Buat Duit Dengan HzTours

Cik tom nak share satu cara buat duit dengan HzTours bagi yang belum pernah mencubanya. HzTours ini ialah agensi pelancongan BUMIPUTERA pertama di Malaysia yang tawarkan program affiliate pelancongan. Harga setiap pakej pelancongan yang ditawarkan kat website HzTours memang harga pakej yang murah dan berbaloi bagi melancong samaada dalam malaysia mahupun luar negara.

Masa first daftar untuk affiliate (daftar PERCUMA), korang akan diberikan BONUS sebanyak RM10. Lumayan kan??

Terdapat 2 cara komisyen affiliate HzTours iaitu 1 bayaran per klik dan kedua bayaran per sale. Korang kena pilih salah satu je cara antara 2 pilihan tue. Kalau pilih per klik, bayaran RM0.08 bagi setiap per klik manakala bayaran komisyen 7% per sale. Kalau niche pelancongan lagi best pilih per sale.Minimum untuk payout ialah RM100.

Cik tom baru join dalam 2 minggu, sekarang komisyen yang terkumpul dah RM19.12. Malah ahli affiliate berpeluang dapat bonus pakej pelancongan dari HzTours. Korang hanya perlu daftar  Affiliate Hztours, kemudian promote link atau banner di blog. Bagi yang takde blog, boleh promote link di facebook, twitter, email, comment atau forum. MUDAH kan??

Pada yang berminat join affiliate HzTours, boleh ke link website >>Hztours<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

33 thoughts on “Buat Duit Dengan HzTours

  • May 16, 2012 at 10:47 am
    Permalink

    mcm mudah je…
    nak kena terjah dulu la..
    mana tau kot2 ada minat..hehhe

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:02 pm
      Permalink

      jomlah join kat diana..blog akak dah ramai pembacan pelawat..insyaAllah lumayan..

      Reply
  • May 16, 2012 at 11:01 am
    Permalink

    salam, macam best jer….

    nori

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:02 pm
      Permalink

      jomlah join nori..memang best dan mudah je.

      Reply
  • May 16, 2012 at 3:28 pm
    Permalink

    Akan dicuba..at least boleh atasi problem iklan yg tak diingini dari nuff.

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:58 pm
      Permalink

      boleh cuba ye ujie..yang penting xefek pada status gliteratti nuffnang..so boleh join tanpa bimbang..

      Reply
  • May 16, 2012 at 4:17 pm
    Permalink

    Boleh difikirkan nih..sebab sgt senang…banner dia di bawah nuff kan?

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:57 pm
      Permalink

      banner ada macam2 jenis..sidebar, bawah nuff or dalam entry..boleh pilih mana satu..

      Reply
    • May 17, 2012 at 1:56 pm
      Permalink

      memang mudah..jomlah cuba dan tengok hasilnya sendir.

      Reply
  • May 16, 2012 at 8:27 pm
    Permalink

    Best tp x brp nk fhm lh .
    Ajr bg fhm leh

    Reply
    • May 17, 2012 at 12:11 pm
      Permalink

      apa yang tak faham?
      1. mula klik pada website yg cik tom bagi tue.
      2. pastu daftar affiliate pd website dgn isi form yg diberikan.
      3. kemudian bila dah berjaya, login pd website affiliate dgn username n pswd.
      4. copy url banner yg diberikan dlm manage accout n masukkan ke dalam blog (bagi yang ada blog)
      5. copy link text yg diberikan dlm manage account n share link ke fb, email, twitter, forum…
      setiap klik yg dpt akan dibayar rm0.08.. julie faham x?

      Reply
      • May 17, 2012 at 1:23 pm
        Permalink

        boleh je..mai amik sikit cik tom bagi rajin kat biomed..hee

        Reply
    • May 17, 2012 at 1:24 pm
      Permalink

      senang je ni bro..just daftar n masukkan url banner ke blog or text link..xsampai 10 minit pun..cepat daftar!kalau fikir byk nanti makin byk peluang terlepas..

      Reply
  • May 17, 2012 at 4:58 am
    Permalink

    Blog biasa2 sesuai pilih per klik la nampaknya

    Reply
    • May 17, 2012 at 11:19 am
      Permalink

      rm100..kl stakat profhafiz sekejap je ni boleh dpt rm100..

      Reply
  • May 17, 2012 at 12:03 pm
    Permalink

    ok jugak tu join yang ini kan

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:12 pm
      Permalink

      jomlah join eiela..mmg berbaloi jugak..tiap2 hari masuk duit..best je tengok..hee

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:55 pm
    Permalink

    berkelip mata byk bca poting meliabtkan wang hee kelip2 saya d buatnya heee

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:14 pm
      Permalink

      maaf la suri..postibg banyak cerita duit..hee

      Reply
  • May 17, 2012 at 4:03 pm
    Permalink

    hehe..patutlah banyak banner kat sini..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:13 pm
      Permalink

      banyak??rasa 2 je..ciktom daftar under affiliate titan la..

      Reply
  • August 9, 2012 at 12:19 am
    Permalink

    boleh cuba ni. hihi

    Reply
  • January 16, 2013 at 4:05 pm
    Permalink

    saya pun nak cuba la..ni kena rajin ni kan bru dpt income lumayan cm ciktom

    Reply
    • January 17, 2013 at 12:17 am
      Permalink

      selamat mencuba ye..insyaAllah nanti awk pn akan dpt income lumayan..

      Reply
  • January 27, 2013 at 9:37 pm
    Permalink

    cik tom abaikan soalna saya tu…memg free…hehe…cik tom,kalo saya guna acc number yg sama dengan gji ada masalah tak..???before cik tom join ffliate ni cik tom bukk acc yg khas ke?
    Jom baca entri terkini yuyu …SNE & BEMy Profile

    Reply
    • February 19, 2013 at 2:45 am
      Permalink

      cik tom guna akaun yang sama je..xde buka akaun khas..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE