Blogger Mencari Teman Hidup??

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….

Semalam cik tom online sehingga lewat pagi sebabnya nak pulun balas jejak kawan. Tapi tak habis jugak. InsyaAllah yang tak sempat dibalas lagi tue, akan bersambung malam ni pulak. Masa duk balas2 kunjungan tue, cik tom terkejut ada yang letak iklan cari jodoh kat shoutmix cik tom. Entah siapa la mamat nama yassin ni. Siap bagi no handphone lagi nak mencari seorang perempuan menjadi teman hidup. Ada sesiapa berminat tak??Kalau berminat mesej or call yassin di no 0177993264.



Cik tom mula2 rasa pelik jugak. Pastu teringat pulak yang sebelum ni memang cik tom pernah buat entry ” Nak Cari Teman Hidup‘. So, cik tom terus buka website nuffnang tengok keyword. Memang sah si yassin ni google sehingga terjumpa blog cik tom.

Agak-agak boleh percaya ke no hp yang yassin bagi ni?? Ada berani?? Try la call sendiri. hehe 🙂

Peringatan: segala apa-apa yang berlaku adalah tanggungjawab anda sendiri.

p/s: tajuk tue saje je bagi best. hehe.. ni entry autopublish~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

56 thoughts on “Blogger Mencari Teman Hidup??

  • November 25, 2010 at 4:07 am
    Permalink

    pergh! cik tom dilamar si yassin. hehehe. bagus keyword cik tom tu. tak sangka ada jugak yang search kan. hehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:08 am
    Permalink

    walaweyhhh~~ keen nk cuba, aci x cik tom?? ada ala2 desperate x?? hik3~ ^_^

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:11 am
    Permalink

    jom try ramai2…

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:17 am
    Permalink

    try la. heheh

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:25 am
    Permalink

    haha.. brani btul si yassin nie… ekekee.. :thumbs up: 😛

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:33 am
    Permalink

    dunia hjung jari, cri tman hidup pun kt sini ;D

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:34 am
    Permalink

    hua3..bahaya betul la yassin tuh..
    ish3..

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:34 am
    Permalink

    wakakaakak..ellen nampak gak ni Tom…lucu kan..so call ler..gurau jer ya..

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:34 am
    Permalink

    hahaha.. ada2 je.. agak2 ada tak yang berani.. hehehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:36 am
    Permalink

    kesian yassin..
    pompuan sekarang ni ramai..
    sikit hari lagi jumpa la tu..

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:46 am
    Permalink

    hahaha lawakkk si yassin tu

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:51 am
    Permalink

    huhuh,sje je tu kot..

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:02 am
    Permalink

    errkkk…

    apakata cik tom try..hihi

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:10 am
    Permalink

    dni ketemu jodoh di friendster 😀

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:28 am
    Permalink

    wah.. jd dok cinta ni.. bahayaa woo

    PS: SORRY LAMA TAK MELAWAT, BZ N KELANTAN BAD LINE COVERAGE.. ^^

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:34 am
    Permalink

    whoaa…ciktom ade feminats nih…

    hehe..

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:36 am
    Permalink

    hah ciktom…
    pucuk d cita ulam mendatanglah nih…
    ciktom kan nak cari teman idup…
    kasi la can same si yassin tue…

    huhuhu

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:36 am
    Permalink

    hak2…cik tom..nk try la kol nom tu…cik tom xmarah kan?hahaha

    Reply
  • November 25, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    Salam…macam-macam la sekarang ni cik tom.Tang ngurat dalam SB blm kira lagi tu..adoii

    Reply
  • November 25, 2010 at 6:42 am
    Permalink

    uitt kalau angah nak mati cik tomm siaplah kena sembelih ngan hubby hahahaaa

    Reply
  • November 25, 2010 at 6:55 am
    Permalink

    wahhh dasat tu..siap tnggal no.hp lg…bahaya bahaya..mmg berani gagal la saudara tu..hehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 7:04 am
    Permalink

    wow!!!ok ape bagi yang masih bujang. tapi harap² jangan la sengaja nak mempermainkan hati orang. kalau blogger mencari teman hidup biar jujur.

    Reply
  • November 25, 2010 at 7:14 am
    Permalink

    Cik TOm,,,try call test POWER..lepas citer pd akak..tak sabar nak tunggu citer ini pasti meLETOP!

    Reply
  • November 25, 2010 at 7:30 am
    Permalink

    mencari teman hidup? apa2 ntah org sekarang.

    susahnya jadi cik tom,mesti penat bw

    Reply
  • November 25, 2010 at 8:01 am
    Permalink

    gatal la orng tu..
    hehehehe !
    murahan betull..
    agaknye umur dia da lanjut kot..hahahak !

    1. Suke dan Benci

    Reply
  • November 25, 2010 at 8:21 am
    Permalink

    mcm terdesak je en yassin kita ni..he..he..

    betul atau x, rasanye x sesuai nak layan kan…up sikit

    Reply
  • November 25, 2010 at 8:27 am
    Permalink

    mamat tu kesunyian tu..hehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 8:37 am
    Permalink

    huhu.. ok la cik tom..
    cik tom kan single.. 🙂

    Reply
  • November 25, 2010 at 9:04 am
    Permalink

    hee berani en die bg num fone die

    Reply
  • November 25, 2010 at 9:11 am
    Permalink

    Cik ToM..akak dah buat Banner baru belajar tadi,berjaya kot!kalau nak ambil lah FREE je…

    Reply
  • November 25, 2010 at 10:42 am
    Permalink

    cik tom
    mcm mcm org skrg ni
    ngee heee

    Reply
  • November 25, 2010 at 12:31 pm
    Permalink

    huhu kesian..
    mmg ad buat tips cara cari teman hidup ker nih?
    ;D

    Reply
  • November 25, 2010 at 2:10 pm
    Permalink

    ciktom tak try sms ke?hehehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 2:15 pm
    Permalink

    apakata Tom try dulu…hik hik hik…

    Reply
  • November 25, 2010 at 2:25 pm
    Permalink

    lawaklah depa ni ..

    Reply
  • November 25, 2010 at 2:49 pm
    Permalink

    Lawaknya blogger ni..sempat lg nk promote diri kt shoutmix..hihi

    Reply
  • November 25, 2010 at 3:11 pm
    Permalink

    Kalau saya kol.. boleh tak? haha..

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:06 pm
    Permalink

    waa…hakhak..cik tom cube la..hikhik

    Reply
  • November 25, 2010 at 4:35 pm
    Permalink

    salam
    hee…mencari jodoh..guna apa saja asal jadik

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:44 pm
    Permalink

    dah cuba ke lum cik tom,..mane taw jodoh..hehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:53 pm
    Permalink

    manyak berani la itu yassin..hehe..cik tom tu la..tup2 timbul peminat bg nombor pulak

    Reply
  • November 25, 2010 at 6:10 pm
    Permalink

    uishh..dekat chatbox blog pon boleh promotekan number phone.ngehehehe..:P betol2 smngat blogger betol si yassin tuh 🙂

    hye owner blog! 🙂

    Reply
  • November 25, 2010 at 6:18 pm
    Permalink

    wah cik tom.
    xmenahan btol la sape yg tggal number tuh
    hehe sape yg buhsan2..bleh la koling2

    Reply
  • November 25, 2010 at 9:51 pm
    Permalink

    hahaha! nak teman hidup untuk main layang-layang atau monopoli bersama-sama? call lar Encik MT di talian bebas tol, apa nombornya? anda fikirkan sendiri. haha! sori cik tom, teriklan kat sini pulak.

    Reply
  • November 26, 2010 at 1:04 am
    Permalink

    he3..cik tom..sye new b kat cni..slalu skodeng2 blog cik tom…suke..suke..suke… bce..

    opss…ade jejaka dah berkenan tu..he3…

    Reply
  • November 26, 2010 at 3:33 am
    Permalink

    agak2 dia ensem x. muahaha..

    Reply
  • November 26, 2010 at 3:34 am
    Permalink

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    Reply
  • November 26, 2010 at 9:04 am
    Permalink

    Salam..
    Haha..
    Lawak dow keyword tu..

    *Cik Tom kena tag dlm entry terbaru..

    Reply
  • November 26, 2010 at 9:28 am
    Permalink

    hoho…banyak lagi cara lain nak cari teman hidup…jgn tempah macam2

    Reply
  • November 26, 2010 at 10:27 am
    Permalink

    mungkikah dia jodohku ;P

    Reply
  • November 26, 2010 at 10:57 am
    Permalink

    euwwwww xkuasa den hahah

    Reply
  • November 27, 2010 at 4:20 pm
    Permalink

    hi cik tom.. 1st time here.. ciktom tak call ke yassin tu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE