTSKIN ESSENCE SNE

Untuk lihat lebih banyak testimonial pengguna Beutskin Essence boleh rujuk ke photo album facebook IBB>>Testimoni Pengguna Beutskin Essence & SNE<<

Testimoni dari Artis Malaysia, ADIRA
Testimoni dari Artis Malaysia, ADIRA
Testimoni dari ISMA AF7
Testimoni dari Artis Malaysia, ISMA AF7
Testimoni Pengguna Beutskin Essence
Testimoni Pengguna Beutskin Essence
Testimoni Pengguna Beutskin Essence
Testimoni Pengguna Beutskin Essence

DI MANA ANDA BOLEH DAPATKAN/ BELI BEUTSKIN ESSENCE??

Anda boleh dapatkan produk Beutskin Essence di Facebook Page>> Irdina Butik Baju (IBB). Pada IBB page ini memang ada jual bermacam jenis produk kecantikan wanita dengan tawaran harga yang menarik. Anda boleh dapatkan produk SNE hanya di IBB untuk lebih penjimatan. IBB adalah stokis mobil yang berdaftar. Boleh PM/SMS untuk sebarang tempahan, agen dropship atau stokis diperlukan ke nombor: 017-3481903 untuk maklumat lanjut.

PAKEJ LENGKAP PRODUK SNE (SIHAT+CANTIK+SLIM)

HARGA ASAL:

  • Beutskin Essence : RM240
  • SNE : RM220
  • EXCEL TEA : RM90

OFFER PRICE:

  • RM455 + FREE POS + FREE MEMBER + 3% LESS DALAM BENTUK CEK (PAKEJ LENGKAP)
  • Beutskin Essence : RM200 + FREE POS + FREE MEMBER
  • SNE : RM180 + FREE POS + FREE MEMBER
  • EXCEL TEA : RM75 + FREE POS + FREE MEMBER

PM/SMS 017-3481903 Untuk TEMPAHAN DAN SEBARANG PERTANYAAN. FACEBOOK PAGE>>Irdina Butik Baju (IBB)<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

18 thoughts on “Beutskin Essence SNE Rahsia Kecantikan Wanita Semulajadi

    • December 21, 2012 at 6:07 pm
      Permalink

      coming soon kot.. rugi la kalau dia abaikan pasaran lelaki

      Reply
  • Pingback:Beutskin Essence SNE Rahsia Kecantikan Wanita Semulajadi | 3 Blog Pilihan Terbaik | Scoop.it

  • December 19, 2012 at 2:10 pm
    Permalink

    hai ciktom,
    baru pertma kali dengar produk Beutskin Essence ini. Bagi wanita yang inginkan kecantikan semulajadi boleh mencuba produk ini. Mudah-mudahan berjaya.

    Reply
  • December 19, 2012 at 2:25 pm
    Permalink

    Patutlah kulit artis2 tu cantik…guna produk ni rupanya..hihi

    Reply
  • December 19, 2012 at 2:43 pm
    Permalink

    pernah makan dulu tapi sekarang dah tukar lain.

    Reply
  • December 19, 2012 at 2:58 pm
    Permalink

    aku memang tak reti bab ni
    mungkin orang rumah yang lebih tahu

    lagi pun aku tak pernah ikut dia ke kedai alat solek
    hehe

    Reply
  • December 19, 2012 at 6:06 pm
    Permalink

    untuk lelaki takde ke ciktom? lelaki sekarang ni ramai yang metroseksual dah hehe

    Reply
  • December 19, 2012 at 6:40 pm
    Permalink

    ciktom pakai daa??

    Reply
  • December 19, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    oo..yang adira guna tu rupanya..
    banyak cara nak jadi cantik ni..
    yazng penting ada wang nya..hehehh

    Reply
  • December 20, 2012 at 11:37 am
    Permalink

    kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. 🙂
    Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa 🙂 terima kasih ….

    Reply
  • December 20, 2012 at 4:10 pm
    Permalink

    salam..
    syukur ada anugerah baik ni cukup.
    cik tom sihat?

    Reply
  • December 20, 2012 at 5:03 pm
    Permalink

    yang penting ada ang dan berani untuk mencuba. kalau dah cantik akan bertambah cantik.

    Reply
  • December 20, 2012 at 5:41 pm
    Permalink

    Assalam..
    Kalau bab mencantikkan diri ni..wanita mesti suka…

    Reply
  • December 20, 2012 at 6:59 pm
    Permalink

    boleh tahan harganya yer…tapi kalau nak cantik pasti ada yang sanggup kan…:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE