Buat Duit dengan Clickbank di InternetMudah.Com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Cik tom nak berkongsi artikel mengenai satu blog pakar program affiliate Clickbank iaitu blog InternetMudah.Com. Pemilik blog ialah Azian bin Usman atau lebih dikenali dengan nama glamer, Zyan. Baru je berumur 22 tahun (2012) tapi dah berjaya jana pendapatan ribuan ringgit hasil pendapatan di internet melalui Affiliate dalam serta luar negara dan juga reseller produk digital.

Cik tom sebut pakar clickbank as intro kan? So… apa tu clickbank? Explanation mudah Clickbank ialah laman web pemprosesan bayaran secara online. Cik tom dimaklumkan terdapat 30,000 transaksi jual beli dalam sehari. Kebanyakan produk-produk clickbank senang nak dijual! Oleh itu kita boleh amik kesempatan ini dengan menjadi agen affiliate untuk produk di clickbank.

Blog Perniagaan Internet Cara Mudah
Blog Perniagaan Internet Cara Mudah

Back to second point.. cik tom first time jenguk blog zyan ni terus godek2 mostly entry dari blog beliau. Memang mengagumkan.. Muda2 lagi dah berjaya jana income malahan tak lokek share rahsia bagaimana zyan dapat jana income. Setakat yang cik tom baca entry paling cik tom suka ialah >>Sales masuk sambil goyang kaki. Kat sini zyan dedahkan rahsia bagaimana nak cari keyword untuk buat artikel. InsyaAllah cik tom akan cuba praktiskan pasni sebab sebelum2 ni cik tom buat entry ikut suka hati je. hehe….

Selain tu, ada jugak entry zyan ajar bagaimana untuk dapat komisen dengan clickbank. Memang menarik dengan gaya yang santai je bagaimana rahsia jana komisen. Baca pun seronok je xde stress sangat! hehe… Entry lain camane pulak?? Banyak lagi tau entry2 yang best2 kalau nak tau korang kena singgah sendiri dan explore. Pasti kunjungan korang berbaloi dengan input2 yang bagus.

Load blog ni pun lajuuu je. Sekali klik je terus load. Tak seperti sesetengah blog yang agak lambat load n perlu refresh beberapa kali. Theme blog juga kemas dan menarik mata cik tom memandangnya. Senang untuk navigate dan explore blog. Cuma bab ruang komen tue je cik tom kureng suka sikit. Rasa agak susah nak komen. huhu..

Buat duit dengan clickbank

Anda nak tahu tak apakah teknik Zyan itu??? Jom klik untuk belajar mengenai teknik Affiliate Clickbank SEBENAR >> http://goo.gl/dFvJq

atau boleh klik banner dibawah>>

Boleh juga ke facebook zyan untuk dapatkan info lanjut atau sebarang pertanyaan>> http://www.facebook.com/zyanfb

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

42 thoughts on “Buat Duit dengan Clickbank di InternetMudah.Com

        • November 20, 2012 at 11:17 pm
          Permalink

          tue la tgk earning yg berjaya dgn clickbank mmg lumayan..

      • November 20, 2012 at 11:16 pm
        Permalink

        komisen dalam dolar tapi kurang pasti cemana nak terima cek Clickbank di Malaysia

        Reply
        • November 20, 2012 at 11:25 pm
          Permalink

          ada baca skang clickbank xguna cek dah..terus masuk akaun paypal…

  • November 18, 2012 at 3:48 am
    Permalink

    clickbank ni belum pernah try lagi.. macam best

    Reply
  • November 18, 2012 at 5:55 am
    Permalink

    Beberapa tahun lepas ada juga cuba bergiat dalam bidang clickbank ni, tapi hanya buat beberapa bulan sahaja. Memang ramai dah mendapat hasil yang lumayan dari clickbank ni kan… 🙂

    Reply
    • November 20, 2012 at 4:12 am
      Permalink

      wah senior clickbank ni..ciktom xpernah lg join.

      Reply
    • November 20, 2012 at 3:47 am
      Permalink

      cik tom pun baru tau ms 1st time singgah blog zyan..hee

      Reply
  • November 18, 2012 at 8:33 pm
    Permalink

    belum pernah try laa ciktom ..nak try juga

    Reply
    • November 20, 2012 at 3:38 am
      Permalink

      ciktom pun xpernah cuba lg..tp mmg plan nk cuba..

      Reply
  • November 19, 2012 at 11:58 am
    Permalink

    beberapa tahun dulu pernah cuba2 di clickbank ni. tapi rezeki bukannya di situ nampaknya.

    Reply
  • November 19, 2012 at 2:52 pm
    Permalink

    Muda2 dah hebat yer..pandai dia cari duit online..

    Reply
    • November 20, 2012 at 1:48 am
      Permalink

      tue la kan…pandai kan dia cari duit..

      Reply
  • November 19, 2012 at 6:32 pm
    Permalink

    banyak pogram affiliae yang baru tahu dari ciktom ni,,, masih belum mencuba

    Reply
  • November 20, 2012 at 5:04 pm
    Permalink

    Mesti mau ikut. Kejayaan akan membuka jalan kepada insan lain.

    Reply
    • November 20, 2012 at 11:08 pm
      Permalink

      ya.kejayaan yang boleh dijadikan contoh n inspirasi =)

      Reply
  • November 20, 2012 at 11:15 pm
    Permalink

    saya pernah aktif menjadi affiliate Clickbank dari tahun 2008-2009 tapi saya tinggalkan lebih meminati tech blogging.

    Reply
  • November 21, 2012 at 1:12 am
    Permalink

    saya pon tgh nak belajar affilate ni. so, try godek2 blog cik tom. dpt lak link cik tom bg. ok la tu

    Reply
    • November 21, 2012 at 1:53 am
      Permalink

      nak senang daftar jomniaga..kat sana byk program affiliate yg awk boleh pilih nak promosi mn satu..

      Reply
  • Pingback:Pemenang hadiah bagi cabaran post & menang untuk blogger

  • November 21, 2012 at 11:08 pm
    Permalink

    semakin mantop la cik tom nanti kan heee!!!!

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:36 pm
      Permalink

      tak tau lagi..hehe..jomlah join jugak

      Reply
  • November 22, 2012 at 12:40 am
    Permalink

    mcm biasa sy akan ucapkan selamat berjaya buat cik tom supaya berjaya jana pendapatan yang lumayan..sy menyusur perlahan-lahan..hehe..best jadi saudara zyan ni..kalau dah rezeki tak kan kemana kan…

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:35 pm
      Permalink

      ciktom xcuba lg..insyaAllah dlm perancangan..

      Reply
  • Pingback:Alhamdulillah Menang Wang Tunai - Ciktom

  • November 25, 2012 at 8:18 am
    Permalink

    Clickbank kalau kena cara memang berbaloi…sape lom buat duit dgn clickbank..register cepat..belajar dgn zyan.

    Reply
    • November 25, 2012 at 10:06 am
      Permalink

      wah mesti dah berjaya dapat banyak income dari clickbank ni..ciktom pn berminat jgk..

      Reply
  • January 27, 2013 at 3:25 pm
    Permalink

    cik tom,clickbank akan byr thru account pay pal?
    mcm mana nak bukk acc paypal ni cik tom???pls help…kalo boleh send direct kat email saya ye….coz saya memg tgk email hari2…
    Jom baca entri terkini yuyu …SNE & BEMy Profile

    Reply
    • February 19, 2013 at 2:05 am
      Permalink

      sori sgt2 ye dear…byk sgt komen msk moderate…clickbank ni masuk thru akaun paypal..ciktom dh lupa..tp yuyu google je tutorial daftar akaun paypal..memang banyak blog yang dah buat tutorial tue..kl xsilap dl ciktom follow tutorial dr blog wazy..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE