Blog Gambar Untuk Mewarna

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Kali ini cik tom nak promosi blog yang share banyak gambar-gambar karakter kartun menarik. Blog ini ialah kepunyaan blogger sop. Pada sesiapa yang nak copy dan print gambar untuk mewarna yang menarik untuk diberikan kepada anak-anak, anak saudara ataupun adik-adik.

Blog Gambar Untuk Mewarna
Blog Gambar Untuk Mewarna

2 gambar di bawah ini ialah antara gambar untuk mewarna yang cantik pasti mengembirakan kanak-kanak.

Gambar mewarna Boboi Boy 3
Gambar mewarna Boboi Boy 3
Gambar mewarna Upin & Ipin
Gambar mewarna Upin & Ipin

Gambar mewarna kartun seperti kartun Boboi Boy, Upin Ipin, Power Rangers, Pokemon, Power Puff, Dora, Mickey Mouse, Peter Pan, Dream Land, Buah-buahan, Puteri Duyong dan banyak gambar-gambar kartun yang menarik lagi!

Pada yang berminat nak download dan print gambar untuk mewarna yang cantik2 dan menarik buat kanak-kanak boleh jenguk ke >Gambar Untuk Mewarna<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

36 thoughts on “Blog Gambar Untuk Mewarna

  • June 20, 2012 at 12:09 am
    Permalink

    terima kasih cik tom atas review 🙂
    mula sop kongsi gambar mewarna pd blog tp bila lihat byk trafik carian gambar mewarna, tu yg sop buat asing.. lagi pun anak sop mmg suka mewarna 🙂
    harap bermanfaat kepada anak2 yg suka mewarna 🙂

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:38 pm
      Permalink

      sama2 sop..ciktom suka blog sop kongsi gambar untuk mewarna memang menarik.

      Reply
  • June 20, 2012 at 3:50 am
    Permalink

    aku pandai tulis aje. warna-warna ni memang fail.

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:33 pm
      Permalink

      xpelah titan sbb dah masuk kategori bapak budak…xsesuai warna2 ni..hehe ;p

      Reply
    • June 20, 2012 at 7:31 pm
      Permalink

      yang ciktom tau blog padinno.com ada juga sikit2 ajar pasal melukis..blog lain ciktom xpasti..kalau ada insyaAllah ciktom share ye.

      Reply
  • June 20, 2012 at 9:22 am
    Permalink

    tq Cik Tom…leh kongsi kaler banyak2 ngan anak…

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:26 pm
      Permalink

      sama… mesti anak2 suka dapat mewarna gambar kartun yang disukai 🙂

      Reply
    • June 20, 2012 at 7:25 pm
      Permalink

      budak2 memang suka kalau buku mewarna atau gambar mewarna.

      Reply
  • June 20, 2012 at 12:39 pm
    Permalink

    cik tom ayu jadi geng baru cik tom..hehe..singgah sini 😉

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:23 pm
      Permalink

      tq ayu..eh ayu ada blog x?? ciktom xnampak link blog masuk..

      Reply
  • June 20, 2012 at 1:46 pm
    Permalink

    menarik ni
    boleh print bagi anak kome mewarna ni 🙂

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:17 pm
      Permalink

      boleh sesangat download dan print gambar untuk mewarna di blog tersebut.

      Reply
    • June 20, 2012 at 7:11 pm
      Permalink

      xpe nanti abah dia belikan yang baru..hehe

      Reply
  • June 20, 2012 at 2:56 pm
    Permalink

    wah bestnyer bila cik tom buat promosi sesuatu blog confirm blog tue akan meletop…bila ye blog GK nak di review ye…hehehehe

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:05 pm
      Permalink

      eh mana tau blog tue confirm meletup?? pandai gurau ye..hee… insyaAllah kalau ciktom berpeluang nanti ye.

      Reply
  • June 20, 2012 at 6:01 pm
    Permalink

    wah menarik..
    boleh gak jadi budak ni..nak mewarna..hehe

    Reply
    • June 20, 2012 at 6:40 pm
      Permalink

      bukan budak je.. abang budak pun boleh..hehe 😉

      Reply
    • June 20, 2012 at 9:32 pm
      Permalink

      yup ni blog bro sop…memang menarik ideanya..ciktom pun xpernah terfikir..hee

      Reply
  • June 21, 2012 at 10:58 am
    Permalink

    nanti saya download untuk anak2..thanks for info…

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:04 pm
      Permalink

      ur welcome.. ciktom pun download utk adik n anak2 buah.. share mana yang bermanfaat..

      Reply
    • June 23, 2012 at 11:56 am
      Permalink

      ada je cik en.. mcm2 jenis blog ada dlm dunia blog ni… kl google mesti jumpa punyee..
      ur welcome 🙂

      Reply
  • June 21, 2012 at 11:49 am
    Permalink

    stok buku warna mmg ada utk anak2 yg lain ada cpy siang2 utk masa depan dia warna bila2 suka.ni ira link terbaik juga. thnks 😉

    Reply
    • June 23, 2012 at 11:50 am
      Permalink

      wah bagus2…nanti boleh tambah koleksi gambar mewarna dr blog sop…

      Reply
  • June 25, 2012 at 1:38 am
    Permalink

    Bleh prnt byk2 ni. Drpd dinding2 berubah kaler dgn hasil kreativiti ank2, baik kasi yg ni kan.

    Chii pun suka kaler2 gak. Guna crayon buncho best :p. Owh,tq utk ck tom dan owner blog 😀

    Reply
    • June 25, 2012 at 2:00 am
      Permalink

      sama2 chii..ciktom print utk anak2 buah..hee

      Reply
  • August 10, 2012 at 8:37 am
    Permalink

    wow.. terer nya sop.. boleh jimat duit drpd beli buku mewarna. haha

    Reply
  • August 10, 2012 at 11:09 am
    Permalink

    Oh bagus ni , terbaikk anak2 akk suka sangat mewarna ..

    Reply
  • September 15, 2012 at 11:03 am
    Permalink

    satu pendedahan baru untuk madkie…mmg creativy…=)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE