Bila Blogger Famous Amos Datang Komen Entry

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Semua blogger mesti teruja ye bila blogger famous singgah blog. Ada jugak yang tak kisah sebab yelah semua tetap manusia biasa. Tapi bukan senang tau blogger famous amos ni nak singgah+komen entry kita. Sedangkan kita dah lebam jari kot komen entry diorang.

Blogger femes+gorgeous iaitu irine nadia marcello. Sebenarnya serius cik tom tak kenal irine. Cik tom pun tak pernah pergi blog irine sebelum ni. Cuma cik tom pernah baca entry naz cakap tak sangka irine komen blog dia. Pastu masa cuba balas jejak komen tengok eh.. irine pun ade komen entry cik tom. Terus cik tom pergi terjah. Entry dapat ratus-ratus komen tanpa reply. Follower pun 8K. Memang hebat! Cik irine ada tinggal jejak kat entry NI.


Blogger kedua yang hebat+comel dengan pipi gebu ialah cik epal. Blog hebat. Follower 5K. Setiap entry pun sama tak putus2 orang datang baca dan komen. Cik tom pernah pergi blog cik epal selepas diperkenalkan dengan nufa. Nufa cakap sebelum ni cik epal ni buat private blog+menyepi dekat setengah tahun. Tup2 buat come back ke dunia blog. Kenapa dan mengapa? Cik tom pun tak tahu. Cik epal pernah komen kat entry NI.


Blogger hebat ketiga iaitu ben ashhari. Rasanya rata-rata blogger kenal dengan ben sebab ben ni banyak promosi blog blogger baru melalui pelbagai segmen yang menarik. Follower 5K. Update entry sehari puluh2 kot. Tak sempat cik tom nak catch up. Ben pernah komen kat entry NI, NI2 dan NI3.


p/s: terima kasih pada semua blogger yang pernah komen entry2 cik tom selama ni. Sayang korang semua 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

44 thoughts on “Bila Blogger Famous Amos Datang Komen Entry

  • December 7, 2010 at 12:07 am
    Permalink

    wah..!tahniah cik tom…
    harap2 komen saye ni pon penuh bermakna utk cik tom wlpn sy blogger x femes… 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:11 am
    Permalink

    haha.. blogger hebat?..wau best tu
    ciktom pun apa kureng hebatnya…
    selamat pagi Muharram
    semuga bertambah murah rezeki…

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:15 am
    Permalink

    bila depa komen, boleh sengeh sampai ke telinga.
    Hidup terus ceria.
    Sis pon ada wat entry pasal matgebu komen kat blog maifood. Siap dia balas tu. Very d humble man

    Reply
  • December 7, 2010 at 1:14 am
    Permalink

    mmg best jika blogger yg pemes tu dtg dan yang penting dia komen…

    akak pom da suka..jika ciktom dtg kat blog akak..hehe

    Reply
  • December 7, 2010 at 1:26 am
    Permalink

    hebat laa cik tom … caya laa dear 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 1:56 am
    Permalink

    blog kamu pun popular wut?

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:06 am
    Permalink

    CtoM…akak dtg sebelum terbang esok.Akak jenis balas juga komen di blog akak tapi jarang-jarang,sebab akak suka terjah di blog pengoMen tu…..Esok belum tentu akak datang.

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:06 am
    Permalink

    fuyooo!!dasat la!

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:09 am
    Permalink

    tahniah…suka dengan perkembangan cik tom sekarang…keep it up a good work k….hehe ^__^

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:13 am
    Permalink

    TAHNIAH CIK TOM

    yatie pun penah gak terima dr cik epal n en ben. dr irine je xpenah lagi. sedih taw. huhu

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:49 am
    Permalink

    owh..tahniah!

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:51 am
    Permalink

    terasa di awangan? hehe.. 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:56 am
    Permalink

    waaaaaa….syoknya…..

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:58 am
    Permalink

    salam..

    untung cik tom..

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    whoa , untuk laa cik tom eh? 🙂
    hik3 ,

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:33 am
    Permalink

    wahh, tahniah cik t0m 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:48 am
    Permalink

    peh.. sangat mantap. hebat tu..

    tapi kan, sebenarnya kan.. blogger cik tom pun pemes jugak kan. tu yg dapat komen2 dari blogger famous amos jugak kan. ;P

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:10 am
    Permalink

    maknenye blog akk da mkin hebat ;D

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:13 am
    Permalink

    setakat ni ben n cik epal je lah yg pernah comment entry saya.. irine nadia x pernah lagi..

    p/s : teringin juga nak hanis zalikha yg comment 😉

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:13 am
    Permalink

    itulah aura ciktom…
    belalang nak buat entry mcm nih gak lah…nak tulis blogger hebat dtg komen entry belalang…blogger tu ciktom.blh x?

    huhuhu

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    waaaa cik tom suka aaa~~~~

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:35 am
    Permalink

    cik epal tu mmg rajin singgah2 n komen. blog kita yang hampeh tu pon dia komen. thanks cik epal.

    dan cik tom jugak yg selalu komen. =)

    Reply
  • December 7, 2010 at 5:56 am
    Permalink

    tak lama lagi cik tom sama feymes ngan diorg la nmpk gayanya.. 😀

    Reply
  • December 7, 2010 at 5:58 am
    Permalink

    eye la blog cik tom kan hebat
    tu la pasal ramai blogger femes2 komen..
    bukan mcm sy ! waaaa !~

    Reply
  • December 7, 2010 at 6:41 am
    Permalink

    waaaaaaaaaaaa! ! ! ! ! bestnyee hehe

    Reply
  • December 7, 2010 at 7:30 am
    Permalink

    Bestnyer ciktom…. thniah ye…

    Reply
  • December 7, 2010 at 8:20 am
    Permalink

    ni kalau ell komen, cik tom bangga tak??ekeke =P

    Reply
  • December 7, 2010 at 8:30 am
    Permalink

    haha setuju dengan belalang, nak tulis entry jugak, bloger femes, ciktom datang komen hee…

    Reply
  • December 7, 2010 at 8:41 am
    Permalink

    waa..ciktom punye aura mmg kelas la..hehehe

    Reply
  • December 7, 2010 at 8:46 am
    Permalink

    Hebat tu dpt komen dari blogger2 yg femes…hihi

    Reply
  • December 7, 2010 at 8:48 am
    Permalink

    dasat yer diorang dan ciktom juge..dah buat tutor ciktom tapi tak jadi…wawawa

    Reply
  • December 7, 2010 at 9:00 am
    Permalink

    heh, dlm ramai2 tu cik epal penah dtg komen blog saya.terharu gile. rase nk pengsan je. hahaha 😀

    Reply
  • December 7, 2010 at 9:58 am
    Permalink

    memang best tak terkata kalau blogger femes(termasuk cik tom) komen entry kita. tapi kalau blogger lain komen pun suka juga. ye la bukan ckit blog yang ada, tapi sudi juga nak tinggalkan komen. kan.kan.kan…

    Reply
  • December 7, 2010 at 10:08 am
    Permalink

    wah…fames la ciktom nie..tahniah!chaiyok!hihi

    Reply
  • December 7, 2010 at 10:57 am
    Permalink

    la cik tom, den yg setiap hari dtg komen ni ang xmau masukkan dlm list ea.hehe:P

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:35 am
    Permalink

    Ellen pn nak join belalang dan Padin ler..hehhee..nak tulis blogger hebat datang komen setiap entry ellen…blogger tu CikTom…memang femes apa skg..sapa tak kenal…tahniah Tom..keep it up bebeh!!bangga dengan Tom…hehe…muah!!!

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:42 pm
    Permalink

    cik tom pun apa kurang, dh hebat dah, follower dh cecah ribu riban dah..tahniah cik tom..hehe

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:48 pm
    Permalink

    maknanya cik tom semakin famous!

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:32 pm
    Permalink

    Haha.. sapot Belalang dan Padin.. Nak wat entry.. bloger pemes pengomen tegar tempat saya.. har3x~
    Leh kan cik tom tomey ^_^ (wat muka kiut lagi ni.. haha)

    Reply
  • December 8, 2010 at 3:51 pm
    Permalink

    wah..wah..
    dats means ur blog nih fmes..
    mletop..pom3..
    😉

    Reply
  • December 9, 2010 at 11:43 am
    Permalink

    wah..sukanye die..
    ni makcik komen kat sini suka x?

    Reply
  • December 30, 2010 at 1:34 am
    Permalink

    rasanya cik tom pun dah jadi otai dunia blog ni..heheee

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE