Blog Review – 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Cik tom nak join blog review yang dianjurkan oleh Sop tuan empunya Blog Riwayat Hariku. Cik tom pun sama macam ellen kenal sop ni dari geng pengopi tapi sayangkan sebab sekarang geng pengopi dah takde tempat nak lepak. Padin pun sibuk. Semua bawak haluan masing-masing. Rindu pulak kenangan lepak kat kopitiam.

Blog sop antara salah satu blog yang wajib cik tom singgah kalau online sebabnya banyak info pasal dunia blog. Dari blog sop jugak, cik tom faham apa tue SEO. Thanks ye sop sebab banyak membantu.


Back to the point, cik tom harap sop sudi review blog cik tom ye. Ikut la dari segi mana pun. Segala nasihat cik tom terima dengan hati terbuka. Jangan segan2 nak review yang kurang. Lagi bagus kalau ada cadangan untuk memperbaiki apa-apa kekurangan blog ni jugak. Opss sorry high demand pulak. hehe..

Selain itu, sop akan mengadakan cabutan bertuah setiap akhir bulan untuk blog yang tersenarai dalam program review ni. Jom reramai join sambil dengar review+dapat hadiah(kalau bertuah).

p/s: Sesiapa nak review/komen blog ni untuk kebaikan bersama. Silakan 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

30 thoughts on “Blog Review – 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku

  • November 3, 2010 at 9:18 am
    Permalink

    nak jugak..

    entri terbaru:
    pilihanraya semakin panas

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:12 am
    Permalink

    @najihah sahami: mish..jom la join jugak..lagi ramai lg meriah..

    Reply
  • November 3, 2010 at 5:13 am
    Permalink

    nk join jugak lah.. 😀
    blog cik tom dah makin popular skrg.. cayalahhh 😀

    Reply
  • November 3, 2010 at 5:39 am
    Permalink

    waa..terbaik la cik tom..hehhe…selamat berjaya yunk~

    Reply
  • November 3, 2010 at 6:11 am
    Permalink

    hehe… amni pon nak join.. mungkin esok kot buat…

    Reply
  • November 3, 2010 at 6:30 am
    Permalink

    owh..nti nk try usya blog org nie la..hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 6:57 am
    Permalink

    akak tak pernah tau pun pasal geng pengopi ni..
    maklum la budak baru..
    heheh

    Reply
  • November 3, 2010 at 6:57 am
    Permalink

    belalang pun nak join jugak lah…

    Reply
  • November 3, 2010 at 6:59 am
    Permalink

    kami pun selalu menjenguk blog bro sop ni memang citer2 yg bernas.. tahniah kerana tersenarai..:)

    Reply
  • November 3, 2010 at 7:22 am
    Permalink

    mahu juga..
    best2

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:09 am
    Permalink

    @Amirrah Zawani: xdelah popular..biasa je..jom la join..lg ramai lg bagus 😉

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:13 am
    Permalink

    @Amni: jom la amni..reramai join..support sop..

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:14 am
    Permalink

    @FyZa: usha dan join sekali yunk!

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:14 am
    Permalink

    @diana: hehe..ciktom pun br kenal ms bulan pose aritu..jom la join kak!

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:16 am
    Permalink

    @LiFe KaMi: tue la bernas kan..ciktom suka..tak tahu lg tersenarai ke tak?tp jom la join…

    Reply
  • November 3, 2010 at 10:18 am
    Permalink

    @miya: jom2 join…meriahkan blog sop yg mmg dah meriah..

    Reply
  • November 3, 2010 at 11:03 am
    Permalink

    hihi.. tom jelah join ya 🙂
    Gayah da makin tenat.. xdapat nk aktif blog..

    Reply
  • November 3, 2010 at 1:40 pm
    Permalink

    @Gayahspears: gayah sayang sakit apa ni??tom bimbang la..sedih tau..kalau ada masa blogging ye..

    Reply
  • November 3, 2010 at 3:04 pm
    Permalink

    huhu tu la, makin lama makin jauh plak terasa geng pengopi ni huu..

    yeah, nantikan review dari Sop,

    Reply
  • November 3, 2010 at 4:36 pm
    Permalink

    @padin: tue la..semua jauh…tp ramai join..kena waiting list kot cik tom punya ni..hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 5:00 pm
    Permalink

    wah.. promosi baik punyer dr cik tom.. tq yer cik tom, nanti sop belanja teh tarik 🙂

    harap boleh buat review blog cik tom cepat2 tp kena ikut turutan 🙂 1 hari hanya 1 blog 🙂

    thx cik tom..

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:21 am
    Permalink

    Goodluck dear 😀

    Reply
  • November 4, 2010 at 3:31 am
    Permalink

    @gnesop.com: ur wlcm…takpe sop..cik tom faham ramai join..takpe cik tom tunggu je..xkan lari review tue..hihi..

    Reply
  • March 15, 2011 at 4:43 pm
    Permalink

    ciktom memang dah popular..cayalah .heheeee

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE