Blog Baru Pilihan Malaysia Pada 2010

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera……



Cik tom nak join Blog Baru Pilihan Malaysia 2010. Ramai blogger yang join. Sekarang dah ada lebih 400 penyertaan. Korang bila lagi?? Syaratnya mudah je iaitu blog tue mesti buat tahun ni. So, cik tom pun tak nak lepaskan peluang untuk berkenalan dengan semua blogger baru yang buat blog pada tahun ni. Salah satu cara untuk tambah kenalan baru.

Blog “Tomato Gurl’s Life” ni di lahirkan pada 15 Julai 2010 dan entry pertama ialah Assalamualaikum w.b.t & Salam 1 Malaysia. Cik tom pun rasa nak gelak baca first entry cik tom ni. Macam budak2. Entry colourful dan tulisan pun kecik besar. hehe… Seronok jugak tengok ada perubahan compare dengan awal berblog. Namun masih banyak perlu cik tom pelajari untuk penambahbaikan blog ni.

So, kepada yang baru buat blog. Masih tercari2 identiti blog masing2?? Jangan patah semangat untuk berblog. Teruskan berusaha untuk buat yang terbaik ye.

Kepada yang banyak menyokong dan membantu cik tom dari permulaan berblog iaitu 3 follower terawal, nufa, serigala dan yaty. Thank you so much :)
p/s: terkenangkan pengalaman masa mula berblog ;D

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “Blog Baru Pilihan Malaysia Pada 2010

  • December 7, 2010 at 10:57 am
    Permalink

    gud luck cik tom hee ;D

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:02 am
    Permalink

    adah sokong cik tom…yeahh!!!

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:03 am
    Permalink

    hihi..btol2! nmpk skg dh matured! :))

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:31 am
    Permalink

    hehehe….best2 ni ciktom..ellen pn nak join tapi blog ellen ni buat 2007 lah cuma entry pertama bulan julai tu..boleh ker tu..hehe

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:51 am
    Permalink

    sama-samalah kita join 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:52 am
    Permalink

    err. xtau pape. mane nak g?

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:02 pm
    Permalink

    Semoga cik tom akan terus berblog…
    🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:33 pm
    Permalink

    well done cik tom ^__^

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:34 pm
    Permalink

    gudluck ciktom!!!
    =)

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:47 pm
    Permalink

    good luck cik tom. nnt bg link k, nk vote cik tom. 🙂

    baru blog dah followers cecah riban, tak aci ahhh. =.='

    Reply
  • December 7, 2010 at 1:13 pm
    Permalink

    eh..
    akak pun baru nak join ni.
    tak salah kan cuba nasib..
    lagipun akak ni bw malas..
    jadi ada peluang nak perkenalkan blog ni
    kena la rebut..kan cik tom.

    Reply
  • December 7, 2010 at 1:36 pm
    Permalink

    gudluck sis..dia mcm undian ke?

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:09 pm
    Permalink

    As'salam…

    Tahniah cik tom coz dah sampai ke tahap nie , pasnie boleh la share ilmu yang ada.. banyak lagi benda yang amy perlu pelajari , harap cik tom sudi berkongsi ye…

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:12 pm
    Permalink

    cik tom join jugak…?
    gudluck! all da best! 😀

    Reply
  • December 7, 2010 at 2:35 pm
    Permalink

    Weehuu ~ Tapi kebaruan cik tom yang top list.. apapapun.. congrats my prenza ^_^

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:22 pm
    Permalink

    eheee kita dah lama buat…xdapat join..gud luck cik tom

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:34 pm
    Permalink

    waa..cikom..gdlak k yunk..

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:27 pm
    Permalink

    cik tom terbaeklah! 😉

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:45 pm
    Permalink

    Tahniah ye Cik Tom…dah berada di tahap sekarang dlm blogging…

    Reply
  • December 7, 2010 at 5:57 pm
    Permalink

    woaahh,,all the best cik tom ;D

    Reply
  • December 7, 2010 at 9:15 pm
    Permalink

    CtoM…akak dtg hari ini last mlm ni naik flight,esok dah mula ride….hingga akhir Disember,jgn lupa dtg blog tau!

    Reply
  • December 8, 2010 at 12:24 am
    Permalink

    Goodluck cik tom!

    Reply
  • December 11, 2010 at 1:25 pm
    Permalink

    salam ziarah, gudluck eh, kite same2 dalam senarai, tp grup len2, Luna kat grup 3 no 109..hehe

    Reply
  • December 13, 2010 at 12:53 am
    Permalink

    saya mesti pilih!hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE