Blog Pelajar UiTM Perempuan Yang Paling Top di Malaysia

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia………….

Mesti semua interested nak tahu blog pelajar UiTM perempuan mana yang paling top di Malaysia ek…. Sebelum tue siapa sini pelajar UiTM sila cepat2 angkat kaki. Nanti boleh cik tom senaraikan siapa blog pelajar perempuan UiTM yang paling top. huhu…

Blog Pelajar UiTM Perempuan Yang Paling Top di Malaysia

Tak tahulah macam mana boleh tersesat keyword ni?? Cik tom ni bukan lagi pelajar UiTM tapi dah jadi mantan pelajar UiTM. Dah habis belajar bulan 6 hari tue. Dulu time belajar tak sabar rasanya nak habis belajar cepat2. Sekarang rasa rindu pulak time study dulu2. Ada pulak yang cakap kalau rindu sambunglah master. Erk sambung master?? Nantilah cuba fikirkan mendalam lagi. huhu….


Update terbaru tentang kerja, cik tom dapat tawaran interview lecturer asasi sains UiTM. Alhamdulillah syukur diberikan peluang tapi agak terkejut sebab tak pernah apply. Sejujurnya cik tom ni takde bakat dan tak minat untuk jadi lecturer. 1 lagi seram owh student sekarang bijak2. Tapi demi family, cik tom akan cuba yang terbaik untuk interview tue. Tarikh interview tak tahu lagi. So berdebar tunggu. Korang doakan yang terbaik ye.

p/s: kalau berkesempatan cik tom akan cuba balas soalan di blog masing2..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

64 thoughts on “Blog Pelajar UiTM Perempuan Yang Paling Top di Malaysia

  • December 29, 2010 at 3:51 pm
    Permalink

    all the best cik tom!!!

    Tahniah Malaysia Juara, Esok Cuti??

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:38 pm
    Permalink

    hoho all the best cik tom πŸ˜€

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:47 pm
    Permalink

    hehe..teringin nak lekat keyword lelaki paling macho dalam dunia ni..kekekek

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:48 pm
    Permalink

    cikgu..boleh tak H2O dipecahkan?

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:54 pm
    Permalink

    wow! tahniah cik tom dapat tawaran jadi lecture.

    GOOD LUCK and ALL THE BEST πŸ™‚

    Reply
  • December 29, 2010 at 12:56 pm
    Permalink

    good luck!

    Reply
  • December 29, 2010 at 1:52 pm
    Permalink

    tahniah cikTom..chayo2..harap2 dapat keja tu ya…Ellen doakan ya..

    Reply
  • December 29, 2010 at 1:53 pm
    Permalink

    Ala.. Nnt cik tom ajar je anak2 murid jadi blogger terbaik..he3

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:21 pm
    Permalink

    lecturer ? okey la tu… gudluck tok ciktom !

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:26 pm
    Permalink

    wahhhh…cik tom dapat jd lctrur?? hebat ar.. tahniah taw πŸ˜‰

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:28 pm
    Permalink

    waa intview lctre,impian ain dari kecik tue…

    gudluck taw ciktom…
    πŸ™‚

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:30 pm
    Permalink

    tahniah yea cik tom..semoga cik tom berjaya untuk interview nanti. hehehe.

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:31 pm
    Permalink

    hehe saya budak uitm cek tom haha
    ala biasa la tu cek tom hehe

    dan cik tom πŸ™‚ gud luck ehh πŸ˜€

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:35 pm
    Permalink

    wah..gud luck and all the best ye cik tom..

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:37 pm
    Permalink

    hahaha..saya anak uitm!hehehe..
    good luck!!

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:51 pm
    Permalink

    wow cik tom..good luck eh! buat yg terbaik! =)

    Reply
  • December 29, 2010 at 2:58 pm
    Permalink

    wooooo lecturer, Ganbatte!!!

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:06 pm
    Permalink

    goodluck cik tom ;))

    nnt dtg ngajo kat uitm dungun eyh.. huhu ( mcm ade asasi je πŸ˜› )

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:22 pm
    Permalink

    gud luck yaaa sis!mst boleh punya^^

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:27 pm
    Permalink

    hehee gud luck tom, lecturer pon ok what? keh3

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:33 pm
    Permalink

    wow…tahniah cik tom…good luck for interview tu…

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:35 pm
    Permalink

    wah…
    hanis zalikha blog budak uitm paling hot dia cari agaknya. hehe.. blog cik tom pun hot!

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:44 pm
    Permalink

    gud luck..wah ni alumni usm..nak jugak

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:51 pm
    Permalink

    saya pelajar uitm πŸ™‚
    hehe!! ok lah tu rezeki cik tom.. gud luck lah utk interview nti πŸ™‚

    Reply
  • December 29, 2010 at 3:51 pm
    Permalink

    Syukur Alhamdulillah.. try saja.. manatahu ini yang terbaik kan? ^_^

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:06 pm
    Permalink

    haha.. tahniah ciktom

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:09 pm
    Permalink

    Gud luck cik tom…do your best πŸ˜‰

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:12 pm
    Permalink

    gud lucl ye cik tom..
    dapat keje bley la buat giveaway,, heheh

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:40 pm
    Permalink

    Haaa…suke suke…mintak cikgu, dapat offer lecturer ye…..akak nak ucap tahniah dulu dulu kat Cik Tom….udah jadi lecturer nanti,jangan lupa akak ye…..

    Reply
  • December 29, 2010 at 4:48 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! semoga berjaya menjadi seorg pensyarah.. amin…

    Reply
  • December 29, 2010 at 5:03 pm
    Permalink

    go chaiyok!!! do ur best for the interview!!!:)

    Reply
  • December 29, 2010 at 5:15 pm
    Permalink

    cik tomm tomm … tahniah cik tom .. uitm mna cik tom ?? belajar bila bila cik tom boleh sambung , peluang banyak ..uhuhuh ..

    Reply
  • December 29, 2010 at 5:34 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..asasi sains uitm skang kat puncak alam la..hehe..best tu cik tom..

    =)

    Reply
  • December 29, 2010 at 5:35 pm
    Permalink

    Cik Tom jadi lecturer..wow peluang yang terbaik…senang aja tu suruh semua pelajar buka laptop..dan buat assei kat blog hehehe…anyway tahniah ya cik Tom

    Reply
  • December 29, 2010 at 6:05 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..akak seronok tengok cik tom dapat peluang bagus macam tu..
    sebab tu orang kata sabar dan banyak berdoa..
    kan Allah dah bagi tu..
    jangan buat entry sedih2 lagi ye..
    heheh

    Reply
  • December 29, 2010 at 6:27 pm
    Permalink

    saye ex-uitm gak! hihi. :p
    good luck cik tom! awk dpt offer tetiber sbb result gempaq kot.. tehehe.. πŸ™‚

    Reply
  • December 29, 2010 at 6:27 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! =D

    Reply
  • December 30, 2010 at 12:16 am
    Permalink

    cgrates cik tom! ha, kan dah ad rezeki tu. jangan putus asa lg keyhh ^^ wat yg terbaik taw interview tuhh ^^

    Reply
  • December 30, 2010 at 12:27 am
    Permalink

    gud luck ye cik tom utk interview tu…

    Reply
  • December 30, 2010 at 12:55 am
    Permalink

    thniah an all de best cik tom..i supprt cik tom ketat2 punya..hehee peace

    Reply
  • December 30, 2010 at 12:58 am
    Permalink

    good luck cik tom
    cik tom try apply skim pensyarah muda

    Reply
  • December 30, 2010 at 1:03 am
    Permalink

    wah…tahniah cik tom..jd lecturer uitm tuh.

    Reply
  • December 30, 2010 at 1:13 am
    Permalink

    tahniah cik tom!
    good luck ye…

    Reply
  • December 30, 2010 at 2:47 am
    Permalink

    salam cik tom…
    camaner yer nak tukar color tab menu
    tq cik tom

    Reply
  • December 30, 2010 at 3:11 am
    Permalink

    tahniah ciktom..
    jika sudah rezeki nati
    tak kan ke mana yer..

    hepi2 sokmos dan blogging deh…

    Reply
  • December 30, 2010 at 3:12 am
    Permalink

    wwohooo
    anis bekas asasi farmasi uitm=asasi saains uitm…ajar elok2 tawww cik tomm!!!
    budak2 asasi mmg macm gile stdy sikit..
    tapi bukan anis laaa yg kuat stdy tuh
    muhahahaa

    Reply
  • December 30, 2010 at 3:22 am
    Permalink

    Boleh jugak ke kalau keyword yang takde dalam blog kita ada dlm keyword nuff?

    Reply
  • December 30, 2010 at 3:30 am
    Permalink

    sayer dr poly je.nk fofular gak lah.leh tak.hee~

    Reply
  • December 30, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    wah.. macam2 keyword masuk ke blog cik tom..
    kira traffic juga la ye.. πŸ™‚

    Reply
  • December 30, 2010 at 4:27 am
    Permalink

    terbaik~ tahniah… gayah doakan Cik tom berjaya

    Reply
  • December 30, 2010 at 5:13 am
    Permalink

    Alhamdulillah..ada pun rezeki
    tu datangkan

    semoga cik tom berjaya!!

    Reply
  • December 30, 2010 at 5:41 am
    Permalink

    Huii.. tahniah nak jadi lecturer nanti. All the best interview nanti.

    Reply
  • December 30, 2010 at 6:20 am
    Permalink

    woooo.. pernah jadi pelajar uitm paling popular ciktom ni kot?? hihi ;P

    selamat berjaya dalam interview..

    Reply
  • December 30, 2010 at 6:46 am
    Permalink

    Cik Tom.. Yang terbaik ok! πŸ˜‰

    Reply
  • December 30, 2010 at 7:16 am
    Permalink

    walaweii lecturer tu!
    goodluck interview nnti! πŸ˜€

    Reply
  • December 30, 2010 at 2:28 pm
    Permalink

    kt uitm pncak alam ada asasi sains.. kalau dpt kt pncak alam.. tahniah ya! ;D sy stdnt sana.. tp bukan asasi. hehe

    Reply
  • December 30, 2010 at 5:48 pm
    Permalink

    good luck ciktom ya..

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:48 am
    Permalink

    semoga berjaya…

    Reply
  • December 31, 2010 at 11:34 am
    Permalink

    Cik tom…….
    cayok2 k…gji masyhuk cik tom
    mata dwetannya sya …

    Reply
  • February 16, 2012 at 11:27 am
    Permalink

    cik tom..eena pelajar uitm gak..hee..meh la follow nnt senang nk tgok update blog.mana tau t leh jadi top ke..huhu.. folow sini. suka blog ciktom ni.selalu sgt jumpa dalam google.

    Reply
    • February 19, 2012 at 4:10 am
      Permalink

      cik tom dah habis belajar..ok ciktom terjah blog eena.

      Reply
  • January 13, 2013 at 7:43 pm
    Permalink

    agaknye bila la blog ena nak femes yer.. lalalalalalaa πŸ˜›

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE