Blog Ciktom.com masuk Apa Kata Wanita (AKW)

Salam… Entry ini memang dah lama sangat sebenarnya iaitu pada akhir bulan 7 lepas tapi time tue cik tom busy sikit terus entry ini tak siap taip masuk draft and lastly lupa terus untuk update. Tapi walaupun cerita dah lama cik tom tetap nak update jugak. hehe… Blog cik tom terpilih untuk segmen “Blog Pilihan” dalam rancangan “Apa Kata Wanita” (AKW) yang dihoskan oleh Zamzarina di TV1 pada 22 Julai 2012, Ahad, 3.00 petang dan ulangannya pada 27 Julai 2012 hari Jumaat, 1.30 petang.

Sebenarnya cik tom ada dapat email makluman dari Sakinah, Pengacara Segmen/Penolong Penerbit AKW. Rasa excited + teruja jugaklah tapi oleh sebab kesibukan plus time tue cik tom balik kampung dan busy habiskan masa dengan famili pergi jalan2. Terus terlupa nak tengok TV, last2 cik tom dimaklumkan oleh eryati dalam facebook yang blog ciktom masuk AKW. Thanks ye maklumkan cik tom. Sayangnya cik tom langsung tak dapat nak tengok. sob3…

Blog Ciktom.com masuk Apa Kata Wanita (AKW)

blog cik tom masuk apa kata wanita
blog cik tom masuk apa kata wanita
Program Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina TV1, ingin menjemput blog anda untuk dipaparkan dalam segmen  ‘BLOG PILIHAN’ . Di mana di dalam segmen ‘BLOG PILIHAN’ akan memaparkan mana-mana blog yang berkaitan dengan wanita selama lebih kurang 30 saat hingga ke 1 minit.
Sehubungan dengan itu kami ingin menjemput blog anda (http://www.ciktom.com) untuk dipaparkan melalui segmen ‘BLOG PILIHAN’ . Dalam segmen itu nanti kami akan memaparkan halaman utama dan juga apa yang menarik yang dapat dikongsikan dengan penonton. Selain itu kami akan super alamat blog anda dalam segmen ini.
Untuk makluman, jika tiada halangan segmen ini akan disiarkan pada 22 Julai 2012 (Ahad) jam 3 ptg TV1. Selamat Menonton dan teruskan menyokong AKW 🙂

Yang Benar,
Sakinah
( Pengacara Segmen/Penolong Penerbit AKW)

Dengarnya pada sesiapa yang berminat boleh cuba mohon untuk masuk ke segmen “Blog Pilihan”. Pada yang berminat bolehlah bertanyakan di blog Zamzarina atau Facebook ApaKataWanitaZamzarina. Wassalam..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

53 thoughts on “Blog Ciktom.com masuk Apa Kata Wanita (AKW)

  • September 11, 2012 at 12:08 am
    Permalink

    halamak aih..tu hari muaz masuk majalah..kali ni ciktom lak..best2 🙂

    Reply
    • September 11, 2012 at 12:03 pm
      Permalink

      sabar eca nanti lain kali ada la rezeki tue.

      Reply
  • September 11, 2012 at 12:42 am
    Permalink

    memang best blog ciktom ni 🙂

    Reply
    • September 13, 2012 at 5:04 am
      Permalink

      apa lagi pujuk ar hati cik tom tu heee…

      Reply
  • September 11, 2012 at 1:07 am
    Permalink

    tahniah weh,
    tak sabor nok tengok blog ni masuk TB 🙂

    Reply
    • September 11, 2012 at 1:08 am
      Permalink

      ehhh dah terlepas ke, ada rakaman tak?

      Reply
      • September 13, 2012 at 5:05 am
        Permalink

        auc kena baca maklumat entri ni lgi skli nampak gayanyer lah ngeeee

        Reply
  • September 11, 2012 at 1:13 am
    Permalink

    Salam..
    peghh..hebat tu..
    TAHNIAH!!
    ramai yang baca blog nih 🙂

    Reply
  • September 11, 2012 at 1:33 am
    Permalink

    Tanniah kepada Cik Tom. Ia adalah satu promosi kepada blog. 🙂

    Reply
  • September 11, 2012 at 2:33 am
    Permalink

    tahniah ye…dh lama dh tu..xsempat tgk…

    Reply
    • September 11, 2012 at 12:02 pm
      Permalink

      kalau diberitahu terlebih confirm tengok sebab nak tahu jugak diaorang citer apa pasal blog kat tv.

      Reply
  • September 11, 2012 at 5:50 am
    Permalink

    Yer CikTom.. tahniah.. harap dapat diteruskan usaha dan terus maju jaya… tetap support.

    Reply
  • September 11, 2012 at 8:23 am
    Permalink

    Tahniah! Ni satu kejayaan. Mesti lebih bersemangat cik tom blogging.

    Reply
  • September 11, 2012 at 11:49 am
    Permalink

    Memang dahsyat la ciktom nih. 🙂

    Reply
  • September 11, 2012 at 12:01 pm
    Permalink

    Tahniah keran blog masuk TV. Pensyarah rupanya.

    Reply
  • September 11, 2012 at 1:43 pm
    Permalink

    wahhh..pemes ciktom..ciktom klau dpt jemputan dtg studio apa kata wanita inform la..boleh jumpa ciktom kat situ..:)

    Reply
  • September 11, 2012 at 3:58 pm
    Permalink

    Eyh,.. Syg la tak tgk hari tuh,.. Blog cik tom memang hebat,. Sebab tu lh trsenarai gak,.. 🙂 tahniah yer,…

    Reply
  • September 11, 2012 at 9:44 pm
    Permalink

    Memang terbaik! Lepas ni dah boleh target untuk masuk Wanita Hari Ini pula. Hehe.

    Reply
  • September 11, 2012 at 11:41 pm
    Permalink

    makin kembanglah hidung dia lepas nih..

    Reply
    • September 22, 2012 at 1:21 pm
      Permalink

      aik??selma nie dh kembang k??grau je.jgn mrh ciktom.huhu

      Reply
  • September 11, 2012 at 11:48 pm
    Permalink

    wau.. tahniah
    lelaki x boleh ker? heheheh

    Reply
  • September 13, 2012 at 12:10 am
    Permalink

    tahniah cik tom. best tu! 😀

    Reply
  • September 13, 2012 at 2:49 pm
    Permalink

    wahh gelamor la cik tom..nanti tuan pulak masuk TV..haha

    Reply
  • September 14, 2012 at 11:15 am
    Permalink

    akak ada menonton AKW masa tu…sbb tu akk follow cik tom…bagus jg kalu dah terkenal kan..pelagi dh msuk tv…org tak teragak2 nk folow…akk ni bilelah nk smpai tahap tu ekk?…br betatih nih…haiii!..

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:23 pm
    Permalink

    Tahniah2..bertambah femeslah blog ni..hehehe..

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:24 pm
    Permalink

    Bukan senang blog nak keluar tv ni..

    Reply
  • September 20, 2012 at 7:02 pm
    Permalink

    tahniah ciktom. bertambaah-tambah meletup la trafik blog ni..

    Reply
    • October 1, 2012 at 10:32 pm
      Permalink

      entahlah tengok trafik biasa je bila cek tarikh tue..hik3 ;p

      Reply
  • October 21, 2012 at 1:03 pm
    Permalink

    Promosi Perfume 100% Original Dari USA

    100% Original
    Lebih 4000 Jenama Terkemuka Dunia
    Perfume Yang Sukar Di Perolehi Di Malaysia
    Penghantaran Percuma Ke Malaysia

    Pembayaran Secara Bank Malaysia atau Paypal

    Lawati http://PerfumeNest.Com

    Reply
  • Pingback:2012 Tahunku Yang Cantik

  • November 16, 2012 at 3:33 am
    Permalink

    tahniah juga masuk tv

    Reply
    • November 20, 2012 at 10:38 pm
      Permalink

      cik tom xmasuk tv..cuma blog je masuk tv..hehee

      Reply
  • November 16, 2012 at 11:26 pm
    Permalink

    bukan calang-calang blog dapat masuk ke rancangan tu, sebab yang saya tahu Zamzarina hanya pilih blog berinformasi sahaja. Tahniah dari kami di iAwani.

    Reply
    • November 20, 2012 at 8:46 pm
      Permalink

      oh ye ke? ciktom pn dpt email twrn tue..thanks ye..blog iwani berinformasi..ciktom suka sggh but mostly silent readers..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE