Blog Review Dari Ben Ashaari Twin Awal Ashaari

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Erm.. Tak tahu nak start dari mana untuk entry kali ni. Agak kaget. Perasaan pertama masuk blog terkejut. Eh ramainya follower! Ingat semalam last 447 orang follower.Sekarang dah 466 orang. Pastu tengok kat shoutmix semua ucap tahniah sebab dapat blog review dari Ben Ashaari. Pelik? Sebab rasanya cik tom tak sempat lagi join contest Saya Blogger Baru dari Ben. Baru plan nak buat pagi ni + nak cakap yang Ben jadi follower blog cik tom.



Itu la review dari Ben Ashaari tapi lagi best baca live kat SINI. Terima kasih berjuta-juta tomato atas pujian Ben. Terharunya dan maaf kalau ada komen diberikan agak pedas tapi tue ikhlas dari hati. Sekadar pandangan dari cik tom.

Apa-apa pun thanks sangat kat Ben sebab sudi review blog cik tom yang tak seberapa. Yelah blog ni baru je berusia 3 bulan lebih. Masih banyak perlu dipelajari dan diperbaiki. Newbie la katakan. Dan sepanjang berblog banyak pengalaman sedih kena kutuk yang ada cik tom ceritakan dalam entry Happy Anniversary Yang Ke 3 Sayang.

Terima kasih sekali lagi sebab blog Ben memang banyak menyumbang trafik bagi blog cik tom selama ni yang boleh dilihat di entry Yana Samsudin vs. Ben Ashaari. Maaf tajuk entry ni saje dibuat bagi sedap tapi serius nak tanya ni. Ben ni adik beradik Awal Ashaari ker? Dah lama tertanya sebab muka pun ada iras-iras cuma Ben lagi hensem la. (^_~)

p/s:
Sesiapa yang baru singgah sini dan follow blog ni, akan cik tom cuba usahakan balas semuanya ye πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

55 thoughts on “Blog Review Dari Ben Ashaari Twin Awal Ashaari

  • October 24, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    wahh hebat! hehe congratz cik tom πŸ˜€

    Chapalrela Punya Lawak – Part 3 & 4

    Reply
  • October 24, 2010 at 12:54 pm
    Permalink

    Best la.. mesti traffik naik kaw-kaw.. hehehe

    >>My Latest Entry<<
    Monday Blues? Muka Ketat?

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:07 am
    Permalink

    tahniah yea cik tom πŸ™‚

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:07 am
    Permalink

    wah besnya cik tom..congrats ye..;)
    tumpang hepy utk ciktom..;)

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:14 am
    Permalink

    tahniah tahniah (^_^)

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:34 am
    Permalink

    tahniah cik tom…

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:35 am
    Permalink

    ben ashaari kembar jimmy shaley la. hehehe… gurau je πŸ˜€

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:35 am
    Permalink

    nak tomato free!!!

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:36 am
    Permalink

    bestnya cik tom! jeles neh.. hohoho

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:38 am
    Permalink

    hahaha hebat ko tom,

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:43 am
    Permalink

    wah.. masyuk lah traffic cik tom yer..
    dapat review dari BEN..
    pun pun dapat review dari BEN juga tp BEN 10.. huhuhu

    tahniah utk BE juga πŸ™‚

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:46 am
    Permalink

    hehe..takde kaitaaann dengan awal .. dengan Akhir ada la kot.. hehe

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:54 am
    Permalink

    Piwit.. cun2 kat tv lagu menggegar dunia.. ahakz..

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:57 am
    Permalink

    wahhh, tahniah dear. hehe. am so proud of u taw πŸ˜€

    Reply
  • October 24, 2010 at 6:23 am
    Permalink

    wahh….thniah cik tom..hheeheh
    susah tau nak dpt penghargaan cmtu:)
    suka2

    Reply
  • October 24, 2010 at 6:49 am
    Permalink

    tahniah ye cik tom..
    jom2 belanja kami..
    hahah…

    Reply
  • October 24, 2010 at 7:12 am
    Permalink

    wah2 cik tom.hebat ye anda.tahniah!

    Reply
  • October 24, 2010 at 7:29 am
    Permalink

    semakin laju blog dia..haha..hebat! tahniah ciktom πŸ˜€

    Reply
  • October 24, 2010 at 7:53 am
    Permalink

    congrats cik tom, mesti happy giler kn?

    Reply
  • October 24, 2010 at 8:14 am
    Permalink

    tahniah-tahniah-tahniah…

    bertuahnya cik tom dapat peluang oleh mr ben tuh..time kita..bilalah..nmpk gayanya cik tom aje yg kene buat blog preview bagi pihak kami..eheks..gurau deh..

    Reply
  • October 24, 2010 at 8:30 am
    Permalink

    Congrats ye Cik Tom…
    Dh ade org review ni kira hbt lh..hehe

    Reply
  • October 24, 2010 at 8:51 am
    Permalink

    BESTNYEEEEEE… eheheeeeee… tahniahhh… =D

    Reply
  • October 24, 2010 at 8:55 am
    Permalink

    tahniah skali lg cik tom…:D

    Reply
  • October 24, 2010 at 9:13 am
    Permalink

    wallahhh…

    anda telah dihargai..bukan senang…;)

    Reply
  • October 24, 2010 at 9:15 am
    Permalink

    hehe dah baca dah tadi. congrats cik tom. πŸ™‚

    Reply
  • October 24, 2010 at 9:52 am
    Permalink

    tahniah, cik tom dh hebat..keep it up cik tom, entri cik tom semua best2..

    Reply
  • October 24, 2010 at 9:53 am
    Permalink

    datang sini pun dari blog Ben lah..hehe

    Reply
  • October 24, 2010 at 9:59 am
    Permalink

    tahniah cik tom… ebat2

    Reply
  • October 24, 2010 at 10:12 am
    Permalink

    waa..cik tom….kamu memang hangat lol..hehe

    Reply
  • October 24, 2010 at 10:23 am
    Permalink

    wuahhh tahniah cik tom~yeahhh…!!!

    Reply
  • October 24, 2010 at 10:43 am
    Permalink

    dasat bebenor ciktom nih…nak kene nuntut ilmu blog ngan ciktom la pasnih…
    ngeh ngeh ngeh

    Reply
  • October 24, 2010 at 11:34 am
    Permalink

    tahniah cik tom!!!!

    Reply
  • October 24, 2010 at 11:35 am
    Permalink

    bgsnye cik tom..lady x mampu nak jadi blogger mcm cik tom.. sob3x..

    Reply
  • October 24, 2010 at 11:54 am
    Permalink

    huhu.. bestyer.. x tdo lena ya tom bro ben komen n3 nih~lalalalalala

    Reply
  • October 24, 2010 at 12:00 pm
    Permalink

    Tahniah Tom…ellen gembira ngan semua ni…

    Reply
  • October 24, 2010 at 12:05 pm
    Permalink

    xtau nk ckp apa….

    cuma…Bravo Cik Tom..!!

    dr Hamba Allah yg masih gagah menongkah arus wlpun keseoranga…yeaahhh….

    Reply
  • October 24, 2010 at 12:58 pm
    Permalink

    Cik tom tahniah berganda …hebat ang no!!..baguslah cik tom rezekimurah namanya…lepas ni lg rajin la no…..

    Reply
  • October 24, 2010 at 1:07 pm
    Permalink

    conrat la cik tom…
    even xbace abes pon dpt rase keasyikan cik tom.. hehe

    Reply
  • October 24, 2010 at 3:17 pm
    Permalink

    woahhh… cik tom makin feymes la.. hehe.. tahniah2.. πŸ˜€

    Reply
  • October 24, 2010 at 5:16 pm
    Permalink

    caya la ciktom..
    bru 3 bln jd blogger..
    dh dpt award sebegini.
    bgus2.

    Reply
  • October 24, 2010 at 6:17 pm
    Permalink

    nampaknya cik tom semakin popular, bole dilabelkan blog artis ni..tahniah..:)

    Reply
  • October 25, 2010 at 12:13 am
    Permalink

    Syabas cik tom..
    Teruskan m'update ye..

    Reply
  • October 25, 2010 at 1:17 am
    Permalink

    Cik tom memang sesuai dapat ni! hehe…. sangat rajin komen entri kan? baru berapa bulan dah femes cam gini, memang gempak la kan usaha? hehe… all the best cik tom!=)

    Reply
  • October 25, 2010 at 1:56 am
    Permalink

    wa… bes gak dapat n3 spesel dari abg ben tuh.. hehe.. harap2 die pun wat la n3 tuk aibaks gak.. huhu

    Reply
  • October 25, 2010 at 2:17 am
    Permalink

    tahniah ye ciktom…

    Reply
  • October 25, 2010 at 5:28 am
    Permalink

    cik tom,
    TAHNIAH yang tak terhingga dari kak ati…itukan berkat kesabaran

    masin mulut..ha tu doa kak ati utk cik tom tau..

    kena belanja makan pizza ok..hehe sori lewat reply ..demamlah today

    Reply
  • October 25, 2010 at 5:44 am
    Permalink

    salam…

    tahniah ye cik tom…

    jempt ke sinar raudah ye!!

    Reply
  • October 25, 2010 at 5:54 am
    Permalink

    congrats cik tom! πŸ˜€

    Reply
  • October 25, 2010 at 9:27 am
    Permalink

    caya laa cik tom …. all the best dear.. keep up the good work!! Dont STOP!

    Reply
  • October 25, 2010 at 12:36 pm
    Permalink

    badan en. ben ashaari berketul-ketul, awal sekeping jek. hehe. πŸ˜€

    Reply
  • October 25, 2010 at 3:02 pm
    Permalink

    tahniah yaaangggg..

    Reply
  • October 25, 2010 at 8:53 pm
    Permalink

    @kepada semua thanks sangat sudi singgah baca entry dan komen…akan ciktom balas semua jejak korang ye…sayang korang ketat3 πŸ˜‰

    @ben: thanks jawab soalan diberi πŸ™‚

    Reply
  • December 2, 2010 at 8:30 am
    Permalink

    nak heppy gk utk ciktom ^^"

    Reply
  • March 1, 2011 at 5:41 am
    Permalink

    Cik Tom….I dah jadi follower u yg ke 2445..wow ramainya yg minat Cik Tom..termasuk la saya…asyik dengar nama Cik Tom jer dari my offismate Siva (http://vaithis-vaithis.blogspot.com/)..siapa la yg dia sebut ni…I pon teringin juga nak tahu…oh bila i tengok blog yg cantik dan ceria ni – i sudah jatuh cinta…tambahan plak banyak tutorial..yg bakal dipelajari untuk diaplikasi kat blog I yg masih tak menjadi lagik tuh…Jom join 1st GA I..my o/mate tu dengarnya nak buat GA jugak tuh…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE